Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد دهقانی فیروزآبادی پنجشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان جنوبی که به ریاست استاندار و با حضور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد اظهار داشت: بودجه این دانشگاه سال گذشته 42 میلیارد تومان کسری داشت و اگر تا پایان سال تخصیص ها به 115 درصد برسد شاید بتوانیم این کسری را جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به شروع فعالیت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 64 افزود: اکنون این دانشگاه 9 دانشکده و سه دانشکده اقماری دارد که بیش از سه هزار و 500 دانشجو در 53 کد رشته مشغول تحصیل هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این دانشگاه 259 عضو هیات علمی دارد که از این تعداد 10 نفر استاد تمام، 44 نفر دانشیار و بقیه استادیار و مربی هستند.
وی با اشاره به اخذ مجوز دانشکده داروسازی گفت: امیدواریم از سال آینده دانشجوی داروسازی در این استان داشته باشیم.
دهقانی فیروزآبادی تاخیر پرداخت پاداش بازنشستگان این دانشگاه از سال 95 تاکنون را یک معضل جدی دانست و افزود: بدهی پاداش بازنشستگی تا پایان امسال 28 میلیارد و 700 میلیون تومان است که فقط 950 میلیون تومان در سال 95 تخصیص یافت.
وی با اشاره اعتبارات تملک دارایی این دانشگاه بیان کرد: برای لایحه 98 میانگین بهداشت و درمان و آموزش رشد 22.5 درصدی داشته است اما در اعتبارات تملک دارایی 48 درصد رشد منفی داریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در بحث توازن هم یک ریال به استان داده نشده که انتطار می رود با توجه به محرومیت منطقه این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: احداث بیمارستان قاین امسال 9 میلیارد تومان و 500 میلیون تومان اعتبار داشته اما به یک بار 2 میلیارد تومان شده است که نیاز به عنایت ویژه دارد.
دهقانی افزود: علاوه بر کسر ردیف ها، درآمدهای اختصاصی کسب شده نیز از خزانه کسر می شود.
وی گفت: در این سر فصل هم 7.5 میلیارد تومان کسر شده که خواستار پیگیری جدی از سوی استاندار و نمایندگان استان هستیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ایجاد ردیف های بودجه مستقل برای دانشکده پرستاری مامایی طبس و قاین، صدور مجوز ماده 23 دانشکده پیراپزشکی فردوس و پرستاری طبس، اعتبار پایدار برای بیمارستان 32 تختخوابی بشرویه و 92 تختخوابی نهبندان را از دیگر درخواست های این دانشگاه مطرح کرد.
وی یادآور شد: شهرستان زیرکوه نیز حدود 50 هزار نفر جمعیت دارد که بیمارستانی با 64 تخت برای آن دیده شده و زمین در اختیار است اما کمیسیون ماده 23 ندارد.
دهقانی افزود: هم اکنون در یک ملک استیجاری درمانگاه، خدمات بیمارستانی را ارایه می دهیم که شرایط استاندارد را ندارد.
وی گفت: تجهیز پایگاه های حاشیه شهر، بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع)، مرکز رادیوتراپی و افزایش کمی فضای آموزشی نیز مورد انتظار است که در برنامه های سازمان برنامه و بودجه به آن توجه شود.
رئیس دانشگاه بیرجند نیز گفت: این دانشگاه ۱۲ هزار و ۳۴۸ دانشجو دارد که از این تعداد ۷۰ درصد در مقطع کارشناسی و ۳۰ درصد در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می ‌کنند.
احمد خامسان با اشاره به اینکه بسیاری از نیروهای کادر اداری دانشگاه در حال بازنشستگی هستند، اظهار داشت: اگر به‌ جای بازنشستگان نیرو جذب نکنیم در سال‌ های آتی با مشکل روبه‌ رو خواهیم شد.
وی افزود: تلاش ما بر این است تا 2 سال آینده پردیس شهدا دانشگاه به پردیس شوکت‌آباد منتقل شود و انتقال پردیس امیرآباد هم در برنامه است.
رئیس دانشگاه بیرجند تامین اعتبار مورد نیاز برای خرید تجهیزات دانشگاهی و به روزرسانی را از دیگر درخواست ها عنوان کرد و گفت: انتظار می رود در هزینه های عمده از محل اعتبارات طرح توازن به این دانشگاه که در منطقه مرزی واقع شده، کمک شود.
وی با بیان اینکه در گروه دانشگاه های مرزی شرق کشور از جمله دانشگاه بیرجند، زابل و سیستان و بلوچستان هزینه واحد جاری به ازای هر دانشجو تفاوت بالایی دارد گفت: با توجه به این فاصله زیاد سرانه ای بین سه دانشگاه عمده و مادر شرق کشور انتظار است حداقل به سطح متوسط یا با همان سطح برسیم.
9893*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها تملک دارایی دانشجو سازمان برنامه و بودجه علوم پزشکی کسری بودجه جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۴۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعمال مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال خبر داد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای اجرای فوق‌العاده خاص در نظر گرفته شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در جمع خبرنگاران ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت اظهار کرد: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه‌روزی، حتی در ایام تعطیل کار می‌کنند و در زمان کرونا نیز افتخارآفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم 300 شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید19 گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق‌العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: 10 هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق‌العاده خاص از امسال اعمال می شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود با خبرنگاران به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت اشاره و بیان ‌کرد: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از 10 دانشگاه علوم پزشکی به 70 دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون 240 هزار دانشجو، 22 هزار عضو هیئت علمی و 840 مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه 12 هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم.

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است