Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@19:29:11 GMT

ضرورت راه اندازی 35 پایگاه اورژانس در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۸۱۵۱۴

‌رئیس سابق مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان تاکید کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه دولت، ضروری است 35 پایگاه در سطح استان راه اندازی شود.

‌به گزارش ایسنا، ‌روزبه رجایی در مراسم تودیع خود، اظهار کرد: مرکز فوریت‌های پزشکی از سه حوزه پیش بیمارستانی، بیمارستانی و کارگروه حوادث تشکیل شده است که بسیاری از ماموریت‌ها در حوزه پیش بیمارستانی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که حوزه پیش بیمارستانی اصلی ترین بخش فعالیت‌های مرکز را به خود اختصاص می دهد، افزود: در سال ۹۲، ‌استان دارای ۱۰۲ مرکز پایگاه اورژانس بود که در طول سه سال گذشته، 11 پایگاه مرکز فوریت‌های پزشکی به این مراکز اضافه شده است.

رئیس سابق مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان با بیان اینکه اورژانس نوین شامل اورژانس هواپیمایی و موتوری است، اعلام کرد: اورژانس هوایی و اورژانس موتوری از سال 93 راه اندازی شده‌اند که در طول این سال‌ها با اهتمام جدی توانسته‌ایم این طرح را به طور سازمان یافته به انجام برسانیم. 15 درصد ماموریت‌های اورژانسی به صورت اورژانس موتوری انجام می‌شود‌که در این زمینه با کمبود موتور‌سیکلت و راننده مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه از مجموع 102 پایگاه اورژانس، 22 مرکز آن در تبریز و 80 مرکز در شهرستان ها مستقر است، تاکید کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه‌ ضروری است 35 پایگاه اورژانس در سطح استان راه اندازی شود.

رجایی افزود‌: ماموریت‌های اورژانسی انجام شده در استان به تعداد 240 ماموریت بوده است که 55 درصد این ماموریت‌های اورژانسی در تبریز عملیاتی شده است، به طوری که روزانه 120 الی 130 ماموریت اورژانسی در تبریز ثبت می‌شود.

وی در خصوص اورژانس هوایی خاطرنشان کرد: در طول سه سال گذشته، 188 پرواز برای ماموریت اورژانس هوایی انجام شده که دراین ماموریت‌ها بیماران مختلفی در استان به مراکز درمانی انتقال یافتهاند.

وی افزود: در سال گذشته پایگاه اورژانس مرند، سهند و مجید آباد افتتاح شد، همچنین تمامی محورهای تصادف خیز استان و مختصات روستاهای استان شناسایی شده است.

وی با اشاره به افزایش پایگاه‌های اورژانس در جاده‌های استان، اعلام کرد: میانگین زمان رسیدن به بیمار در سال 92، حدود 12 دقیقه بود که این زمان در حال حاضر در تبریز به 10 تا 10:30 دقیقه رسیده است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های مرکز فوریت‌های پزشکی کمبود آمبولانس است، اظهار کرد: برای حل مشکل کمبود آمبولانس در مرکز فوریت‌های پزشکی، تا 2 ماه دیگر آمبولانس‌های جدید به سیستم اضافه می شود.

رجایی با اشاره به اینکه در استان با کمبود نیرو مواجه هستیم، افزود: در زمینه نیروی انسانی، به ازای هر پایگاه اورژانس باید تعداد نیروی انسانی به 7 نفر افزایش یابد. سال گذشته متوسط نیرو در استان 4.2 نفر بود‌ که امیدواریم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه بودجه تخصیص یافته برای مراکز فوریت‌های پزشکی در سال 95، 32 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: این اعتبار سال جاری به 57 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. امید است‌ امسال بسیاری از مشکلات از قبیل تجهیزات پزشکی و ارتباطات برطرف شود.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات موثری که در حوزه کارگروه حوادث انجام شده است، موفق به کسب رتبه مقام سوم در کشور شده‌ایم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار آذربایجان شرقی از مجتمع آبرسانی ستارخان اهر

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی برای پرداخت ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی مجتمع ستارخان اهر از محل مسئولیت‌های اجتماعی مجتمع مس سونگون دستوری صادر کرد.

در این بازدید اعلام شد که مجتمع ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

تاکنون ۱۴۴ میلیارد تومان برای ساخت این مجتمع هزینه شده است، با بهره برداری از این مجتمع آب شرب شهر ورزقان و ۸۸ روستای شهرستان پایدار می‌شود.

کد خبر 6082346

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از مجتمع آبرسانی ستارخان اهر
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در آذربایجان شرقی
  • خط انتقال طرح آبرسانی به گرمسار راه اندازی شد
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • ضرورت راه‌اندازی خانه هنرمندان در مازندران
  • فیلم دستگیری بانوی تبریزی مربوط به اغتشاشات ۱۴۰۱ است
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه |‌ ویدئو
  • ضرورت جانمایی مراکز امدادی در مسیر همایش سالگرد شهدای بازی دراز
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در نیشابور