Web Analytics Made Easy - Statcounter

کريستين ساينس مانيتور: مسلمانان آمريکايي با دوران دشواري رو به رو هستند - دبلیو خبر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۴۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، فرانکفورت با بیش از 770 هزار نفر جمعیت و با داشتن آسمان خراش‌ها و منازل عادی که در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، یکی از مشهورترین شهرهای جهان با تنوع فرهنگی به شمار می‌رود. 

این شهر طی دوران طولانی، محل زندگی فرهنگ‌های متعدد از جمله مهاجران دارای گذرنامه آلمانی یا غیرآلمانی بوده است. 

انتظار می رود که مسلمانان به زودی به بزرگترین طایفه دینی در این شهر که در کنار رود ماین قرار دارد، تبدیل شوند که به این ترتیب شمار آنها از پیروان دو مذهب اصلی مسیحی یعنی کاتولیک و پروتستان پیشی می‌گیرد.

براساس آخرین آمار منتشر شده توسط  پایگاه "راینیشه پست" آلمان به نقل از اداره شهرداری فرانکفورت، مذهب کاتولیک در سال 2020 بزرگترین مجموعه دینی در این شهر بوده است، به گونه‌ای که تعداد اعضای کلیسای کاتولیک 144 هزار نفر بود که 19 درصد از جمعیت این شهر را تشکیل می‌داد بعد از آن مسلمانان با 18 درصد و پروتستان‌ها با 15 درصد قرار داشتند.

لازم به ذکر است که همه مسیحیان عضو کلیسا نیستند علاوه بر این که پیوستن به کلیسا و خروج از آن در هر زمانی ممکن است.

در سال 2013 تعداد اعضای دو طایفه مسیحی روی هم به میزان نیمی از جمعیت 300 هزار نفری فرانکفورت را تشکیل می‌دادند؛ اما اکنون بعد از گذشت 10 سال تعداد مسیحیان این دو طایفه تنها 227 هزار نفر شد در حالی که تعداد مسلمانان از سال 2013  تا سال 2020 به میزان 40 درصدافزایش یافته است.

براساس گزارش تحلیلی وب سایت "راینیشه پست" با عنوان "فرانکفورت، پایتخت مسلمانان آلمان"، احتمال زیادی وجود دارد که مسلمانان در عمل بزرگ‌ترین اقلیت دینی در شهر فرانکفورت شوند.

با این پیشینه عددی اقدام شورای شهرداری شهر فرانکفورت به چراغانی کردن یکی از خیابان‌های مهم در مرکز شهر به منظور بزرگداشت ماه رمضان در سال 2024 اقدامی مناسب به نظر می‌رسید. اقدامی که از سوی بخشی از افکار عمومی آلمان مورد استقبال قرار گرفت.

قابل ذکر است که بالاترین مقام‌های شهرداری فرانکفورت همگی اصالتاً مهاجر هستند و در راس آنها مایک جوزف، شهردار شهر (از حزب سوسیالیست) - یک مسیحی آرامی که از سوریه به آلمان مهاجرت کرده است، قرار دارد.

دیگر خبرها

  • یورش شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی/حرم ابراهیمی به روی مسلمانان بسته شد
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • دشواری کار با جانی دپ از زبان فیلمساز فرانسوی
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • رئیس اطلاعات ارتش اوکراین: وضعیت دشواری از ماه مه در انتظار ماست
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی + فیلم
  • دشواری ساخت مستند‌های رادیویی | ضرورت آموزش و مهارت در تولید مستند‌های رادیویی