Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در نشست خبری به نسبت جامعی، تمامی سوالات درباره دلیل انحصار در واردات پهنای باند، معرفی و افشای اطلاعات اپراتورهای بی‌کیفیت، دامپینگ شهرستانی، سیستم جرایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۷۵۸۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین

مودی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: کمبود و نبود اعتبار کافی به دلیل مشکلات عدیده اقتصادی در چند سال گذشته علت تأخیر در ساخت و تکمیل باند دوم جاده بیرجند - قاین بوده است.

او افزود: رفع معارض شامل ارزیابی بیش از ۳۰۰ زمین زراعی و باغی و آزادسازی بستر و حریم راه، جابه‌جایی خطوط انتقال آب، برق، گاز، تلفن و فیبر نوری همچنین انحراف رشته قنات‌های موجود در بستر و حریم راه، بررسی‌های مجدد و اصلاح نقشه‌های اولیه باند دوم به منظور افزایش ایمنی مسیر، کمبود قیر و سیمان در بازه‌هایی از زمان اجرا، بالا بودن حجم عملیات خاکی و ابنیه فنی نسبت به طرح های با طول مشابه (به دلیل کوهستانی بودن محور)، محدودیت‌های اجرایی به سبب قرار گرفتن باند احداثی در کنار باند ترافیکی موجود و محدودیت‌های آب و هوایی از دیگر دلایل تأخیر به شمار می‌رود.

مودی عنوان کرد: محور بیرجند - قاین به طول ۱۰۰ کیلومتر به عنوان قسمتی از شاهراه هزار و ۵۷۶ کیلومتری کریدور شرقی کشور و به سبب ارتباط با پایانه‌های مرزی و بنادر جنوب در چند سال اخیر رشد ترافیک روزافزونی داشته است لذا تکمیل عملیات دوبانده‌سازی آن هماهنگ با عملیات احداث باند دوم در تمامی طول این کریدور از سال ۱۳۹۳ آغاز شد.

بیشتر بخوانید

تکمیل زیرسازی ۴ کیلومتر دیگر از باند دوم جاده بیرجند - قاین

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی بیان کرد: تکمیل این کریدور ضمن افزایش ایمنی تردد مسافران و زائران بارگاه امام رضا (ع) موجب تسهیل ترانزیت کالا از جنوب و شرق کشور به سمت شمال و کشور‌های آسیای میانه می‌شود.

او تصریح کرد کرد: شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های مهندسین مشاور ابتدا عملیات اجرایی ۸۸ کیلومتر از این محور را طی قرارداد‌های جداگانه به شرکت‌های پیمانکار واگذار کرد که اجرای این عملیات به پایان رسیده است.

مودی ادامه داد: دوبانده‌سازیِ ۱۲ کیلومتر باقیمانده حد فاصل آرین شهر تا سه راهی روم از سال ۱۳۹۹ طی قرارداد جدید تحت عنوان عملیات تکمیلی به شرکت پیمانکار سپرده شد که با اختصاص مبلغ ۵۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ اجرای این عملیات به پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۷۰ درصد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی اظهار کرد: ایمن سازی محور نیز با نصب نیوجرسی‌های مفصل توسط شرکت پیمانکاری دیگری در حال انجام است.

او گفت: قرار بود ۴ کیلومتر از ۱۲ کیلومتر باقیمانده حد فاصل آرین شهر تا سه‌راهی روستای اوج و ۴.۵ کیلومتر از کمربندی شهر قاین به سمت فردوس پیش از تعطیلات عید نوروز به بهره‌برداری برسد، اما تغییرات فصلی، برودت هوا و بارش‌های پی در پی در اسفند پارسال باعث ایجاد محدودیت‌های فنی و اجرایی شد و فقط ۴.۵ کیلومتر کمربندی شهر قاین بازگشایی شد.

مودی بیان کرد: ۴ کیلومتر از ۱۲ کیلومتر تا پایان اردیبهشت زیر بار عبور خواهد رفت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • خرداد ماه امسال اولین قرارداد خریدو فروش در سامانه خودنویس رونمایی می‌شود
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟
  • رونمایی از کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • ثبت تمامی آگهی‌های انتشار در سکو‌های اینترنتی در سامانه املاک و اسکان الزامی شد
  • اظهارنامه پیش فرض ثمره اجرای سامانه مودیان
  • نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین
  • اصابت ۵ موشک از ۷ موشک ایران یعنی نابودی قوی‌ترین سامانه دفاعی دنیا