Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ رضا سلمان روغنی فوق تخصص ستون فقرات، مفاصل و عضلات گفت: بیش از ۸۵ درصد دردهای حاد کمر و گردن نیاز به جراحی ندارند و با انجام حرکات ورزشی خاص می‌توان مانع از عود مشکل شد. وی اظهار داشت: افرادی که دچار کمر و گردن درد حاد و شدید می‌شوند در ابتدا نیاز نیست که به پزشک مراجعه کنند و تنها باید در سه روز اول از مسکن خوراکی یا پماد به صورت موضعی استفاده کنند ولی اگر پس از گذشت سه روز همچنان درد ادامه داشت باید نزد پزشک بروند و طبق نظر وی ابتدا دارو درمانی و سپس درمان فیزیکی بر روی آنها صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص ستون فقرات، مفاصل و عضلات در خصوص روش‌های مختلف درمان فیزیکی عنوان کرد: درمان فیزیکی می‌تواند به وسیله دستگاه‌های مختلف مانند لیزر، مگنت و الکتریکال استیمولیشن انجام شود، همچنین انجام ورزش و تمرینات خاص احتمال ابتلای مجدد به کمر و گردن درد را کاهش می‌دهد. وی توصیه کرد: اگر دارو درمانی و درمان فیزیکی پس از گذشت سه ماه موثر واقع نشود، باید از درمان‌های دیگری به غیر از جراحی مانند تزریق کنار ریشه عصب که اصطلاحا به آن بلوک عصب گفته می‌شود، کمک گرفت. سلمان روغنی افزود: در تزریق اپیدورال داروهایی به طور موضعی داخل ستون فقرات تزریق می‌شود که این کار با کمک دستگاه هایی مانند فلورسکوپی یا سونوگرافی انجام می‌شود. وی تاکید کرد: جراحی بسته تنها در موارد محدودی به وسیله ایجاد سوراخ‌های کوچکی توسط دستگاه لاپاراسکوپ در داخل شکم یا آرتروسکوپ در درون مفصل انجام می‌شود و درون ستون فقرات برای رفع مشکل پارگی دیسک از دستگاه آندوسکوپ کمک گرفته می‌شود که این کار به وسیله تعداد کمی از پزشکان برجسته و مجرب این رشته قابل انجام است. این فوق تخصص ستون فقرات، مفاصل و عضلات تصریح کرد: تزریق ناحیه ستون فقرات کنار ریشه عصب عضله دارای التهاب به تعداد یک تا حداکثر سه بار انجام می‌شود و پس از تزریق انجام تمرینات ورزشی به مدت ۲ تا سه ماه و تغییر در نحوه سبک زندگی برای جلوگیری از عود مشکل ضروری است. سلمان روغنی در خصوص سن شایع کمر و گردن درد یادآور شد: کمر درد بیشتر در سنین ۳۰ تا ۵۰ سالگی اتفاق می‌افتد، اما امروزه گردن درد به دلیل کار کردن زیاد با موبایل، رایانه و کارهای اداری و دفتری در سنین پایین‌تر از ۳۰ سالگی مشاهده می‌شود و در دوران سالمندی تنگی‌های کانال نخاع جز مشکلات شایع ستون فقرات محسوب می‌شود. وی یادآور شد: اگر بیمار دچار اختلال شدید نورولوژیک (درگیری عصب و عضله)، ضعف شدید یا بی اختیاری ادرار یا مدفوع باشد که به روش‌های ذکر شده پاسخ نداده باشد، در این صورت انجام جراحی ضروری است. منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • ستون خیمه هویت ایرانی شعر است/فصل دوم برنامه به اوایل تابستان خواهد رسید + فیلم
  • همدان استان ممنوعه در به کارگیری کارگران اتباع خارجی
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • ستون gc چیست و انواع ستون gc کدام‌اند ؟
  • (ویدیو) دیگر کسی این دولت را گردن نمی‌گیرد، حتی مسعود‌های ده نمکی!