Web Analytics Made Easy - Statcounter

كرمانشاه - ايرنا - مدير مشاركتهاي مردمي اداره كل آموزش و پرورش استان كرمانشاه گفت: سال گذشته در زمينه هوشمندسازي مدارس افزايش دو برابري داشتيم يعني از يك هزار و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۶۱۰۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد امامیه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه سوادآموزی، کمبود اطلاعات در این زمینه در نواحی و مناطق استان است، اظهار داشت: برای رفع این مشکل، باید اقدامات لازم برای تبیین اهمیت موضوع سوادآموزی و آگاهی‌بخشی به مسئولان و مردم صورت گیرد.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه سوادآموزی در قطب شمال اصفهان، خواستار ارتقای این فعالیت‌ها در سایر قطب‌های استان و اطلاع‌رسانی گسترده‌تر در این زمینه شد.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از ۶۱۰۰ نفر از نعمت خواندن و نوشتن بهره‌مند شدند که این امر نشان‌دهنده تلاش‌ها و اقدامات مؤثر در این حوزه است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر نقش ویژه سوادآموزی در ارتقای سطح سواد جامعه، خاطرنشان کرد: ما تنها حوزه‌ای هستیم که به اتباع خارجی نیز خدمات آموزشی و تربیتی ارائه می‌کنیم و این امر نشان‌دهنده تعهد و رسالت حوزه سوادآموزی نظام جمهوری اسلامی در قبال همه انسان‌ها است.

وی با اشاره به فضاهای آموزشی مورداستفاده در حوزه سوادآموزی، گفت: از پایگاه‌های بسیج، مساجد یا خانه‌های دارای فضاهای مناسب برای سوادآموزی استفاده می‌شود.

امامیه در ادامه به آمار سوادآموزی در استان اصفهان طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در مدت چند سال اخیر بیش از ۴۲ هزار نفر در استان اصفهان با خواندن و نوشتن آشنا شده‌اند که نشان‌دهنده کار عظیمی است که در این حوزه صورت‌گرفته است.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه، در سال ۱۴۰۰ استان اصفهان با آمار بسیار بالای بی‌سواد بالای ۶ سال مواجه بوده است، افزود: به همت معاونت‌های آموزش ابتدایی و متوسطه و طی طرح شهید محمود وند، تعداد قابل‌توجهی از این افراد شناسایی و جذب شده‌اند.

وی با اشاره به‌ضرورت ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت در امر سوادآموزی، گفت: به این منظور برنامه‌ای سه‌ساله تدوین شده است که در آن تعداد افرادی که باید در نواحی و مناطق استان اصفهان شناسایی و تحت آموزش قرار گیرند، مشخص شده است.

امامیه در پایان از همکاری و تلاش‌های همه دستگاه‌ها و نهادها در امر سوادآموزی قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند شاهد ریشه‌کن‌کردن بی‌سوادی در استان اصفهان و ارتقای سطح سواد جامعه خواهیم بود.

کد خبر 6081882

دیگر خبرها

  • کتک زدن معلم در کلاس توسط دانش آموز بی تربیت
  • افتتاح کلاس‌های درس تخصصی تربیت بدنی سرخه
  • ۴۲هزار نفر در اصفهان زیرپوشش کلاس‌های سوادآموزی قرار گرفتند
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • برترین مدرک بین‌المللی داوری بدمینتون در دستان داور قمی
  • داور قمی برترین مدرک بین المللی داوری بدمینتون را کسب کرد
  • تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت کلاس درس در تنگستان
  • طراحی قالب انسجام آفرین فعالان مردمی حوزه اجتماعی استان کرمانشاه
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور