Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ دومین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کشور ششم دی‌ماه، با حضور اعضا برپا شد.

مرتضی طلایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه طی این جلسه با اشاره به اینکه مسئولان طی این جلساتی که طی هفته‌های اخیر داشتیم در جریان سازوکار جدید فعالیت اتحادیه قرار گرفتند بر بررسی پیشنهادات ارائه شده، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اتحادیه قرآنی همیشه استقلال خود را حفظ کرده و این اتحادیه قرار است بازوی قرآنی برای دیگر سازمان‌ها و نهادهای قرآنی است.

طلایی بر پیگیری امور ثبت اتحادیه و همچنین مکان ثابت برای فعالیت اتحادیه تأکید کرد.

سایر اعضای هیئت مدیره نیز بر اصل موضوع مذاکره و گفت‌وگو تا رسیدن به نتیجه مطلوب به گونه‌ای که منافع مؤسسات قرآنی تأمین شود، تصریح کردند. همچنین انتخاب کمیته پنج نفره  از میان اعضا برای پیگیری مصوبات، مذاکره با مسئولان مربوطه درباره کاهش 70 درصدی بودجه فعالیت‌های قرآنی و تعلق نگرفتن همین بودجه حداقلی به مؤسسات قرآنی و پیگیری مذاکرات و مصوبات جلسات اتحادیه به صورت رسمی، مستند و مکتوب از دیگر مواردی بود که طی این جلسه مطرح شد.

از دیگر مصوبات این جلسه، می‌توان به ارائه گزارش اجمالی و جامع از ادغام اتحادیه استان‌ها توسط مدیران به صورت مستند و مکتوب به اتحادیه کشور، انتخاب مدیر اجرایی برای پیگیری امور اتحادیه از میان اعضا توسط مدیرعامل، معرفی صاحبان امضا به منظور پیگیری امور بانکی و معرفی مدیرعامل اتحادیه به عنوان سخنگو اشاره کرد.

همچنین به اتفاق آرا مقرر شد، نشستی مشترک در اولین فرصت با حضور مدیران عامل و رؤسای هیئت مدیره استان‌ها برگزار شود و از مسئولان و شخصیت‌های قرآنی دعوت به عمل آید. از دیگر پیشنهادات اعضا می‌توان به طراحی آرم و سربرگ واحد برای اتحادیه‌ها اشاره کرد.همچنین در راستای اطلاع‌رسانی و ارتباط‌گیری بهتر مقرر شد هر یک از اعضای هیئت مدیره در این زمینه استان‌های همجوار را پوشش دهند.

بر این اساس سیدمهدی پورموسوی علاوه بر سیستان و بلوچستان، استان‌های خراسان جنوبی و کرمان، لیلا شکرانی علاوه بر استانش خراسان شمالی، استان‌ خراسان رضوی، جواد سعیدی علاوه بر استانش همدان، استان‌های کردستان، ایلام، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد، مرکزی و اصفهان و محمود حمیداوی علاوه بر خوزستان، استان‌های لرستان و کرمانشاه و غلامرضا علیزاده نیز استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان، حسن سلطان‌پناه استان‌های سمنان، گیلان، گلستان و مازندران، ابراهیم مرادی استان‌های بوشهر، هرمزگان و فارس، سیده‌منصوره معصومی استان‌های البرز، قزوین و علیرضا احمدی استان قم را در جریان مصوبات و فعالیت‌های اتحادیه کشوری قرار دهند.

همچنین طی این جلسه رحیم قربانی از نایب رئیسی اتحادیه انصراف داد و حجت‌الاسلام علوی به اتفاق آراء به عنوان نایب‌رئیس اتحادیه معرفی شد. مقرر شد جلسه بعدی اتحادیه نیز چهارم بهمن ماه سال جاری در استان البرز برگزار شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی قرآن اتحادیه مدغم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا



به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، عادل نجف زاده در دیدار معاون نخست وزیر اوگاندا که امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود: بهره برداری ایران و اوگاندا از ظرفیت های موجود در دو کشور یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط دوجانبه است.
وی تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه های دوجانبه بین ایران و اوگاندا را ضروری دانست و ادامه داد: براساس آمارهای گمرک، تراز تجاری بین ایران و اوگاندا شرایط مطلوبی ندارد در حالی‌که ظرفیت افزایش و تشکیل بلوک‌های اقتصادی وجود دارد.
نجف زاده افزود: آمادگی داریم تا با صادرات خدمات فنی و مهندسی، تامین تجهیزات پزشکی، جاده سازی و انتقال آب و برق با اوگاندا همکاری کنیم.
همچنین معاون نخست وزیر اوگاندا نیز در این نشست گفت: توافقنامه‌هایی که بین روسای جمهور دو کشور به امضا رسیده باید از طریق تاسیس کمیسیون مشترک اجرائی شود.
خانم روکیا ناکاداما با بیان اینکه مواد اولیه مناسبی در اوگاندا وجود دارد که با استفاده از مهارت و فناوری ایرانی می‌تواند برای هر دو کشور نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد، افزود: به تجهیزات پزشکی در کشور خود نیاز داریم. همچنین علاقمند به همکاری با ایران در زمینه زیرساخت های نفت، گاز و پتروشیمی هستیم.

دیگر خبرها

  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا