Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا حسین زاده یکی از گویندگان قدیمی خبر است که طی ۳۰ سال حضورش در بخش خبری تلویزیون، اخبار مهمی را به سمع و نظر بینندگان رسانده است.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک، حسین زاده مدتیدر هیچ بخش خبری دیده نشد؛ اتفاقی که حاشیه های زیادی هم برایش به وجود آورد. با این گوینده محبوب و شناخته شده هم در خصوص سال های حضورش در بخش اخبار و هم در رابطه با حاشیه هایی که این غیبت چند ماهه برایش به وجود آورده گفتگویی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال هاست در ساعات مختلف شبانه روز شما را می بینیم اما بیایید یک مقدار به عقب برگردیم، اولین خبری که خوانید یادتان هست؟

اولین خبر که بر می گردد به 30 سال پیش. ما جزء معدود گویندگانی بودیم که از طریق آزمون، کلاس های فن بیان، گویندگی و سخنوری وارد سازمان شدیم. شش ماه کارمان این بود که کنار گوینده می نشستیم و می دیدیم گویندگان اصلی چه کار می کنند. بعد از شش ماه این همه راه را تا سازمان می رفتیم، اجازه داشتیم اصطلاحا اعلام زمان و مکان بکنیم؛ مثلا بگوییم: «ساعت 14 اینجا تهران است، صدای جمهوری اسلامی ایران».

پس با همین تک جمله ها شروع کردید؟

بله. اولین چیزی که من روی آنتن جمهوری اسلامی و صدا و سیما گفتم همین اعلام زمان و مکان بود. آن موقع رادیو و تلویزیون از هم جدا نبود و گویندگان مشترک بودند.

پس کی خبر خواندید؟

بعد از شش ماه هم که کارم در همین حد بود، مدیر آن زمان آقای همتی به من گفتند که می توانم به عنوان گوینده سوم، گویندگی کنم. ما یک گوینده داشتیم که اخبار داخلی و اصلی را می گفت. یکی اخبار خارجی را و گوینده سوم کارش خواندن اخبار فرعی بود. بعد از مدتی هم به عنوان گوینده دو کار کردم. وقتی گوینده دو بودم روی عرش سیر می کردم در حالی که مثلا فقط وضعیت آب و هوا یا اوقات شرعی را می گفتم.

چقدر نحوه ورودتان سخت بوده.

این سلسله مراتب وجود داشت ولی الان دوستان عزیز ما نیامده می خواهند تا بالا بروند. دوست دارند به سرعت پله های ترقی را طی کنند و به عنوان گوینده اصلی حاضر شوند در حالی که باید برای آن تلاش کنند و زحمت بکشند. آنتن جایی نیست که روی آن آزمون و خطا کنند. ما گوینده داشتیم روی آنتن نگاه می کند به تصویربردار و می گوید چطور بخوانم؟ آنتن جای این کارها نیست.

مثل این که نحوه ورود گویندگان از گذشته تا امروز خیلی با هم فرق کرده، درست است؟

سه دهه پیش تفکر این بود که گوینده ابتدا بیاموزد، بعد روی آنتن بیاید اما الان می گویند اشکالی ندارد، گوینده بیاید روی آنتن تا حرفه ای شود. در حالی که از نظر من آنتن جایی نیست که شما تجربه کسب کنی. حساسیت آنتن در تمام دنیا کاملا جدی و مهم است اما در اینجا آنتعن به راحتی در اختیار افراد مختلف قرار می گیرد.

خب شاید الان بیشتر از تجربه روی جوانگرایی تمرکز کرده اند؟

اینها جوان نیستند. یک موقعی شما می گویید جوانگرایی شده اما در حال حاضر شاید به جز یکی دو نفر، اکثرا در رنج سنی بالا و همسن من هستند. در واقع گوینده جوانی نیامده که بگوییم جوانگرایی شده.

برگردیم به بحث خودمان. چه زمانی گوینده اول شدید؟

– خدا حسین نادری را رحمت کند. او از گویندگان پیشکسوت را دیو بود که اخبار ساعت 24 را می گفت. من مدتی کنار ایشان به عنوان گوینده دوم و سوم خبر می خواندم. یک شب پیام حضرت امام خمینی (ره) به دست ما رسید. حالا این مرحوم یا خسته بودند یا می خواستند که به من لطف کنند، قرار شد که آن را من بخوانم.

معمولا پیام امام (ره) 15-10 صفحه بود. شما حساب بکن برای کسی که نهایت خبری که خوانده چهار خط بوده، یک متن با این حجم چه حس و حالی ایجاد می کند. فشار خونم بالا رفته بود، تپش قلب عجیب و غریبی داشتم. بعد از دو سال این فرصت به من رسیده بود و الحمدلله بدون هیچ مشکلی پیام را خواندم؛ پیامی که برای من خاطره شد، ترم هم ریخت.

بعد از شما هم در شبکه های مختلف و هم درحوزه های گوناگون گوینده خبر شدید. دقیقا آمارش را دارید که چه بخش ها و شبکه هایی بودید؟

از دی ماه 65 که اخبار علمی، فرهنگی و هنری شبکه دو را می گفتم. همان موقع اخبار ساعت 22 این شبکه را هم می خواندم. چند سال در اخبار ورزشی بودم و مدت کوتاهی نیز اخبار استان و شهرستان را می گفتم. در مجموع تمام شبکه های یک تا پنج و جام جم یک تا سه کار کردم و تنها شبکه ای که در آن نبودم شبکه خبر بود.

چرا به آنجا نرفتید؟

به این دلیل که ساختار مجزایی داشت. عده ای گوینده جدید آوردند که هیچ ارتباطی با ما نداشتند. به طور کلی ساختمان و گویندگانش جدا بودند مثل همین الان.

اما فکر می کنم بیشتر از همه، مردم شما را با حضورتان در بخش های مختلف خبری شبکه یک به یاد می آورند.

برخلاف آنچه که مردم فکر می کنند، من در شبکه یک از خیلی ها کمتر بودم. من در مجموع 15 سال در این شبکه کار کردم. البته با دو سال یا چهار سال سابقه به شبکه یک نیامدم. 15 سال در شبکه های مختلف حضور داشتم. قدیم مثل الان نبود که کسی هنوز به پختگی و تجربه کافی نرسیده به شبکه یک بیاید. آن موقع بر مبنای نظر یک کمیته تخصصی و بر اساس سلسله مراتب رشد می کردیم.

مهم ترین اخباری که در طول این سال ها خواندید چه بود؟

یکی همان خبر اولی که برایتان گفتم، پیام حضرت امام (ره) بود که خیلی اهمیت داشت. به جز این خبر قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل را که در مورد آتش بس جنگ تحمیلی بود هم خواندم که خیلی مهم بود. این خبر را ساعت 12:30 نیمه شب در رادیو اعلام کردم. خبر دستنویس اش را هم دارم. خبر دیگری که برایم ارزشمند است، خبر پایان تحریم هاست.

آمریکا سال های سال ما را تحریم کرده بود و پارسال قطعنامه حذف تحریم ها که با تلاش آقای ظریف و تیم شان به نتیجه رسید خبر مهمی بود. به جز اینها خبر حکم ارتداد سلمان رشدی که حضرت امام (ره) در یکی از پیام های شان گفتند هم خیلی مهم بود. یادم هست سی ان ان این بسته خبری را از ما چند هزار دلار خرید و خبرش در دنیا پخش شد.

شما در حوزه های زیادی حضور داشتید، حوزه مورد علاقه تان کدام بود؟

– من از همان ابتدا به اخبار حوزه سیاست علاقه مند بودم.
پس چرا مثلا سمت اخبار ورزشی رفتید؟

این را هیچ وقت نگفتم ولی من سه چهار سال به بخش ورزشی تبعید شدم و همین موجب شد که از خیلی بخش ها عقب افتادم. اگر زودتر قرار بود بیایم شبکه یک این رفتن به خبر ورزشی چهار، پنج سال آن را عقب انداخت. درست است تجربیات خوبی برایم داشت اما موجب شد درجا بزنم. اخبار شبکه یک در آن دوران برای سه چهار گوینده ثابت بود و نمی گذاشتند نفر جدید وارد شود. مثل الان نبود که هر کسی به راحتی وارد شبکه یک شود و گویندگی کند.

چه کسانی شما را عمدا دور کردند؟

نمی خواهم این مسائل را باز کنم چون مجبور می شوم اسم بیاورم اما عده ای می خواستند اخبار شبکه یک را در حیطه همان اخبارگوهای ثابت نگه دارند. یک جوری من را پاس دادند به اخبار ورزشی تا از این فضا دور شوم ولی به هر حال دوباره من برگشتم و مدیران فهمیدند که برای بخش ورزشی ساخته نشدم.

سبک اجرا در دهه های 60 و 70 کاملا خشک و رسمی بود، طوری که سوژه و برنامه های کمدی تلویزیون هم می شد. چرا در آن سال ها اخبار را این طور می گفتند؟

به دلیل ساختار خبرهای دفاع مقدس و پس از انقلاب ناخودآگاه گویندگان اجرای «چهره سنگی» داشتند. این اصطلاح تقریبا بر می گردد به زمان هیتلر و جنگ جهانی دوم. اگر دنیا 70 سال پیش این را داشت، ما تا 30 سال پیش هم آن را داشتیم. حتی در حال حاضر هم بعضی از گویندگان قدیمی مان همان طور اجرا می کنند و فقط دست شان را گاهی تکان می دهند. یعنی چهره سنگی دارند و فکر می کنند با همان دست تکان دادن مشکل شان حل می شود.

البته چند سالی می شود که بخش های مختلف خبری ساختارشکنی کرده اند و اخباری مثل 20:30 با حال و هوایی کاملا متفاوت روی آنتن می روند.

قبل از این که اخبار 20:30، آن سوی خبرها و گفتگوی خبری راه بیفتد، ما آمدیم اخبار شبانگاهی به وجود آوردیم. آن موقع شبکه سه تازه راه افتاده بود و هنوز هم عنوان شبکه جوان را یدک نمی کشید و شبکه نویی بود. ما در اخبار شبانگاهی حالتی ایجاد کردیم که جدید باشد و مثلا خبر ایستاده اجرا شود. اخبار شبانگاهی با این دید راه افتاد که در زمان کمی به جای سه ربع و یک ساعت مثل اخبار مشروح (که آن هم نیاز هست) بتوانیم در زمان کم، بیشترین خبر را بدهیم. خودمان اسمش را خبر کپسولی گذاشتیم.

برای این تغییرات سدی جلوی راه تان نبود؟

سد که نه ولی من بابت ایستاده اجرا کردن و این طرف و آن طرف چرخیدن با مدیران صحبت کردم. اوایل زیر بار نمی رفتند و نمی خواستند ساختار بشکنند ولی خیلی تلاش کردیم که این قضیه جا افتاد.

قبول دارید که در حال حاضر در بعضی بخش های خبری این ساختارشکنی از آن طرف پشت بام افتاده و خیلی از گویندگان زیاده روی می کنند؟

بله. متاسفانه الان عده ای فکر می کنند اخبار تبدیل شده به جُنگ. چیزی تحت عنوان اخبار نداریم. در حالی که مردم انتظار دارند خبر ببینند. شما همین الان شبکه های خارجی را ببینید. هیچ جا بخش خبری شان جُنگ و شو نیست. شاید در یک برنامه مثلا لری کینگ که به صورت گفتگو اجرا می شود چنین فضایی را می طلبد که دوتا بخش خنده دار هم باشد ولی آن با خبر فرق دارد. ما می بینیم که مثلا در تلویزیون خودمان فلان خانم یا فلان آقا خودکارش را می کند در چشم مهمان!
بله، از این دست مثال ها در این چند وقت زیاد بوده.

ما یکسری استاندارد داریم. مثلا شما اگر در یک مصاحبه بیشتر از 60 سانتیمتر به سوژه نزدیک شوید، این دیگر مصاحبه نیست، می شود یک بحث خودمانی. مثلا در برنامه ای یک سردار نظامی به عنوان مهمان حضور داشت، بعد از برنامه آقای سردار گفت تا زمانی که این گوینده هست من به سازمان نمی آیم چون خودکار را داشت در چشم من فرو می کرد. نه به آن شوری شور که بدون هیچ گونه حرکتی خبر بخوانی نه به این بی نمکی که آنقدر راحت باشید و به خاطر القای این حس دست به هر کاری بزنید. من به تعادل دراجرا اعتقاد دارم.

در چند وقت اخیر که به جز گویندگان خبر، مجریان بخش های مختلف هم حاشیه ساز بودند.

بله. گویندگان و مجریان ما هر کاری دل شان می خواهد می کنند. فلان مجری در برنامه زنده آب می پاشد به صورت مهمان برنامه. خب این که نشد کار. تو فقط به خاطر این که می خواهی بیننده جذب کنی، آب می پاشی یا به مهمانت بی ادبی می کنی و زرشک طلایی می دهی. اخبار هم از اینها مستثنی نیست. گوینده هم باید حواسش جمع باشد. ما همانطور که باید در زندگی تعادل داشته باشیم باید در خبر هم تعادل داشته باشیم نه آنقدر سخت و نه آنقدر رها.

منبع: همشهری جوان

سایر رسانه‌ها


-----------------------------------------------------------------------------

برای ورود به گلبرگها بعنوان جامع‌ترین مجله اینترنتی در حوزه سلامت و خانواده بر روی تصویر ذیل کلیک کنید!

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های تلویزیون در هشتمین روز فروردین ماه

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی سیما، فیلم‌های سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن های «سرقت»، «تیم رویایی»، «کارو»، «آدم کش»، «نوجوان های جهش یافته نینجا»، «مرد عنکبوتی: نیلوفر»، «از کلانتر محلی خود حمایت کنید»، «گینس»، «برهوت»، «مرد خرسی»، «نوک طلا»، «طعم آفتاب»، «هدف»، «من سم هستم» و «دیوار بزرگ» امروز، ۸ فروردین ماه به روی آنتن می روند.

شبکه یک سیما

سینمایی جدید «سرقت» به کارگردانی اف. گری گری امشب ساعت ۲۳ و ۴۵ دقیقه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی کوین هارت، گوگو ماتا را، سم ورثینگتون، وینسنت دن آفریو، اورسولا کوربیرو و بیلی مگنوسن آمده است: یک سارق خبره و نامزد سابقش به کمک هم تلاش می کنند چندین شمش طلا را به ارزش صد میلیون دلار که توسط مافیا برای سرمایه گذاری در عملیات تروریستی در حال انتقال از طریق یک هواپیمای مسافربری است، بربایند و ...

شبکه دو سیما

فیلم سینمایی جدید «تیم رویایی» به کارگردانی لی بیانگ هِئون ساعت ۹ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

داستان فیلم با بازی پارک سِئو جون و لی جی اون؛ درباره یون هونگ ده، بازیکن فوتبال است که به دلیل سوال های تکراری در مورد مسائل خانوادگی خود از کوره در می رود و ضربه ای به چشم های خبرنگار می زند. او که در فضای مجازی مورد هجمه قرار گرفته می خواهد تصویر خوبی از خود بسازد و برای همین مربی گری تیم بی خانمان ها را قبول می کند اما ...

شبکه سه سیما

فیلم سینمایی جدید «کارو» به کارگردانی احمد مرادپور ساعت ۲۴ از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

این فیلم درباره کارو نوجوان کرمانشاهی است که بعد از سال ها تمرین به تیم ملی کشتی دعوت می شود اما همان روز بدون اجازه مادرش عازم جبهه می شود. مادر پس از اطلاع یافتن از این مسئله برای بازگرداندن او راهی خط مقدم شده و ...

مریلا زارعی، پیمان مقدمی و حبیب پاینده در فیلم سینمایی «کارو» بازی کرده اند.

شبکه چهار سیما

فیلم سینمایی جدید «آدم کش» به کارگردانی دیوید فینچر ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه از شبکه چهار روی آنتن می‌رود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی مایکل فاسبندر، تیلدا سوینتون و چارلز پارنل آمده است: آدم‌کشِ اجیرشده قصه که قهرمان فیلم است را در آپارتمانی در پاریس، مشرف به اتاقی در هتل می‌بینیم که ...

شبکه تهران سیما

انیمیشن سینمایی جدید «نوجوان های جهش یافته نینجا» به کارگردانی جف راو ساعت ۹ از شبکه تهران پخش می‌شود.

در این انیمیشن خواهیم دید: لاک پشت های جهش یافته نینجا این بار می خواهند که عادی باشند و به مدرسه بروند. آنها یک دختر را می بینند که موتورش به سرقت می رود و می خواهند به او کمک کنند که با عده ای شرور روبه رو می شوند و ...

فیلم سینمایی جدید «مرد عنکبوتی: نیلوفر» به کارگردانی گاوین جی کونوپ ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم با بازی واردن وین، شان توماس، مورایا بروکلین، جان سالاندریا و توین پاول آمده است: مرد عنکبوتی پس از اینکه نامزدش را از دست می دهد می خواهد که دست از هویت مرد عنکبوتی بودن خود بردارد و در این کار مصصم است. او فکر می کند که باعث مرگ نامزد خود شده است. ولی ...

شبکه نمایش

فیلم سینمایی «از کلانتر محلی خود حمایت کنید» به کارگردانی برت کندی ساعت ۱ بامداد از شبکه نمایش پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی جیمز گارنر، جوآن هکت، والتر برنان، هری مورگان، جک ایلام و بروس درن خواهیم دید: جیسون مک کلو وارد یک شهر جدید می شود. پس از یک تیر اندازی بزرگ او به سرعت پسر جوان یک زمین دار شرور را بازداشت می کند و ...

فیلم سینمایی «گینس» به کارگردانی محسن تنابنده ساعت ۱۹ پخش می‌شود.

در این فیلم خواهیم دید: سه برادر که در یک مزرعه شترمرغ کار می کنند، تصمیم می گیرند تا کار بزرگی انجام داده و نام یکی از شترمرغ ها را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کنند که در ادامه اتفاقات مختلفی برای آنها به همراه دارد و ...

رضا عطاران، محسن تنابنده، حسین اسکندری و جمال اجلالی در فیلم سینمایی «گینس» هنرنمایی کرده اند.

فیلم سینمایی جدید «برهوت» به کارگردانی نیکلای آرسل ساعت ۲۱ پخش می‌شود.

در این فیلم با بازی آماندا کولین، گوستاو لیند و مادز میکلسن آمده است: در قرن هجدهم در دانمارک، یک قهرمان جنگی به نام کاپیتان لودویگ کالن به دنبال آن است که سرزمینی وسیع و غیر قابل سکونت را آباد کند. این منطقه زیبا تحت کنترل اشراف زاده سنگدلی است که می داند کالن چه تهدیدی برای قدرت اوست. وقتی مردم جدید شروع به سکونت در آنجا می کنند ...

فیلم سینمایی جدید «مرد خرسی» به کارگردانی پارک سونگ کوانگ چهارشنبه ساعت ۲۳ پخش می‌شود.

در خلاصه داستان این فیلم با بازی پارک سونگ وونگ، یی کیونگ لی و یوم هی ران آمده است: مردی که زمانی خرس بود و با خوردن سیر و ماگ به مدت ۱۰۰ روز انسان شد و ...

شبکه کودک

انیمیشن سینمایی جدید «نوک طلا» به کارگردانی نایجل دبلیو. تیرنی و دونگ لانگ ساعت ۱۴ از شبکـه کودک پخش خواهد شد.

این انیمیشن درباره جوجه عقابی به نام نوک طلا است که خانوده اش در یک حادثه هوایی کشته شده اند و توسط یک مرغ به فرزند خواندگی گرفته شده است. او پس از بزرگ شدن، به دنبال هویت خود به شهر رفته و در آنجا متوجه می شود که ...

شبکه امید

فیلم سینمایی جدید «طعم آفتاب» به کارگردانی الدار سالاواتوف و تاتیانا سولیایور ساعت ۱۷ از شبکه امید پخش خواهد شد.

این فیلم با بازی محمدیسو عبدالخایرو، ابرور باکروف و لئونید باسوف؛ درباره تیمور، یک نوجوان 12 ساله است که به همراه خانواده اش برای تعطیلات از مسکو به تاشکند پرواز می کنند تا به دیدار پدربزرگ تیمور که ساکن ازبکستان است بروند. پسر فقط یک بار او را، در دوران کودکی دیده ولی عمیقا نسبت به او احساس صمیمیت می کند و ...

شبکه افق

فیلم سینمایی جدید «هدف» به کارگردانی پارک هی گون ساعت ۱۳ از شبکه افق پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی شین هی سان، ایم چول سو و کیوم سائروک خواهید دید: سو هیون از یک وب سایت کالاهای دست دوم، یک ماشین لباسشویی خریداری می کند اما وقتی ماشین لباسشویی را تحویل می گیرد، متوجه می شود که خراب است. او عصبانی می شود و نظراتی را در وب سایت می گذارد و ...

شبکه سلامت (زیرنویس ویژه ناشنوایان)

فیلم سینمایی «من سم هستم» به کارگردانی جسی نلسون ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه با زیرنویس ویژه ناشنوایان از شبکه سلامت پخش می شود.

در این فیلم با بازی شان پن، میشل فایفر، داکوتا فانینگ، دایان ویست و ریچارد شیف خواهیم دید: سم داوسون مردی با ضریب هوشی یک بچه است که همسرش پس از اینکه دخترشان به دنیا می آید آن دو را ترک می کند و ...

شبکه فراتر (4k)

فیلم سینمایی «دیوار بزرگ» به کارگردانی یی مو ژانگ ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه از شبکه فراتر پخش خواهد شد.

داستان فیلم با بازی مت دایمون، تیان جینگ، ویلم دافوئه، اندی لا و پدرو پاسگال درباره دو شوالیه انگلیسی واسپانیایی به اتفاق یک گروه 20 نفره برای پیدا کردن و خرید باروت که اختراع چینی ها بوده از اروپا به این کشور سفر می کنند و در طول سفر اکثر افراد گروه خود را از دست می دهند و ...

دیگر خبرها

  • زمان پخش مسابقه مردان آهنین امروز ۹ فروردین از تلویزیون + شبکه ۳، ورزش و ساعت تکرار
  • فیلم‌های تلویزیون در نهمین روز فروردین ماه
  • فیلم های تلویزیون در نهمین روز فروردین ماه
  • زمان پخش مسابقه مردان آهنین امروز ۸ فروردین از تلویزیون + شبکه ۳، ورزش و ساعت تکرار
  • فیلم‌های تلویزیون در هشتمین روز فروردین ماه
  • هفت‌سین سینمایی تلویزیون/ از «آدم‌کش» تا «کارو»
  • هفت‌سین سینمایی تلویزیون/ از «آدم‌کش» تا «مرد عنکبوتی»
  • فیلم های تلویزیون در هشتمین روز فروردین ماه
  • زمان پخش مسابقه مردان آهنین امروز ۷ فروردین از تلویزیون + شبکه ۳، ورزش و ساعت تکرار
  • فیلم های تلویزیون در هفتمین روز فروردین ماه