Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@00:40:35 GMT

منع استفاده از تسلیحات هسته‌ای «واقع گرایانه» نیست

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۷۵۷۰

منع استفاده از تسلیحات هسته‌ای «واقع گرایانه» نیست

نماینده آمریکا در سازمان ملل می گوید اعضای شورای امنیت برای آنکه صلح و امنیت جهانی را تضمین کنند، نیازمند برخورداری از تسلیحات هسته ای هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، در توضیح چرایی تحریم نخستین نشست سازمان ملل با موضوع منع کاربرد تسلیحات هسته ای، مدعی شد: ساده بگویم منع جهانی استفاده از تسلیحات هسته ای واقع گرایانه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است در مجموع نمایندگان ۴۰ کشور از حضور در مذاکرات منع تسلیحات هسته ای سر باز زده اند که در میان آنها علاوه بر آمریکا نام روسیه، فرانسه و انگلیس نیز به عنوان دیگر قدرت های هسته ای جهان به چشم می خورد.

با این حال، بیش از ۱۲۰ کشور جهان همچنان خواستار ارائه طرحی در راستای منع قانونی استفاده از تسلیحات هسته ای هستند.

در عین حال، هیلی مدعی شد: اعضای شورای امنیت از بیم حضور «بازیگران بد» که قابل اعتماد نیستند، نیازمند برخورداری از تسلیحات هسته ای هستند.

وی در تکمیل ادعای خود گفت: برای خانواده خود هیچ چیز بیش از زندگی در جهانی عاری از تسلیحات هسته ای نمی خواهم. با این حال ما باید واقع گرا باشیم.

هیلی علاقمندی کره شمالی به دستیابی به تسلیحات هسته ای را شاهدی بر ادعای خود عنوان کرد.

تصمیم سازمان ملل برای بحث پیرامون طرح منع کاربرد تسلیحات هسته ای در ماه اکتبر گذشته اعلام شد. همان موقع نیز روسیه، آمریکا، رژیم صهیونیستی، فرانسه و انگلستان به این تصمیم رای مخالف دادند حال آنکه رای چین، پاکستان و هند ممتنع بود.

جالب آنکه ژاپن به عنوان تنها کشور قربانی تسلیحات هسته ای، با مذاکره پیرامون منع کاربرد این قبیل سلاح ها مخالفت و صحبت پیرامون این موضوع آن هم بدون حضور قدرت های هسته ای جهان را کاری بیهوده توصیف کرد.

به ادعای هیلی، مادامیکه برخی از بازیگران به قول وی بد به تسلیحات هسته ای دسترسی دارند، آنهایی که به زعم وی خوب هستند و قصد برقراری صلح را دارند، نمی توانند با محروم کردن خود از این تسلیحات پاسخگوی تامین امنیت شهروندانشان باشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

دبیر کل ناتو در جریان حضوری مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در لهستان اعلام کرد که این ائتلاف نظامی هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در دیگر کشورهای عضو ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، به گفته ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، این ائتلاف نظامی هیچ برنامه ای برای استقرار تسلیحات هسته ای در دیگر کشورهای عضو ندارد.

استولتنبرگ در جریان حضور مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در مقابل سربازان انگلیسی مستقر در لهستان، گفت: هیچ برنامه ای برای گسترش ترتیبات فعلی اشتراک هسته ای وجود ندارد.

روز دوشنبه، آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، بار دیگر تاکید کرد که کشورش برای استقرار تسلیحات هسته ای آمریکا آماده است. هم دودا و هم مشاور امنیتی او قبلاً چنین ملاحظاتی را بیان کرده بودند. در لهستان، رئیس جمهور فرمانده کل ارتش است.

"آندری دودا"، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه "فکت" که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: "اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته ای در خاک ما به عنوان بخشی از اشتراک هسته ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما آماده این کار هستیم.

لهستان به عنوان عضو ناتو یکی از مهم ترین حامیان اوکراین است و هم مرز با کالینینگراد روسیه و هم متحد روسیه بلاروس است.

دودا در بخش دیگری از سخنانش گفت، موضوع استقرار احتمالی سلاح هسته‌ای در لهستان مدتی است بین لهستان و ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. وی افزود: "من قبلاً چندین بار به این موضوع پرداخته ام."

جاروسلاو کاچینسکی، معاون سابق نخست‌وزیر لهستان هم پیش از این در مدت کوتاهی پس از آغاز جنگ اوکراین، درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در کشورش اظهار نظر مثبتی کرده بود. وی در این باره گفته بود: اگر آمریکایی‌ها از ما بخواهند که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در لهستان ذخیره کنیم، ما برای آن آماده خواهیم بود. این امر بازدارندگی علیه مسکو را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دبیرکل سابق ناتو: اقدام علیه ایران به نفع اسرائیل نخواهد بود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم
  • اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خود
  • امنیت صددرصدی در مراکز هسته‌ای کشور برقرار است
  • امنیت مراکز هسته‌ای ایران ۱۰۰ درصد برقرار است
  • روسیه: به اقدامات تحریک‌آمیز لهستان پاسخ می‌دهیم
  • روسیه: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان را هدف قرار خواهیم داد
  • سخنگوی وزارت خارجه: موضوع استفاده از سلاح هسته‌ای هیچ جایگاهی در دکترین هسته‌ای و دفاعی کشور ندارد
  • لاوروف: غرب در آستانه یک درگیری هسته‌ای است
  • آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در این کشور
  • حمله ایذایی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ به دنبال سلاح هسته ای نیستیم/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران