Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-25@08:50:50 GMT

بررسی علل بیش فعالی جنسی و روش های درمان آن

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۶۴۴۵

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

یکی از جدی ترین اختلافاتی که ممکن است در بین زوجین به وجود آید و زندگی آنها را تا مرز نابودی بکشاند ابتلا به اختلالات جنسی است. این اختلالات هم در زنان و هم در مردان وجود دارند و وابسته به جنس خاصی نیستند. از جمله جدی ترین اختلالات جنسی بیش فعالی جنسی است که در ادامه به روش های درمان آن اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با دکتر سلام همراه باشید.

طب سنتی توصیه‌هایی را برای کمک به درمان بیش فعالی جنسی در مردان و زنان دارد. با این وجود مراجعه به روانپزشک بهترین راه‌ درمان این اختلال است.

بیش فعالی جنسی چیست؟

بیش فعالی جنسی یا هایپرسکسولیته (افزون خواهی جنسی) مشکلی است که بیشتر در مردان مشاهد میشود. در این بیماری فرد اغلب کنترلی بر رفتار جنسی خود نداشته و علیرغم روابط جنسی متعدد نمیتواند رضایت جنسی را تجربه کند. مردان و زنان دچار بیش فعالی جنسی اغلب برخورد مناسب و شایسته‌ای با دیگران ندارند، آنها علاقه به هرزه گویی داشته و رفتار جنسی تهاجمی دارند که به خودشان و دیگران لطمه می‌زند. نیاز جنسی آنها اغلب سیری ناپدیر و مداوم و پایدار است و احساس اجبار به خود ارضایی دارند. این حالت یک بیماری است و نباید آن را با میل جنسی زیاد اشتباه گرفت. مرد یا زنی که دچار اختلال بیش فعالی جنسی است چه ازدواج کرده باشد و چه ازدواج نکرده باشد، به عنوان خطر و تهدید برای سلامت هر جامعه‌ای محسوب میگردد و برای خود و اطرافیانش مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. از این رو مراجعه به مشاور و روانپزشک از اصلیترین راه‌های درمان این اختلال است. طب سنتی نیز توصیه هایی برای درمان بیش فعالی جنسی دارد که در ادامه به آن پرداخته ایم.

علل بیش فعالی جنسی

همچون سایر مشکلات جنسی نظیر افزایش میل جنسی، بی میلی جنسی و سردمزاجی زنان، بیش فعالی جنسی نیز اغلب ریشه روانی دارد و البته در برخی مواقع بعضی بیماریها و اختلالات هورمونی نیز میتواند باعث بروز این حالت گردد. به طور خلاصه عوامل ایجاد کننده این اختلال عبارتند از:

عوامل روانی:

محرومیت‌های جنسی و در نتیجه خیال‌پردازی‌های زیاد عدم ارضای روانی علیرغم ارضای جسمانی افسردگی وسواس جنسی سابقه سوء استفاده جنسی و فیزیکی خودارضایی بیش از حد

عوامل جسمانی:

عوامل جسمانی ایجاد کننده این بیماری در حقیقت به نحوی باعث عدم تعادل در مواد بیوشیمیایی مغز میگردند. سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین از جمله رابطه‌های عصبی هستند که در مغز وجود دارند. این مواد بیوشیمیایی خلق و رفتارهای جنسی را کنترل می‌کنند. در صورت هرگونه اختلال در عملکرد آنها فرد دچار مشکلات جنسی میگردد. برخی از این عوامل عبارتند از:

اعتیاد به مواد مخدر و الکل اختلالات هورمونی و اشکال در عملکرد غدد جنسی برخی بیماری‌ها نظیر بیماری آلزایمر، پارکینسون، ام اس، بیماری روانی دو قطبی انجام اعمال جراحی در نواحی بخصوصی از مغز سکته مغزی بیماری صرع و تشنج درمان بیش فعالی جنسی

درمان بیش فعالی جنسی بسته به علت و عوامل ایجاد کننده این اختلال، شامل روان درمانی، رفتار درمانی و دارو درمانی میگردد و با توجه به شرایط بیمار، باید در مورد نوع و چگونگی درمان تصمیم گرفت. در روان درمانی و رفتار درمانی طول می کشد تا اثرات درمان مشخص شوند. اگر بیمار کاندید این دو نوع درمان است بهتر است همراه با دارو درمانی باشد، چون دارو درمانی اثراتش زود ظاهر شده و تا حدودی بیمار را از مشکلات رهایی می دهد و می تواند درمان خود را دنبال کند. طب سنتی نیز راهکارهایی را برای کمک به درمان بیش فعالی جنسی در مردان و زنان دارد. همچنین گاهی لازم است این بیماران بستری و درمان شوند تا از خطرات این بیماری کاسته و بیمار تحت کنترل باشد. توصیه‌های طب سنتی برای درمان بیش فعالی جنسی عبارتند از:

در مردان بهترین تنظیم کننده فعالیت جنسی انجام حجامت عام به صورت هفته‌ای یک مرتبه است. خوردن سردی‌ها از دیگر راههای پیشنهادی برای درمان بیش فعالی جنسی میباشد. خوردن سرکه و سرکنگبین نیز برای کاهش میل جنسی مردان و زنان مفید است. ذکر این نکته ضروری است که خوردن سرکه به تنهایی میتواند برای جسم ایجاد ضعف کند بنابراین پیشنهاد میشود از سرکنگبین (ترکیب سرکه انگور و عسل) استفاده گردد. سرکنگبین تعدیل کننده امیال جنسی زنان و مردان است. خوردن نعنا برای تعدیل کردن امیال جنسی زنان مفید است. البته چنانچه نعنا زیاد مصرف گردد میتواند ایجاد ناباروری کند و جلوی قاعدگی را مگیرد. از این رو خانمهایی که میخواهند حائض نشوند میتوانند از نعنا به صورت شستشوی واژینال استفاده نمایند.

چنانچه احساس می کنید که کنترلی بر امیال و تحریکات جنسی خود ندارید و همیشه مشعولیت ذهنی با افکار جنسی دارید و این افکار و رفتار باعث صدمه زدن به روابط و شغلتان شده است، سریعاً نسبت به درمان آن اقدام کنید.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

نتایج تیم‌های ریکرو مردان و زنان کشورمان در مرحله اول کاپ جهانی شانگهای مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، مسابقات مرحله اول کاپ جهانی در مرحله مقدماتی در شانگهای چین امروز در بخش تیمی ریکرو برگزار شد و کمانداران کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.

تیم ریکرو مردان ایران با ترکیب فائز محمدی، رضا شبانی و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست بازی‌های حذفی در دور دوم به مصاف تیم آمریکا رفت و با نتیجه 5 بر یک شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

تیم ریکرو بانوان کشورمان با ترکیب مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی در دور نخست بازی‌های حذفی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه 5 بر 3 به پیروزی رسید. تیم ایران در یک هشتم نهایی با نتیجه 6 بر صفر مقابل تیم کره‌جنوبی شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تیم‌های ریکرو مردان و زنان از صعود بازماندند
  • حذف ریکرو مردان و زنان ایران از کاپ جهانی شانگهای
  • کاپ جهانی شانگهای| حذف ریکرو مردان و زنان تیم ملی
  • حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • سرمربیان تیم‌های ملی کبدی مردان و زنان معرفی شدند
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم