Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-20@02:13:58 GMT

سالاد توت فرنگی و مرغ یک وعده کامل غذایی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۴۲۶۸۰

سالاد توت فرنگی و مرغ یک وعده کامل غذایی

در این سالاد وعده میوه و سبزیجات را با هم خواهید داشت این یعنی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان همچنین از مرغ و پنیر که حاوی پروتئین هستند نیز نباید گذشت. روغن زیتون هم چربی‌های سالم را به این وعده اضافه کرده.

سرویس سبک زندگی فردا: اگر قرار باشد سالادی میل کنید که معادل یک وعده کامل باشد پیشنهاد می‌کنم این دستور پخت را به نقل از دکتر کرمانی از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همه چیزهای خوب دست به دست هم داده‌اند تا وعده‌ای فوق العاده خوشمزه و سالم را برای شما محیا کنند. در این سالاد وعده میوه و سبزیجات را با هم خواهید داشت این یعنی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان همچنین از مرغ و پنیر که حاوی پروتئین هستند نیز نباید گذشت. روغن زیتون هم چربی‌های سالم را به این وعده اضافه کرده.
مواد لازم:

۴ قاشق چای خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین

یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک

یک قاشق چای خوری عسل

یک دوم قاشق چای خوری آویشن تازه

سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

دو فنجان توت فرنگی نصف شده

۵۶ گرم گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

اسپری پخت یا مقداری روغن

۴ فنجان اسفناج تازه

یک چهارم فنجان پیاز قرمز که ریز ریز شده باشد

۳ قاشق غذا خوری گردو بو داده تکه تکه شده

۲۸ گرم پنیر فتا رنده شده

روش پخت:

یک قاشق غذا خوری روغن، سرکه، عسل، آویشن، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را با هم در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. یک فنجان توت فرنگی اضافه کنید، تکان دهید تا آغشته به مواد شود. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.

یک ماهی تابه متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. با یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده مرغ‌ها را چرب کنید، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل باقی مانده، نمک و فلفل قرمز را به صورت مساوی روی همه بریزید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید هر سمتش را ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شود بپزید. مرغ را از روی ماهی تابه بردارید، بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس برش برشش کنید.

اسفناج، یک فنجان توت فرنگی باقی مانده و پیاز را بین دو بشقاب تقسیم کنید. روی هر کدام به مقدار مساوی برش‌های مرغ و میکس توت فرنگی و بالزامیک بمالید. روی هر وعده یک و یک دوم قاشق غذا خوری گردو و دو قاشق غذا خوری پنیر بریزید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور غذایی برای دو وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل یک بشقاب سالاد می‌شود.

اطلاعاتی که در ادامه می‌آید مربوط می‌شود به یک وعده از این غذا:

کالری: ۳۹۹

چربی در یک وعده: ۲۲. ۲ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۳. ۹ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱۱. ۷ گرم

چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در یک وعده: ۴ گرم

پروتئین در یک وعده: ۳۱ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۲۲ گرم

فیبر در یک وعده: ۶ گرم

کلسترول در یک وعده: ۷۷ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۶۱۹ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۴۷ میلی گرم

قند در یک وعده: ۱۲ گرم

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سیر تا پیاز درباره قهوه

ایتنا - از خیابان‌های شلوغ نیویورک تا دهکده‌های آرام اتیوپی، قهوه بخشی جدانشدنی از زندگی روزمره میلیون‌ها نفر در جهان است.
این ماده بیش از ۱۵ قرن است که جایگاهی ویژه در فرهنگ و سبک زندگی انسان‌ دارد و بعضی حتی از تاثیر آن بر دوره روشنگری در قرون ۱۷ و ۱۸ میلادی صحبت می‌کنند، دوره‌ای که پایه بسیاری از ایده‌های روشنفکری و فرهنگی جهان مدرن در آن بنا نهاده شد.

ماده اصلی موجود در قهوه، کافئین است که اکنون به عنوان پرمصرف‌ترین ماده محرک ذهنی در جهان شناخته می‌شود و بر اندیشه و احساس ما تاثیر می‌گذارد.
  قهوه از کجا آمده؟
قهوه از میوه‌ای گیاه «قهوه عربیکا» می‌آید که اولین بار در اتیوپی پیدا شد.
بیش از ۹۰ درصد تولید قهوه در کشورهای در حال توسعه صورت می‌گیرد که بیشتر آنها در آمریکای جنوبی واقع شده‌اند اما کشورهای دیگری مانند ویتنام و اندونزی هم در تولید آن نقش دارند. بازار مصرف این ماده عمدتا در کشورهای صنعتی متمرکز است.

در داستان‌ها گفته شده که در قرن نهم میلادی، یک چوپان اهل اتیوپی به نام خالد متوجه افزایش جنب و جوش بزها بعد از مصرف میوه قهوه می‌شود و از سر کنجکاوی خودش هم آن را امتحان می‌کند.

از همان زمان محلی‌ها شروع به خوردن دانه‌های خیس‌خورده قهوه یا درست کردن چای با برگ گیاه آن می‌کنند.

روایت‌های تاریخی حاکی از آن است که صوفی‌ها در یمن اولین کسانی بودند که در قرن چهاردهم میلادی دانه‌های قهوه را برشته کردند و نوشیدنی قهوه را به شکلی که ما امروز می‌شناسیم خلق کردند.

در قرن پانزدهم، قهوه‌خانه‌ها در گوشه و کنار امپراتوری عثمانی پدیدار شدند و بعد از آن به اروپا رسیدند، جایی که در آن به مراکزی برای تجارت، سیاست و رد و بدل کردن ایده‌های نو تبدیل شدند.

بعضی محققان و دانشمندان از جمله یورگن هابرماس، فیلسوف و جامعه‌شناس برجسته آلمانی در قرن بیستم میلادی، حتی معتقدند که بدون تاثیر قهوه ممکن بود اصلا دوره روشنگری شکل نگیرد.

به گفته هابرماس قهوه‌خانه‌ها در قرون ۱۷ و ۱۸ میلادی به «مراکز اندیشه‌های انتقادی» تبدیل شدند که افکار و ایده‌های عمومی در آن شکل می‌گرفت.

گفته می‌شود که بیشتر چهره‌های مهم دوره روشنگری از طرفداران پر و پا قرص قهوه بوده‌اند.

مایکل پولان، نویسنده آمریکایی می‌گوید ولتر، فیلسوف فرانسوی برای کمک به دیدرو در تالیف «آنسیکلوپدی» ۲۸ جلدی -که به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار دوره روشنگری از آن یاد می‌شود- روزی ۷۲ فنجان قهوه می‌نوشیده است.

 
گفته شده ولتر، فیلسوف فرانسوی روزی ۷۲ فنجان قهوه می‌نوشیده است

تد فیشر، استاد مردم‌شناسی که مدیریت موسسه مطالعات قهوه در دانشگاه وندربیلت در آمریکا را بر عهده دارد، می‌گوید در دوره اوج گرفتن کاپیتالیسم هم قهوه نقشی مهم ایفا کرده است.

او به بی‌بی‌سی گفت: «قهوه مسیر تاریخ را تغییر داد و در شکل گرفتن ایده‌هایی نقش داشت که به روشنگری و کاپیتالیسم منجر شد.»

فیشر می‌گوید در آن زمان صاحبان کسب و کار متوجه شدند که مصرف قهوه می‌تواند بازدهی کار و تولید را افزایش دهد و به همین دلیل شروع به پخش قهوه میان کارگران کردند و سرانجام تصمیم گرفتند که برای آنها زمان مشخصی در میان ساعات کارشان برای نوشیدن قهوه اختصاص دهند.
  سوی تاریک قهوه
تاریخ قهوه بخش تاریکی هم دارد که می‌توان در آن به نقش این ماده در بهره‌کشی از برده‌ها اشاره کرد.

فرانسوی‌ها در آفریقا برده‌ها را برای کار در مزارع قهوه هائیتی استثمار می‌کردند. در سال‌های اول قرن نوزدهم هم با بهره‌کشی از برده‌های آفریقایی، یک‌سوم قهوه جهان در برزیل تولید می‌شد.

امروزه قهوه با مصرف بیش از دو میلیارد فنجان در روز و صنعتی به ارزش ۹۰ میلیارد دلار در سال، به یکی از ارکان اصلی فرهنگ جهانی تبدیل شده است.

با وجود این، به گفته سازمان غیردولتی هیفر اینترنشنال که برای ریشه‌کن کردن فقر و گرسنگی در نقاط مختلف جهان فعالیت می‌کند، در ۶۰۰ سال گذشته «تغییر چندانی رخ نداده است».

 

این سازمان می‌گوید مردمان رنگین‌پوست همچنان ستون اصلی تولید قهوه هستند که با دستمزدی بسیار اندک در این صنعت کار می‌کنند. حدود ۱۲۵ میلیون نفر در ۵۰ کشور جهان برای گذران زندگی وابسته به قهوه هستند و بیش از نیمی از آنها در فقر زندگی می‌کنند.
  قهوه چه تاثیری بر بدن دارد؟
کافئین بعد از ورود به سیستم گوارشی از طریق روده جذب جریان خون می‌شود. اما تاثیر آن زمانی آغاز می‌شود که به سیستم عصبی می‌رسد.

دلیل آن شباهت شیمیایی کافئین به آدنوزین است، ماده‌ای که به صورت طبیعی در بدن انسان تولید می‌شود. ویژگی آدنوزین این است که فعالیت دستگاه عصبی سمپاتیک را کاهش می‌دهد و با افزایش ضربان قلب، باعث ایجاد احساس خواب‌آلودگی و آرامش می‌شود.

کافئین به گیرنده‌های آدنوزین که روی سطح سلول‌های عصبی قرار دارند، پیوند می‌خورد و با مسدود کردن این گیرنده‌ها در واقع اثری معکوس نسبت به آدنوزین به جا می‌گذارد.

کافئین می‌تواند افزایش اندکی در فشار خون ایجاد کند، باعث تحریک فعالیت مغز شود، حس گرسنگی را کاهش و هشیاری را افزایش دهد، و به همین دلیل باعث بهبود تمرکز در دوره‌‌های طولانی‌تر شود.

کافئین همچنین می‌تواند در بهبود خلق و خو،‌ کاهش خستگی و افزایش عملکرد فیزیکی بدن تاثیر داشته باشد و گاهی ورزشکاران از آن به عنوان مکمل غذایی استفاده می‌کنند.

این تاثیرات می‌تواند بین ۱۵ دقیقه تا دو ساعت دوام داشته باشد. بدن انسان بین پنج تا ۱۰ ساعت بعد از مصرف کافئین آن را دفع می‌کند اما تاثیر آن ممکن است بیشتر باقی بماند.

 
توصیه متخصصان برای به حداکثر رساندن تاثیر کافئین،‌ رعایت اعتدال در مصرف آن و پرهیز از نوشیدن قهوه در ساعات بعد از ظهر است تا تاثیر آن هنگام نوشیدن اولین فنجان صبحگاهی بیشتر شود.

توصیه شده است که یک فرد سالم بزرگسال بیش از ۴۰۰ میلی‌گرم در روز کافئین مصرف نکند که معادل چهار یا پنج فنجان قهوه است. ظرفیت افراد مختلف برای جذب کافئین متفاوت است اما مصرف بیش از این اندازه ممکن است عوارضی مانند بی‌خوابی، اضطراب، تپش قلب، ناراحتی معده، تهوع و سردرد در پی داشته باشد.

کارشناسان سازمان غذا و دارو آمریکا هم هشدار داده‌اند که مصرف متوالی ۱۲۰۰ میلی‌گرم کافئین، معادل ۱۲ فنجان قهوه، می‌تواند عواقب خطرناکی مانند حمله تشنجی به دنبال داشته باشد.

اما به گفته دکتر ماتیاس هن از دانشکده بهداشت عمومی تی.اچ چان در دانشگاه هاروارد، اگر قهوه به‌اندازه نوشیده شود، می‌تواند منافع بالقوه‌ای داشته باشد و باعث کاهش خطر مرگ و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف شود.

او به بی‌بی‌سی گفت: «نوشیدن بین دو تا پنج فنجان قهوه در روز با کاهش احتمال مرگ ارتباط دارد و همین طور با کم شدن ریسک ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی بعضی انواع سرطان.»

پس دفعه بعد که فنجان قهوه را برمی‌دارید، شاید بد نباشد به تمام تاریخی فکر کنید که پشت سر گذاشته تا این نوشیدنی به دست شما برسد.

منبع: بی‌بی‌سی

دیگر خبرها

  • ببینید | غذا دادن به یک خرس غولپیکر توسط مرد روس با قاشق
  • طرز تهیه دمی گوجه اسپانیایی، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه (فیلم)
  • راهکار‌های تخصصی برای مدیریت وزن
  • تولید نان کامل در ۶ نانوایی زنجان
  • (تصاویر) هشت حقیقت جالب در مورد اژد‌های کومودو
  • ۶ ماده غذایی که حمله قلبی را از شما دور می‌کند
  • از سیر تا پیاز درباره قهوه
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • سوپ جو دوسر بهترین گزینه برای وعده های کم کالری
  • رژیم همراه با ورزش؛ ترکیبی کامل برای سلامت و آرامش