Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@09:51:17 GMT

فعالیت 937 واحد شالیکوبی در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۷۶۸۵۸

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 937 واحد در استان فعال است که 300 واحد از شالیکوبی‌های فعال بازسازی و نوسازی شده و دستگاه‌های مدرن نصب شده است.

به گزارش ایسنا، دلاور حیدرپور اظهار کرد: صنایع تبدیلی به فرآوری و عمل‌آوری محصولات نباتی و حیوانی مانند زراعی، باغی، شیلاتی، دام و طیور، جنگل و مرتع گفته می‌شود که فرآیند تولید مواد کشاورزی را کامل و آنها را به صورت بهینه آماده ورود به بازار مصرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه بخش کشاورزی تصریح کرد: کاهش ضایعات و افزایش سطح تولید، افزایش اشتغال و پیش‌گیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، توسعه صادرات، کاهش ریسک در بخش اقتصادی، تکمیل زنجیره بازاریابی و تنظیم بازار در توسعه بخش کشاورزی نقش دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به ارزش بسته ‎ بندی مواد غذایی اشاره و خاطرنشان کرد: جلوگیری کاهش آسیب به مواد غذایی، کاهش ضایعات و هزینه‌ها، کاهش تقلب، ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا، ایجاد زمینه رقابت، دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال، افزایش عمر نگهداری، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ارائه مواد غذایی به‌صورت بهداشتی از مزایای بسته ‎ بندی مواد غذایی است.

حیدرپور با اشاره به اینکه تعداد شالیکوبی‌های دارای پروانه بهره‌برداری در مازندران ‌هزار و 250 واحد است، گفت: از این تعداد 937 واحد در مازندران فعال و 300 واحد از شالیکوبی ‎ های فعال بازسازی و نوسازی شده و دستگاه‌های مدرن نصب شده است.

وی گفت: اصلاح ساختار شالیکوبی‌ها از سال 82 در مازندران مطرح شد که برای جلوگیری از کاهش ارزش افزوده شلتوک، شالیکوبی‌ها تغییر سیستم پیدا کردند تا به ارزش افزوده محصول که همان افزایش درآمد تولید کننده است دست پیدا کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: شهرستان بابل دارای 219 واحد شالیکوبی است که 100 واحد مدرن و 119 واحد سنتی است.

وی با اشاره به اینکه در آمل 181 واحد شالیکوبی شامل 27 واحد مدرن و 154 واحد سنتی، در ساری 110 واحد شالیکوبی شامل 19 واحد مدرن و 91 واحد سنتی و در محمودآباد 81 واحد شالیکوبی شامل 27 واحد مدرن و 54 واحد سنتی، فعال است، گفت: در بابلسر 49 واحد شالیکوبی شامل 30 واحد مدرن و 19 واحد سنتی، در نکا 37 واحد شالیکوبی شامل 6 واحد مدرن و 31 واحد سنتی و قائم‌شهر دارای 39 واحد شالیکوبی است که 23 واحد مدرن و 16 واحد سنتی است.

حیدرپور تعداد شالیکوبی مدرن مورد نیاز را 300 واحد در طول 5 سال با پراکنش مناسب در سطح استان اعلام کرد و گفت: اعتبار مورد نیاز برای مدرن کردن هر واحد همراه با بسته‌بندی در اوزان مختلف 900 میلیون تومان و کل اعتبار مورد نیاز در طول پنج سال با هزینه پیش بینی روز معادل 275 میلیارد تومان است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۶۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه به دلیل سبک زندگی ناسالم، تغذیه‌های فست فودی و کم‌تحرکی، بسیاری از افراد دچار افزایش وزن و چاقی هستند که این قضیه می‌تواند بسیار نگران‌کننده باشد؛ چراکه چاقی و کم‌تحرکی در بلندمدت زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها است. از طرفی نیز به دلیل تغییر معیار‌های زیبایی بسیاری از افراد به دنبال کاهش وزن، اما بدون دردسر و در کمترین زمان هستند که همین مسئله نیز بستر را برای سودجویان فراهم می‌کند تا با تبلیغات فریبکارانه در فضای مجازی افراد را برای کاهش وزن چشمگیر در کوتاه‌مدت برای خریداری دمنوش‌های لاغری و یا حتی چاقی برای افرادی که از لاغری رنج می‌برند، جذب می‌کنند که در بسیاری از مواقع برای مصرف کنندگان عوارض جدی و جبران ناپذیری به همراه داشته است.

این در حالیست که چاقی یا لاغری می‌تواند ناشی از یک مشکل داخلی باشد و نتوان برای همه یه نسخه پیچید که با مصرف یک پکیج دمنوش و داروی گیاهی آن مشکل به طور قطعی رفع شود؛ به طوری به گفته دکتر موحد - متخصص طب سنتی نیز باید در ابتدا افراد برای ریشه‌یابی مشکل خود به پزشک مراجعه کنند و سپس درمان مناسب را در پیش گیرند.

تشخیص علت چاقی و لاغری؛ اولین مرحله درمان

دکتر مینا موحد در گفتگو با ایسنا، درباره تاثیرگذاری دارو‌های گیاهی و دمنوش‌ها بر کاهش وزن اظهار کرد: با توجه به اینکه چاقی و لاغری می‌توانند علل بسیار زیادی داشته باشند، بهتر است افرادی که مبتلا به این مشکلات هستند حتما توسط پزشک ویزیت شده و علت آن تشخیص داده شود تا قدم به قدم با کمک پزشک و رژیم غذایی، دارودارمانی و برخی اقدامات موضعی درصدد رفع مشکل قدم بردارد؛ اما اینکه هر فردی بدون در نظر گرفتن مشکلی که دارد فقط به خاطر کاهش و افزایش وزن یک نوع داروی گیاهی از پیش تعیین شده‌ای را مصرف کند، اصلا صحیح نیست. چه بسا یک دارویی که برای فردی بسیار مفید بوده برای فردی دیگر مضر باشد. نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که دارو‌های گیاهی نیز همچون دارو‌های شیمیایی دارای عارضه هستند و می‌توانند تداخلاتی با دارو‌های شیمیایی که فرد استفاده می‌کند نیز داشته باشند؛ بنابراین به هیچ عنوان نباید به‌صورت چشم بسته از دارو‌های گیاهی که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود، استفاده کرد.

بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع و غیر اصولی

وی با تاکید بر اینکه کاهش وزن یک روال تدریجی، منظم و مشخصی دارد و سرعت بخشیدن به این روند، سلامت فرد را به مخاطره می‌اندازد، گفت: بر اساس میزان افزایش وزن، شرایط بیمار، بیماری‌های زمینه‌ای و بسیاری از عوامل دیگر میزان کاهش وزن تعریف می‌شود و اگر این میزان کاهش وزن خیلی زیاد و طی مدت زمانی کم اتفاق افتد، عوارض بسیار زیادی دارد که یکی از عوارض شایع کاهش وزن سریع، کبد چرب است که می‌تواند منجر به بیماری‌های حاد و کبدی دیگری نیز شود.

مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی چه عوارضی دارد؟

این متخصص طب سنتی از جمله عوارض دیگر مصرف خودسرانه این دمنوش‌ها به حساسیت‌های پوستی، اختلالات کبدی، سردرد، سرگیجه و گوارش اشاره کرد و افزود: حتی در برخی مواقع بسیاری از این دارو‌های گیاهی که غیر اصولی انتخاب شده و بسیار قوی هستند می‌توانند مشکلاتی همچون درد‌ها و در موارد پیشرفته زخم‌های گوارشی را در فرد ایجاد کنند. با توجه به اینکه اکثر این دمنوش‌ها که برای لاغری تجویز می‌شوند، طبع گرمی دارند و مزاجشان گرم است، اگر فرد نیز مزاج گرمی داشته باشد باعث تشدید علائم گرمی، اختلال خواب، بی‌قراری و سردرد و در برخی مواقع نیز موجب اضطراب می‌شوند.

خرید اینترنتی دارو‌های گیاهی و ویزیت آنلاین

وی درباره خرید اینترنتی دارو‌های گیاهی و ویزیت آنلاین که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است، گفت: فضای مجازی بستر خوبی را برای افرادی که در رفت و آمد و زمان مشکل دارند، فراهم کرده است؛ اما نکته مهم این است که باید نسبت به فردی که با وی مشاوره را انجام می‌دهند، اطمینان حاصل کنند که تخصص لازم را دارد یا خیر. برای یافتن پزشک معتمد برای درمان بیماری افراد سعی کنند که حداقل اولین ویزیت به‌صورت حضوری باشد و توسط پزشکانی که در این حوزه فعالیت دارند درمان را آغاز کنند و اگر به شیوه سنتی علاقمند هستند که در تابلوی مطب حتما مشخصات پزشک و عنوان متخصص طب سنتی درج می‌شود و اگر به رژیم درمانی و اصلاح سبک تغذیه نیاز دارند نیز باید از متخصص تغذیه کمک بگیرند و برای این مسئله نیز بهتر است اولین ویزیت برای اطمینان از تخصص پزشک به صورت حضوری مراجعه کنند.

گیاهان دارویی را در محیط مناسب نگهداری کنید

موحد درباره چگونگی خرید دارو‌های گیاهی اظهار کرد: برای خرید دارو‌های گیاهی افراد باید توجه داشته باشند که داروهای گیاهی تازه خریداری کنند؛ چراکه گیاهان بافت نرمی دارند و با گذر زمان خاصیت و طراوت خود را از دست می‌دهند. به دلیل اینکه گیاهان جاذب قوی میکروب و آلودگی هستند محل و چگونگی نگهداری از آن‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه اگر محیط مرطوب باشد، دمای هوا تنظیم نباشد و یا در محیط گرد و غبار وجود داشته باشد، تمام این موارد بر کیفیت دارو‌های گیاهی تاثیر می‌گذارد.

خرید از عطاری‌های دانشکده‌های طب سنتی

وی افزود: نکته قابل توجه دیگر عدم شناخت دارو‌های گیاهی است چرا که اگر فردی شناخت خوبی نسبت به گیاهان دارویی نداشته باشد، می‌تواند در خرید آن‌ها اشتباهاتی به وجود آید که مسیر درمان با مصرف داروی اشتباه تغییر کند؛ بنابراین با رعایت این نکات افراد می‌توانند با درصد خطر کمتری درمان خود را آغاز کنند. اما نکته مهم دیگر فعالیت بیشتر دانشکده‌های طب سنتی است که می‌توان گفت یکی از محل‌های خریداری دارو‌های گیاهی، عطاری‌های وابسته به دانشگاه‌ها یا عطاری‌های مورد اعتماد وزارت بهداشت است و می‌توان برای داشتن یک خرید آگاهانه از آن‌ها دارو‌های گیاهی مورد نظر را خریداری کرد.

مصرف دارو‌های گیاهی تنها تحت نظر پزشک

این متخصص طب سنتی در پایان تاکید کرد: افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت، فشار خون، تیروئید و چربی خون دارند حتما باید تحت نظر پزشک و با توجه به دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، دارو‌های گیاهی را دریافت کنند که با توجه به دارو‌هایی که مصرف می‌کنند و تداخلاتی که با دارو‌های شیمایی دارد این دارو‌های گیاهی را مصرف کنند و با توجه به دلیل چاقی یا لاغری، دارو‌های گیاهی تجویز شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • 5 نکته برای ارزانترین راه‌ها برای سفر به عمان
  • درگذشت استاد کاظم نجفی هنرمند پیشکسوت صنایع‌دستی
  • درگذشت پیشکسوت صنعت چلنگری 
  • درگذشت هنرمند پیشکسوت صنایع دستی مازندران
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • بررسی مدیریت خشکسالی در شورای حفاظت از منابع آبی مازندران
  • شرق مازندران نیازمند پایانه صنعتی دام است
  • از احساس احیای زمین‌های کشاورزی دانشگاه آزاد خاش تا حمایت از فعالیت دانش‌بنیان
  • پسماند کشاورزی یکی از معضلات زیست محیطی مازندران