Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، حسین احمدی نیاز ، در مورد رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر، افزود: این روش یک روش منطقی و مبتنی بر واقعیات جامعه است. قوانین سختگیرانه همواره در خصوص مبارزه با موادمخدر وجود داشته اما متاسفانه با توجه به وضعیت موجود و میزان آسیب های وارده به جامعه از ناحیه موادمخدر ملاحظه می‌شود که هیچ کدام از این سیاست ها نتوانسته آن طور که باید و شاید موثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون گسترش وسیع حوزه موادمخدر و جهش مصرف کنندگان موادمخدر از سنتی به صنعتی را شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه شکست‌ها ناشی از نبود رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موامخدر است، تاکید کرد: با تجربه‌ای که از کشورهای دیگر (به ویژه کشورهای توسعه یافته و موفق در مبارزه با موادمخدر) داریم می‌بینیم با همین رویکرد به موفقیت ها و پیروزی های زیادی دست یافته‌اند.

این وکیل برجسته کشورمان با بیان اینکه یکی از این کشورها هلند است، بیان کرد: «هلند جزو معدود کشورهایی است که مصرف موادمخدر در آن آزاد است ولی با شرایط، حدود و مقرراتی که برای آن در نظر گرفته اند. در حقیقت موضوع اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر باعث موفقیت این کشور در برخورد با موادافیونی شده است.


احمدی نیاز با اشاره به این که در جامعه ما باید نسبت به اجتماعی شدن این مبارزه زودتر اقدام می‌شد، گفت: با آگاهی دادن به مردم، استفاده از نهادهای مدنی و سمن‌ها و حتی مطبوعات مسلما به موفقیت بیشتری در حوزه پیشگیری می‌رسیدیم. همه می‌دانند که موادمخدر ناپسند، مذموم و خطرآفرین است. اما کشور ما در محل ترانزیت موادمخدر قرار دارد، بیکاری، حاشیه‌نشینی و آسیب‌های اجتماعی مزید بر علت در استفاده از این مواد شده است. لذا باید در کنار اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر نسبت به کاهش آسیب‌ها و کنترل شرایط موجود نیز اقدام کرد. در غیراین صورت نمی‌توان به موفقیت چشمگیری دست یافت.

به گفته وی، ما در جامعه دچار گسست شده ایم. گسست موجود یک واقعیت تلخ است که برخی از مسئولین حاضر به قبول آن نیستند. بخشی از این گسست جوانانی هستند که در دام اعتیاد قرار گرفته اند.

احمدی نیاز تصریح کرد: جامعه به علت این گسست دچار فشارهای بسیاری در زمینه پرخاشگری اجتماعی و خشونت های موجود شده است. برای این که بتوانیم گام موفقی برداریم اول باید با چشم اجتماعی به آسیب های اجتماعی نگاه کنیم. همه ما محصل بودیم ولی هیچ کدام از درس‌هایمان به ما یاد نداد که درست زیستن چگونه است. بنابراین این حرکت ستاد که عزم خود را جزم کرده تا مهارت‌های زندگی را به دانش آموزان آموزش دهد یک قدم بسیار منطقی و بزرگ است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موامخدر احمدی نیاز در پایان؛ با اشاره به این که تمام شبکه های تلویزیونی پر از پند و موعظه است، گفت: ولی خروجی آن آنقدرها هم خوب نبوده و ما شاهد آسیب های اجتماعی و اعتیاد در کشورمان هستیم، بنابراین نتوانسته ایم این موعظه ها را درست به مخاطب خودمان منتقل کنیم. این موارد زنجیروار به هم متصل هستند و تا زمانی که نتوانیم حلقه ها را بشناسیم و برخورد منطقی با آن داشته باشیم، نمی توانیم گام های اساسی را برداریم و به گمان من این داستان تکرار خواهد شد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد زنگانه ظهر دوشنبه در نخستین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با نظارت و همکاری تمامی ارکان مبارزه با مواد مخدر استان و حمایت دستگاه قضائی هیچ مرکز اقامتی ترک اعتیاد غیر مجازی در استان وجود ندارد.

وی افزود: در سال جاری شدت برخورد و کنترل با عوامل تولید و توزیع مواد مخدر بیشتر خواهد شد.

استاندار گلستان گفت: اجرای طرح‌های امید و مهرانه با هدف بازگشت به زندگی عادی بهبود یافتگان و حمایت‌های اجتماعی از خانواده آنان به عنوان یکی از ضروری‌ترین اقدامات این شورا در سال جاری بود.

وی یادآور شد: با همت خیران پروژه بهسازی و توسعه مرکز ماده ۱۶ گرگان بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

زنگانه با اشاره به افتتاح مرکز نگهداری معتادان متجاهر شرق استان در هفته مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: احداث و تجهیز این مرکز تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت داشته که با همکاری تمام اعضای شورا به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: از دستگاه قضائی می‌خواهیم تا با کسانی که در امر مبارزه با مواد مخدر خلل ایجاد می‌کنند قاطعانه برخورد کند.

استاندار گلستان گفت: تنها مرکز ماده ۴۲ معتادین استان به جهت سرعت بخشیدن به احداث آن فاز بندی شده که با تقسیم کار فاز نخست آن امسال به بهره برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: علاوه بر طرح نماد (نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزان) طرح یاریگران دانش آموزی نیز در گلستان اجرا شده و دفتر مرکزی آن در گرگان افتتاح می‌شود.

کد خبر 6085381

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم موادمخدر در مراغه
  • كشف بيش از ۴۴ کيلوگرم موادمخدر در مراغه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • کشف ۲ کیلوگرم موادمخدر بلعی در ششتمد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • ایران بیشترین کشفیات موادمخدر دنیا را دارد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در دنیا/ استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد