Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پرورش دهنده و محقق در حوزه بلدرچین گفت: عدم صدور مجوز از جمله مشکلات موجود در صنعت پرورش بلدرچین کشور است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حسین شجاعی در برنامه ارمغان طبیعت رادیو اقتصاد افزود: پرورش بلدرچین از جمله پر ارزش‌ترین و زود بازده‌ترین پرندگان در صنعت پرورش طیور است.
وی همچنین با بیان اینکه بازگشت سرمایه در صنعت پرورش بلدرچین بسیار سریع است، اظهارداشت: دوره پرورش بلدرچین گوشتی ۴۰ تا ۴۵ روز و بلدرچین تخمگذار ۴۲ تا ۵۰ روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شجاعی با اعلام اینکه صنعت پرورش بلدرچین به دلیل بازگشت سریع سرمایه مورد توجه سرمایه گذاران بسیاری است، گفت:: پرورش این پرنده علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز جامعه در افزایش درآمد، بهبود شرایط اقتصادی و اشتغال بسیار نقش آفرین است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برای تولید بلدرچین تسهیلات بانکی اعطا می‌شود، افزود: این صنعت در گذشته از تسهیلات بانکی بهره‌مند بوده، ولی در شرایط حاضر هیچ گونه تسهیلاتی به این حوزه پرداخت نمی‌شود.
شجاعی در گفتگو با رادیو اقتصاد عدم صدور مجوز برای پرورش بلدرچین را از جمله مشکلات پیشروی این صنعت برشمرد و اظهارداشت: کشتار و بسته بندی غیر مجاز از جمله چالش‌های جدی این بازار است که در نهایت سلامت جامعه به شدت تهدید می‌کند.
وی در ادامه بیان داشت: وجود ویژگی‌های مناسب همچون رشد سریع، بلوغ زودرس، تولید تخم بالا، کوتاهی فاصله میان نسل ها، بالابودن تراکم پرورشی در واحد سطح، ارزان بودن جیره مصرفی، حساسیت کم نسبت به بعضی از بیماری‌های طیور، قیمت بالای تولیدات (گوشت و تخم) و بازگشت سریع سرمایه سبب شده تا جمع زیادی در کشور به پرورش این پرنده روی خوش نشان دهند.
«مهدی سلیمانی نیا» مدیر یکی از مراکز تحقیقاتی بلدرچین نیز در برنامه ارمغان طبیعت رادیو اقتصاد گفت: در حوزه بلدرچین مانند خیلی از شاخه‌های پرورش در مقیاس خانگی نقاط قوت و ضعف زیادی وجود دارد.
وی افزود: متاسفانه در هیچ یک از زمینه‌های پرورش اعم از دام، طیور، آبزیان، زنبورعسل، گیاهان دارویی و ... ظرفیت‌ها در مقیاس خانگی هنوز تکمیل نبوده و به عبارت بهتر مازاد تولید در این حوزه‌ها وجود ندارد.
این مدیر مرکز تحقیقاتی بلدرچین گفت: تراکم پرورش در این حوزه به دلیل مدیریت اجرایی ضعیف در برخی از نقاط کشور زیاد و در برخی مناطق کم بوده است.
وی در پاسخ به این سئوال که چه تعداد واحد پرورش فعال بلدرچین در کشور وجود دارد، افزود: متاسفانه آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد.
سلیمانی نیا همچنین با بیان اینکه پرورش بلدرچین در زمره مشاغل خانگی قراردارد، اظهارداشت: پرورش این پرنده به لحاظ اقتصادی بسیار توجیه پذیر است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش آفرینی رویکرد مهم در مشتری محوری بانک صنعت و معدن

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در آیین بهره برداری از ساختمان های جدید شعب فولاد و بورس کالای ایران این بانک از نیروهای مسلح کشور بابت عملیات غرور آفرین وعده صادق تقدیر کرد. - اخبار بازار -

به گزارش روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر خورسندیان در آیین افتتاح ساختمان های جدید شعب فولاد و بورس کالای ایران بانک صنعت و معدن روز دوشنبه بیست و هفتم فروردین ماه در جمع مدیر و کارکنان این شعب حضور یافت.

وی در این مراسم ضمن تقدیر از اقدام شجاعانه نیروهای مسلح کشور در پاسخ به حمله رژیم اشغالگر قدس به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، اظهار داشت: سفارت هر کشوری بخشی از خاک آن کشور است و طبیعتا هر گونه تجاوز به خاک کشور باید با پاسخ درخور و بازدارنده همراه باشد‌ و امیدواریم که از این پس همواره ثبات و امنیت در میهن اسلامی ما برقرار باشد.

وی عنوان داشت: افتتاح ساختمان های جدید شعب فولاد و بورس کالای ایران در راستای مشتری محوری و ایجاد یک بستر مناسب و زیرساخت های لازم برای ارائه خدمات مطلوب تر به مشتریان به انجام رسید که البته بدون تلاش جمعی اداره پشتیبانی، شرکت مشاور و پیمانکار این پروژه و مدیریت IT و دیگر بخش های مرتبط در بانک میسر نبود.

دکتر خورسندیان همچنین ضمن قدردانی از تلاش مدیر و کارکنان شعب فولاد و بورس کالای ایران این بانک تصریح کرد: تلاش ما در سطح هیات مدیره و هیات عامل و مدیریت های ستادی در جهت رفع موانع و مشکلات ‌شعب است و لازم است شعب نیز استراتژی های خود را در جهت تحقق اهداف بانک و متناسب با برنامه راهبردی بانک تنظیم و تدوین نموده و منسجم و هدفمند عمل کنند و در مقابل وظیفه ستاد نیز تعامل مناسب و پاسخگویی به موقع به آنان است.

وی افزود: بحث کمبود نیروی انسانی نقطه مشترک تمامی موارد و معضلات مطرح شده در شعب و بعضا ستاد بانک است که برای رفع این معضل باید مجوزهای استخدامی لازم اخذ شود اما به نظر می‌رسد با گردش ‌شغلی مناسب و افزایش انگیزه و به تبع آن کارایی کارکنان بتوان تا حدودی این مشکل را مرتفع ساخت.

در این مراسم علیرضا تاجیک مدیر شعبه فولاد و رقیه صادق نیا مدیر شعبه بورس کالای ایران نیز بصورت جداگانه گزارش هایی از عملکرد و اقدامات انجام شده در این شعب را مطرح نمودند.

شایان ذکر است محل جدید شعبه فولاد در تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان شهید برادران عبداله زاده نبش کوچه 5 پ 2 و شعبه بورس کالای ایران در تهران، خیابان حافظ شمالی بین خیابان طالقانی و رودسر، روبروی شرکت نفت پلاک453می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال گذشته
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲
  • حجم ۸۰۰۰ میلیارد تومانی معاملات در بازار سرمایه توسط کرمانشاهیان
  • ارزش آفرینی رویکرد مهم در مشتری محوری بانک صنعت و معدن
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • صنعت نشر با حبس سرمایه رو به روست