Web Analytics Made Easy - Statcounter

هزینه‌های زندگی در شهر تهران با روی‌ کار آمدن اصلاح‌طلبان در حال افزایش است و این جناح سیاسی نسبت به گران‌تر کردن شهر تهران، تاکید مکرر دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «کسی که در تهران زندگی می‌کند باید هزینه‌های زندگی در تهران را بپردازد.» این موضوعی است که قریب به اتفاق اصلاح طلبان درباره شهر تهران می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح طلبان ۱۵ ماه است که سکان مدیریت تهران را در دست گرفته‌اند اما نه تنها از لحاظ عمرانی و عملی توفیقی در این شهر حاصل نشده بلکه پایتخت دچار حواشی مختلف برای تعیین سه شهردار و حاشیه‌های مکرر اعضای شورای شهر تهران شده است.

حالا با وجود کم کاری اصلاح طلبان در مدیریت شهری تهران «گران تر کردن هزینه‌های تهران برای شهروندان» ترجیع بند سخنان بسیاری از اصلاح‌طلبان برای اداره این شهر شده است.

اخیراً هم «محمود یرلوحی» عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار دانا درباه هزینه حمل و نقل عمومی در شهر تهران بیان کرد: «کسی که در تهران زندگی می‌کند باید هزینه‌های زندگی در تهران را بپردازد. متأسفانه مترو تهران قیمت واقعی بلیط را ندارد، قیمت واقعی بلیط مترو حدود ۱۰ هزار تومان است.»

اگر میرلوحی را فاکتور بگیریم تا به حال «پیروز حناچی»، «محمد علی نجفی»، «غلامحسین کرباسچی»، «محسن صفایی فراهانی»، «محمدحسن ملک مدنی»، «سیدحسین هاشمی» و … از جریان اصلاح طلبی بیان کرده‌اند که بایستی شهر تهران را گران کرد تا پایتخت را بهتر اداره کرد.

نظریه اصلاح طلبان این است که با گران‌تر کردن هزینه‌های تهران سه اتفاق در این کلان شهر رخ می‌دهد. اول اینکه مهاجرپذیری در شهر تهران کمتر می‌شود و کمتر از شهرستان‌های دیگر به امید کار و درآمد به پایتخت می آیند. در شرایطی که با توجه به اینکه امکانات دیگر از جمله مسائل خدمات پزشکی و ادارات دولتی در تهران قرار دارد این موضوع تا اندازه زیادی رد می‌شود. چراکه مردم مجبور می‌شوند با هزینه بالاتری هم که شده به شهر تهران بیایند. ارتقای هزینه شهر تهران باعث می‌شود که افراد بیشتری برای کسب سود بیشتر مثلاً برای مسافرکشی که حالا با پدیده مسافر کش شهرستانی که هفته به هفته به امید درآمد به تهران می آیند و کار می‌کنند و در همان ماشین شب را به روز می‌رسانند، مواجه هستیم.

در همین رابطه، «هاشمی» استاندار تهران در دولت یازدهم بیان کرد:«امکان ایجاد ممنوعیت برای مهاجرت به تهران سخت است و باید همچون سایر کشورهای پیشرفته، هزینه زندگی در شهرهای بزرگ را بالا برد تا از ورود جمعیت کم کرد»

استدلال دوم اصلاح طلبان این است که تهران خود هزینه‌های خود را تأمین کند که باید این سوال را از اصلاح طلبان پرسید که آیا بالابردن هزینه‌ها سبب اخذ خدمات بیشتر و بهتر از سوی مردم می‌شود یا خیر.

در این زمینه، «محسن صفایی فراهانی» فعال اصلاح طلب بیان می‌کند: «شورای شهر باید به دنبال اجرای طرح جامع و درآمد پایدار برای شهر بوده و به آن پایبند باشد. در اکثر کشورهای توسعه‌یافته، مردم با عوارضی که در شهرهای بزرگ بابت زندگی و استفاده از خدمات شهری می‌پردازند درآمد آن شهر را تأمین می‌کنند.»

روزنامه ابتکار درباره همین موضوع از زبان یک کارشناس نوشت: «تهران همین الان هم نسبت به میانگین درآمدها و با توجه به خط فقر تعیین شده، شهر گرانی است. اگر می‌خواهیم خدمات شهری پایتخت را گران‌تر کنیم، باید هم خدمات خوبی به شهروندان بدهیم و هم امکان تأمین درآمدهای‌شان را بیشتر کنیم، اما اگر هدف مسائلی مثل جمعیت و ترافیک و محیط زیست است، تنها راهش تمرکززدایی خواهد بود که به برنامه‌ای بلندمدت و گران نیاز دارد که در سطوح کلان انجام شود و البته فراتر از برنامه‌هایی مثل تغییر پایتخت اداری یا تمرکززدایی اداری است که در دوره دولت‌های نهم و دهم انجام شد. آن وقت شاید کسی تهران را برای زندگی انتخاب کند که واقعاً آن را دوست داشته باشد، در آن آرامش داشته باشد و پرداخت هزینه‌هایش را هم به همین خاطر متقبل شود».

استدلال سومی که از سر اجبار بر شهر تهران از سوی اصلاح طلبان مطرح می‌شود عدم تخصیص منابع مالی به شهر تهران از سوی دولت است. در همین رابطه «محمدعلی نجفی» شهردار اول اصلاح طلبان در شورای شهر پنجم در سال گذشته بیان داشت:«از بهمن ماه سال گذشته، به پروژه‌های شهری هیچ منابع مالی تزریق نشده بود و ما به دنبال برطرف کردن مشکلات در این زمینه هستیم.»

بنابر گزارش مشرق، این درحالی است که ۱۲ سال «محمد باقر قالیباف» در تنگنای مالی تهران را اداره و طرح‌های عمرانی فراوانی را راه اندازی کرد. در این زمینه حتی شاهد نوشتن نامه‌ای از سوی «محسن هاشمی» به رهبر معظم انقلاب بودیم که رئیس شورای شهر تهران بخشی از این نامه گفت: «درخواست من این بود که ۲ میلیارد دلار از مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی بگیریم تا کمکی به تهران شود.»

این درحالی است که نجفی وقتی شهرداری تهران را از قالیباف تحویل گرفت بدهکاری دولت به شهرداری را تکذیب کرد.

به هر جهت اصلاح طلبان به طور مداوم از افزایش هزینه‌های شهر تهران صحبت می‌کنند تا در این حوزه، هم کم کاری خود را توجیه کنند و هم منابع مالی بیشتری برای خود به دست بیاورند. فقر نمایی مدیریتی اصلاح طلبان در شهر تهران در حال افزایش است و این جناح سیاسی بارها و بارها نسبت به گران‌تر کردن شهر تهران تاکید دارند تا افکار عمومی را برای این منظور آماده کند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است

چند وقت پیش، برخی بلاگر‌های فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.
برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه‌ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند، اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق ۱ و ۲ و ۳ تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود، اما برای مثال، واحدی ۹۰ متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه‌اش ۷۰۰ دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان ۵ طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست.

واحدی ۳۰۰ متری با ۲۳ سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، ۱۵۰۰ دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

منبع: اکوایران

tags # مسکن ، اجاره‌نشینی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است