Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم‌زمان با روز جهانی قدس، آثار تولید شده توسط باشگاه فیلم سوره حوزه هنری در سینما سپیده برای علاقه‌مندان به نمایش درمی‌آید..

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۷۱۷۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگسرای نیاوران میزبان نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی شد/«خوشنویسی» سردمدار هنرها

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نخستین نمایشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی روایت باران؛ هنر‌های ایرانی و اسلامی صبح امروز، بیست و هشتم فروردین ماه به همت نگارخانه ترانه باران و همکاری صندوق اعتباری هنر و فرهنگسرای نیاوران با حضور محبوبه کاظمی دولابی، مدیرمسئول نگارخانه ترانه باران، علی اشرف صندوق آبادی، هنرمند و احمد شفیعی‌ها هنرمند خطاط در این فرهنگسرا برگزار شد.

این نمایشگاه از جمعه سی و یکم فروردین ماه ساعت  ۱۶ تا ۲۰ در فرهنگسرای نیاوران برقرار خواهد بود و ساعات بازدید نیز شنبه تا پنجشنبه ۱۰ تا ۱۹ و جمعه و ایام تعطیل ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

در ابتدای نشست محبوبه کاظمی دولابی در صحبت‌هایی گفت: در پی هتک حرمت به قرآن در سال گذشته، نگار خانه باران تصمیم گرفت که اقدام به برگزاری نمیاشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی کند که این نمایشگاه با هماهنگی وزارت ارشاد، صندوق اعتباری هنر و فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرد.  

وی همچنین افزود: شورای هنر نمایشگاه شامل افراد شاخص این عرصه از جمله استاد امیرخانی، احمد شفیعی‌ها، مهدی فلاح، یدالله کابلی، استاد محدمعلی قربانی و همینطور دیگر اساتید برجسته برای مشاوره هستند که صد‌ها اثر قرآنی برای انتخاب آنها ارسال شد.

سپس علی صندوق آبادی اظهار داشت: بهره‌مندی از اساتید مطرح و خوشنام خوشنویسی در این نمایشگاه، با حمایت یک مجموعه خصوصی بسیار ارزشمند است و آثار فاخر و عمیقی در حوزه هنر و قرآن را شامل شده است.  اگر ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی حمایت کرده و  از این آثار  خریداری کنند شاهد  رشد بسیار خوبی در این حوزه خواهیم بود.

همچنین احمد شفیعی‌ها یادآور شد: تاریخ هنر به ما ثابت کرده که حمایت حاکمان از هنر تاثیر به سزایی در رشد هنر داشته است حتی متون اوستایی پیش از اسلام و خود قرآن کریم نیز تاثیر به سزایی در رشد هنر خطاطی داشته است، مثلا خط چلیپا برآمده از نوشتن مورب بر حاشیه قرآن بوده است.



وی همچنین افزود: تیم مجرب و حرفه‌ایی با سلایق و گرایش‌های مختلف در این نمایشگاه آثار را رصد کرده و هنوز کار‌ها در حال دریافت است. در این نمایشگاه صرفا متونی که از  قرآن بوده انتخاب شده‌اند.  

شفیعی‌ها همچنین این نمایشگاه را نقطه عطفی برای هنرمندان قرآنی به شمار آورد که اگر چه حرکت اول بود و ممکن است ایراداتی داشته باشد، اما امیدواریم به مدد قرآن به خوبی برگزار شود.

در ادامه کاظمی دولابی در صحبت‌هایی با اشاره به اهمیت توجه بخش خصوصی به عرصه میراث فرهنگی گفت: مسئولین ما فقط دولتمردان نیستند امسال سال جهش تولید با مشارکت مردمی است امیدوارم با همت مردم اتفاقات خوبی را در این عرصه رقم بزنیم و اعتراض خود را با زبان هنر  به گوش جهانیان برسانیم.

وی همچنین گفت: علاوه بر نمایشگاه، ورکشاپ‌ها و نشست‌های تخصصی در این نمایشگاه خواهیم داشت که اطلاع رسانی خواهیم کرد. این را هم بگویم که آثار دریافتی نمایشگاه فقط قرآنی بوده و احادیث و روایات را دخیل نکردیم.

همچنین شفیعی‌ها اظهار داشت: خطوط نسخ و ثلث اختصاص به متون قرآنی دارد و خطوط ایرانی است که به اشتباه عامه مردم فکر می‌کنند عربی و یا عثمانی است، امیدوارم این نمایشگاه باعث اصلاح این تفکر شود.

در بخش پرسش و پاسخ نیز کاظمی دولابی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر نوع حمایت صندوق اعتباری هنر از نمایشگاه گفت: هماهنگی برای برپایی این نمایشگاه در فرهنگسرای نیاوران، به کمک صندوق اعتباری هنر صورت گرفته ولی اعداد و ارقام را بهتر است که خودشان اعلام کنند، اما بهرحال قرار است که حمایت ویژه‌ای دراین عرصه از هنرمندان شود.

صندوق آبادی نیز در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره نحوه حمایت از این هنرمندان قرآنی گفت: اولین حمایت هر هنرمند در گام اول باید دیده شدن و معرفی شدن کارش باشد، بهترین جای معرفی همین نمایشگاه تخصصی قرآنی است. نگاه ما این است که مسئولین و متولیان فرهنگی نمایشگاه را ببینند و حمایت مادی و معنوی از آثار داشته باشند در نهایت امیدواریم که دولتمردان و مجموعه داران از این هنرمندان حمایت کنند.

در پایان نشست کاظمی هدف از برپایی این نمایشگاه را شناسایی و معرفی  هنرمندان این عرصه در سطح ملی و بین‌المللی به شمار آورد و گفت: برپایی این نمایشگاه خلاقانه برای معرفی صنایع خلاق است. م در حال ترور فرهنگی هستیم که امیدواریم گردشگری هنری گامی در راستای رشد گردشگری کشور ما باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجموعه آثار ۱۵ جلدی همایش جهانی بقیع رونمایی شد
  • ۱۵ مجلد مجموعه آثار بقیع رونمایی شد
  • شاخصه‌های هنر انقلاب در دانشگاه درست تعریف نشده است
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی باید تولید شود
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • «هیس، هیچی نیس!» از یک اردیبهشت به آنتن می‌رسد/ رونمایی از پوستر
  • فرهنگسرای نیاوران میزبان نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی شد/«خوشنویسی» سردمدار هنرها
  • رونمایی از لوح ثبت ملی آیین پخت سمنوی سادات البرز