Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-25@20:17:23 GMT

کشف 705 تن انواع موادمخدر در سال 95

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۵۴۷۰۶

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از کشف 705 تن انواع موادمخدر در سال 95 خبر داد . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار علی مویدی در نشست خبری امروز خود به ارائه عملکرد سال 95 ستاد مبارزه با موادمخدر پرداخت و گفت: سال 95، سالی پر از موفقیت برای ستاد مبارزه با موادمخدر بود و با توجه به آنکه مقام معظم رهبری نیز طی چند سال اخیر رویکرد ویژه‌ای علیه آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد داشتند نقشه راه منسجمی برای نظام در این خصوص ترسیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با تاکید بر اینکه در سال 95 ستاد مبارزه با موادمخدر با رویکرد اجتماعی شدن به سیاست‌های خود پرداخته است، افزود: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر منجر به آن شده است که این مساله تبدیل به دغدغه و حساسیتی در بدنه حاکمیت و ارتباط دادن این حساسیت‌ها به آحاد جامعه شود و بدین ترتیب شاهد تحرک آگاه‌سازی و آگاهی بخشی به آحاد جامعه در امر پیشگیری از اعتیاد بوده‌ایم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: این در حالی است که این جدیت در گذشته در بدنه حاکمیت، جامعه و مراکز علمی و دانشگاهی وجود نداشت، با این حال در سال 95 به این نتیجه رسیدیم که تنها راه برون رفت از معضل اعتیاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های درون جامعه است.

مویدی ادامه داد: تمرکز صرف بر دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی با توجه به گستره آسیب‌ها، اهمیت و حساسیت موضوع اعتیاد، نمی‌تواند پاسخگو به تهدیدات جامعه و در نتیجه کاهش آسیب‌ها باشد.

وی ادامه داد: امروز با کسب تجربه بیش از سه دهه و همچنین استفاده از تجربیات جهانی، نظام جمهوری اسلامی رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر را اساس کار خود قرار داده است و این در دو سال گذشته که مقام معظم رهبری بحث تهدیدهای اجتماعی را مطرح و دستگاه‌ها را به صف کردند، بسیار منسجم‌تر شد بدین ترتیب با بهره‌مندی از منویات رهبری و سیاست‌های ستاد مبارزه با موادمخدر که متاثر از سیاست‌های دولت است، گام‌های بلندی را برداشته‌ایم.

افزایش اقدامات پیشگیری از اعتیاد
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در ادامه عنوان کرد: هم‌اکنون بیش از 42 درصد شاهد افزایش اقدامات پیشگیری از اعتیاد در سطوح جامعه درخصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی مرتبط با اعتیاد هستیم.

مویدی افزود: با یک رویکرد علمی و دانش‌بنیان برای سطوح مختلف جامعه برنامه‌های هدفمند آموزشی به منظور کاهش آسیب اعتیاد را نیز طراحی کرده‌ایم و این برنامه‌ها از مهدکودک تا دانشگاه و حتی حوزه‌های علمیه و... را شامل می‌شود و منطبق با استانداردهای جهانی بوده و به تایید سازمان ملل متحد رسیده است.

وی افزود: امروز شاهد بسیج همگانی در سطوح دولتی و اجتماعی در امر مبارزه با موادمخدر هستیم تا بتوانیم تمایل به اعتیاد را در کشور کاهش دهیم؛ با این حال طبیعی است که این برنامه‌ها و رویکرد یک روزه و یک ساله به نتیجه نمی‌رسد و مستلزم طی فرآیند خاصی است که با گذشت زمان شاهد اثربخشی آن خواهیم بود.

ابتلای 250 میلیون نفر در دنیا به اعتیاد /روند اعتیاد در دنیا نگران‌کننده است
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در ادامه گفت: امروز نزدیک به 250 میلیون نفر در دنیا مبتلا به اعتیاد هستند و روند اعتیاد در دنیا رو به افزایش است.

مویدی ادامه داد: پدیده اعتیاد در حال حاضر بیشترین قربانی را در جوامع دارد و روند اعتیاد در دنیا نگران‌کننده است. بدین ترتیب همه دولتمردان نگران آن بوده و ایران نیز دارای جایگاه برتری در حوزه مبارزه با موادمخدر است که در سال‌های اخیر با تمرکز بر منویات رهبری با جدیت بیشتری اقدامات خود را به انجام رسانده است.

تلاش برای جلوگیری از ورود مخدرهای صنعتی و پیش‌سازها از غرب
وی درخصوص «مقابله» نیز اظهار کرد: ایران به لحاظ همجواری با افغانستان و پاکستان دارای وضعیت استراتژیک خاصی است اما اقدامات مقابله‌ای ما از جمله مسدود کردن ورود موادمخدر از شرق، جلوگیری از مسیر ترانزیت و همچنین انتقال موادمخدر از شرق به غرب با جدیت در حال انجام است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به آنکه کشفیات سال 95 نسبت به مدت مشابه سال 94 رشد 14 درصدی داشته و طی سال 95 بیش از 705 تن انواع موادمخدر کشف شده است، گفت: این مساله نشان‌دهنده جنگیدن نیروی انتظامی با مافیا بوده است و همچنین بیانگر آن است که این نیروها حتی یک لحظه از مبارزه و جدیت خود کوتاهی نکرده‌اند، این در حالی است که درخصوص جلوگیری از ورود مواد صنعتی و همچنین پیش‌سازها از سمت غرب نیز با جدیت تلاش می‌کنیم.

ساماندهی 40 هزار معتاد متجاهر در سال 95
مویدی درخصوص درمان نیز عنوان کرد: در سال 95 نزدیک به 40 هزار نفر معتاد متجاهر ساماندهی شده‌اند که این خود یک رکورد در این حوزه بود.

وی در ادامه به اجرای طرح جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در 12 استان کشور از اسفندماه 95 تا خردادماه 96 اشاره کرد و گفت: در پایان سال 95 طرح جدیدی را در ستاد مبارزه با موادمخدر طراحی کرده‌ایم که به موجب آن در ایام نوروز در 12 استان کشور طرح جمع آوری معتادان متجاهر اجرا شد که این طرح هم‌اکنون نیز در حال استمرار است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: تاکنون بیش از 16 هزار و 300 معتاد متجاهر و 8000 خرده فروش در این 12 استان طی این مدت ساماندهی شدند و بدین ترتیب فضای عمومی جامعه از رفتارهای زشت معتادان پرخطر و رها شده پاکسازی و نشاط و شادابی را به سطوح شهرها بازگردانده‌ایم.

مویدی همچنین خاطرنشان کرد: سایر استان‌های کشور نیز به روند عمومی خود در ساماندهی ادامه دادند و به این ترتیب با این طرح به شعار اقدام سال 95 تحقق بخشیدیم.

وی درخصوص مشارکت‌های مردمی با ستاد مبارزه با موادمخدر در سال 95 نیز گفت: سال 95 در یک نشست ملی، بیش از 1000 سازمان مردم نهاد حاضر و توفیقات خوبی از لحاظ ساماندهی آنها و چگونگی استفاده از ظرفیت‌های آنها استفاده کردیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در سال 95 نشست بین‌المللی نیز با حضور بیش از 20 کشور برگزار کردیم که در آن نشست جایگاه و دستاوردهای جمهوری اسلامی معرفی و همکاری خوبی میان ایران و سایر نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی در راستای بسیج بین‌المللی در حوزه موادمخدر صورت گرفت.

اجرای طرح توانمندسازی مربیان، دانش‌آموزان و اولیاء‌در برابر اعتیاد در مدارس بیش از 20 استان در سال جاری

رونمایی از 3 کتاب در زمینه پیشگیری از اعتیاد
مویدی در ادامه از همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر با وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال 95 طرح توانمندسازی مربیان، دانش‌آموزان و اولیای 12 استان کشور را با همکاری آموزش و پرورش به اجرا در آورده‌ایم به نحوی که معلمان بتوانند میان اولیاء و دانش‌آموز دانش جدیدی از اعتیاد ایجاد کرده و این سه ضلع در جهت ضدیت دانش‌آموز با مساله اعتیاد و موادمخدر تلاش کنند.

وی ادامه داد: بدین ترتیب نزدیک به دو میلیون نفر در این 12 استان تحت این آموزش‌ها قرار گرفته‌اند و تاثیرات آن کاملا محسوس خواهد بود این در حالی است که در سال 96 این طرح در مدارس بیش از 20 استان کشور گسترش و اجرا خواهد شد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین خبر داد: درسنامه‌ای را در سطوح مختلف تحصیلی برای آموزش و پرورش تدوین و تهیه کردیم و بدین ترتیب از ابتدای سال تحصیلی 96 از سه کتاب مختلف در سه مقطع تحصیلی رونمایی خواهد شد.

مویدی تصریح کرد: برای دوره ابتدایی کتابی با عنوان «پیشگیری اولیه از اعتیاد» تالیف و تدوین کرده‌ایم که در آینده نزدیک رونمایی و در سال جاری به عنوان یک مواد درسی در مقطع ابتدایی تدریس خواهد شد.

وی ادامه داد: در دوره اول متوسطه نیز کتابی با عنوان «پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر» تالیف و از ابتدای سال تحصیلی 96 در این مقطع نیز تدریس خواهد شد تا بتوانیم در امر توانمندسازی دانش‌آموزان در سال آتی فعالیت کنیم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: برای دوره دوم متوسطه نیز کتاب دیگری نیز تالیف شده است که از ابتدای سال تحصیلی 96 در این مقطع تدریس خواهد شد تا بدین ترتیب بتوانیم با چنین اقدامات مبنایی نیز شاهد کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد باشیم.

مویدی همچنین خبر داد: دو واحد درسی به عنوان درس عمومی در مقاطع کاردانی و کارشناسی به صورت گسترده در کلیه رشته‌ها و دانشگاه‌ها نیز تعیین و ابتدای سال تحصیلی 96 تدریس خواهد شد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۵۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد

گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور صبح امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت‌ماه) در مجتمع فرهنگی باغ زیبا آغاز شد.

بنابر این گزارش، حجت الاسلام والمسلمین خداداده در افتتاحیه این گردهمایی با تسلیت فرارسیدن سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، اظهار کرد: جایگاه سیدالکریم (ع) بسیار جایگاه والایی بوده است و آثار تمدنی بقعه ‌ایشان عیان است.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی دوروزه زمینه‌ای فراهم شده که کارهای کارشناسی با مفاهمه و با مشارکت و حضور مدیران مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به ترسیم چشم انداز هشت ساله این ستاد، بیان کرد: این نشست فرصت خوبی برای مرور و تبیین چشم انداز ترسیم شده است و ضرورت دارد برای جذب اعتبارات برون سازمانی و تخصیص بهینه درونی اهتمام ویژه‌ای صورت گیرد.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است در سپهر فرهنگی کشور اگر موضوعات مرتبط با کانون‌های مساجد را به خوبی بیان کنیم و پای یک موضوع بایستیم، می‌توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر لزوم احیای هویت سازمانی کانون‌های مساجد تأکید کرد و گفت: در حال حاضر برای ارتقای جایگاه کانون‌های مساجد کارهای بسیاری است که انجام نداده‌ایم و ضرورت دارد برای تحقق آن‌ها تلاش کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در ادامه تأکید کرد: تحول باید در حوزه رویدادها و برنامه‌های مختلف ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور انجام شود، در این راستا ایجاد و تعمیق هویت تشکیلاتی مورد توجه ویژه ما است.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برای مثال در حوزه اوقات فراغت دستورالعمل به استان‌ها ارسال می‌شود اما فاز اجرا و نوع عملکرد در هر استان متفاوت بوده و بر همین محور است که هویت بخشی به کانون‌ها محقق می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: نمای کلی برنامه‌های ستاد در سال پیش رو در برش‌های مختلف اعم از ملی و استانی برگزار می‌شود، برای مثال در حوزه کتاب قصد داریم به شکل ویژه فعالیت داشته باشیم و پیوست‌های فرهنگی مرتبط را بررسی و اجرا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین خداداده در پایان خاطرنشان کرد: در حال تلاش برای راه اندازی صندوق قرض الحسنه کانون‌های مساجد هستیم که اگر این اتفاق بیفتد امتیازی را به کانون می‌دهد تا بتواند به اعضای خود وام بدهد.

ضرورت بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد

این گزارش می‌افزاید: «مهدی مقدم»، نیز در این گردهمایی طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهایی که در سال ۱۴۰۲ در سطح کانون‌های مساجد کشور محقق شد، گفت: ‌امیدواریم در سال جدید نیز با رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی مطلوب در عرصه محتوا و فعالیت‌های فرهنگی هنری شاهد ثمربخشی هرچه بیشتر اقدامات باشیم.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: برنامه‌های قرآنی، فرهنگی و هنری به عنوان چارچوب اصلی برنامه‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور شناخته می‌شوند و انتظار می‌رود همواره در این خط سیر حرکت کنیم، در این راستا تفاهم‌نامه‌ای را برای اجرای برنامه‌هایی که در استان اجرا می‌شود مورد توجه قرار می‌گیرد.

مقدم افزود: ‌امیدواریم امسال بهره‌برداری حداکثری از شبکه رابطین کانون‌های مساجد داشته باشیم، البته در این گستره به دنبال انتخاب دقیق رابط‌ها هستیم در نتیجه درصدد ایجاد هماهنگی بیش از پیش بین مدیران ستادی و رابطین کانون‌ها در استان‌ها هستیم تا ذیل این رویکرد برنامه‌های مدنظر با موفقیت هرچه بیشتر به نتیجه رسیده و محقق شوند.

وی در ادامه گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در طول سال برنامه‌های مختلفی دارد تا بتواند ذیل این اقدامات جامعه هدف خود را که اعضای کانون‌ها هستند در عرصه‌های مختلف حمایت و توان‌افزایی کند.

سامانه ‌امانت‌دهی کتاب راه‌اندازی می‌شود

مقدم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در حوزه کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: در نظر داریم سامانه ‌امانت‌دهی کتاب را راه‌اندازی کنیم که تأمین زیرساخت‌های آن در دست انجام است.

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: ما برای فعالیت‌های ستادهای استانی، ترازی را مشخص کرده‌ایم که بر اساس آن فعالیت‌ها در سطح استان‌ها انجام و ارزیابی می‌شود.

بنا بر این گزارش، در ادامه این گردهمایی، ‌امیرحسین خورشیدی، مدیرکل کل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و بین‌الملل ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف مورد نظر نیازمند همراهی و کمک‌های مدیران ستادهای استانی کانون‌های مساجد هستیم، گفت:‌امید است با تعامل و همکاری میان مدیران ستادی و استانی بتوانیم به اهداف ترسیم‌شده دست یابیم.

گفتنی است، در آیین افتتاحیه گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور برخی از مدیران استانی این ستاد به طرح بحث و نظر درباره برنامه‌های در دست انجام، و افق پیش روی فعالیت‌ها پرداختند.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم موادمخدر در مراغه
  • كشف بيش از ۴۴ کيلوگرم موادمخدر در مراغه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کشف ۴۰۰ میلیارد کالای قاچاق در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در لرستان
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • کشف ۲ کیلوگرم موادمخدر بلعی در ششتمد
  • اردوغان: نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری