Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نصیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره زائرین خارجی مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون به هزار و 500 زائر غیرایرانی در این مسجد خدمات دادیم، در این ایام 60 کارشناس به این زائرین خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: کارشناسان دفتر تکریم زائران غیرایرانی مسجد مقدس جمکران همه از دانش‌آموختگان جامعةالمصطفی در مقطع دکترا هستند و این کارشناسان مسلط به سه زبان عربی، انگلیسی و اردو به زائرین غیرایرانی در این مسجد خدمت‌رسانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر تبلیغ و ارتباطات فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: از جمله خدماتی که به زائرین غیرایرانی در ایام نوروز در این مسجد مقدس ارائه می‌شود، بیان معارف معنوی، تاریخچه و اعمال مسجد مقدس جمکران و نیز پاسخ به شبهات مهدوی است، تکریم زائرین غیرایرانی در این ایام در قالب 6 شیفت کاری صورت می‌گیرد.

نصیری با اشاره به ملیت‌های زائرین خارجی مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: در ایام نوروز شاهد حضور زائرین و گردشگرانی از کشورهای مختلف جهان همچون آمریکا، بحرین، لبنان، آذربایجان، هندوستان، پاکستان، عربستان و عراق در این مسجد مقدس بودیم.

وی ادامه داد: از هزار و 500 زائر غیرایرانی که در ایام نوروز در مسجد مقدس جمکران حضور پیدا کردند، 900 نفر مرد و 600 نفر هم زن بودند، ارائه خدمات به این زائرین در طول روز از ساعت 9 تا 15 و عصرها از ساعت 16 تا 21 انجام می‌شود، ارائه خدمات به زائرین غیرایرانی در مسجد مقدس جمکران در دو بخش برادران و خواهران صورت می‌گیرد.

مدیر تبلیغ و ارتباطات فرهنگی مسجد مقدس جمکران در پایان خاطرنشان کرد: شبستان امام علی(ع) این مسجد مقدس برای ارائه خدمات به زائرین برادر غیرایرانی و شبستان حضرت زهرا(س) هم برای ارائه خدمات به زائرین خواهر غیرایرانی در نظرگرفته شده است.

انتهای پیام/22588/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر زباله گردها اتباع هستند

معاون وزیر دادگستری گفت: بیش از ۸۰درصد زباله‌گردها اتباع غیرایرانی هستند و اگر جزو اتباع دارای مدارک مجاز برای اقامت باشند با دریافت تعهد مبنی بر عدم اشتغال مجدد به زباله‌گردی آزاد می‌شوند و اگر از اتباع غیرمجاز باشند، پس از تحویل به اردوگاه‌های تعیین شده با هماهنگی سفارت کشور مربوطه، مقدمات بازگرداندن فرد مورد نظر به کشور متبوعش انجام می‌شود.

عسکر جلالیان در یک برنامه تلویزیونی، زباله‌گردی را فارغ از اینکه توسط اتباع ایرانی یا غیرایرانی انجام شود، ناقض حقوق شهروندی و کرامت انسانی برشمرد.

وی زباله‌گردی را نقض صریح حق بر سلامت شهروندان دانست و افزود: وزارت دادگستری با توجه وظایف و ماموریت‌های ذاتی در حوزه حقوق بشر و حقوق شهروندی از سال ۱۴۰۲ به صورت جدی به موضوع زباله‌گردی ورود کرده تا راهکارها و مسیرهای مناسب برای اجرای قانون مدیریت پسماند را مشخص و ارائه کند.

جلالیان اضافه کرد: با توجه به اینکه قانون مدیریت پسماند سالهاست به طور جدی و کامل عملیاتی نشده، دستگاه‌ها و نهادهای متولی و ذیربط موضوع را مشخص کردیم و تلاش داریم با استفاده از اهرم مدعی‌العموم، دستگاه‌های مسئول را به اجرای این قانون ملزم کنیم.

معاون وزیر دادگستری افزود: در این رابطه با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی قانون مدیریت پسماند، فرماندهی فراجا به عنوان ضابط دستگاه قضایی، معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و معاون حقوق عامه دادستان تهران، شهردار تهران همچنین شهرداران مناطق ۲۲ گانه تهران جلسات و نشست‌های تخصصی و متعددی انجام شد تا قانون مدیریت پسماند از طریقی که کمترین تبعات اجتماعی را به وجود آورد، اجرا کنیم.

با پدیده مافیای زباله مواجه هستیم که برای دست‌یابی به سود بیشتر، افراد جویای کار و نیازمند یا اتباع غیرایرانی را از راه استثمار در زباله‌گردی بکار می‌گیرند.

جلالیان بر لزوم ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی بروز پدیده زباله‌گردی تاکید کرد و گفت: با پدیده مافیای زباله مواجه هستیم که برای دست‌یابی به سود بیشتر، افراد جویای کار و نیازمند یا اتباع غیرایرانی را از راه استثمار در زباله‌گردی بکار می‌گیرند. در این زمینه و با هدف کنترل و رصد موثر فعالیت‌ها، تعداد پیمانکاران شهرداری از ۱۵۴ نفر به ۱۴ نفر در مناطق ۲۲ گانه تهران کاهش یافت و حدود وظایف و اختیارات هر پیمانکار به طور دقیق و شفاف تعیین و ابلاغ شده است.

معاون وزیر دادگستری، به راه‌اندازی سامانه نوماند شهرداری برای تفکیک زباله از مبدا توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: یکی از کارکردهای این سامانه تحویل مستقیم پسماند قابل بازیافت به افراد مجاز و کوتاه شدن دست مافیا از چرخه جمع‌آوری، نگهداری و بازیافت زباله است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • اشغالگران به مناسبت عید یهودیان حرم ابراهیمی را بستند
  • برقراری اینترنت پرسرعت همراه در مسجد شکر طبس
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان
  • آتش سوزی بزرگ انبار گوگرد در شهرستان مشهد مقدس
  • اکثر زباله گردها اتباع هستند