Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اساتید دانشگاه وورتسبورگ آلمان از دانشجوی مسلمان کلاس خود خواست حجاب خود را بردارد.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه آلمانی "دی‌ولت"، در دانشگاه وورتسبورگ آلمان یک مناقشه بر سر پوشش حجاب یک دانشجوی مسلمان گزارش شده است.

استاد روابط بین الملل این دانشگاه از همه حاضران درخواست کرد که پوشش روسری خود را کنار بگذارند و یک دانشجوی مسلمان 19 ساله باحجاب را تحقیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور "گیزلا مولر براندک بوکو" استاد روابط بین الملل و مطالعات اروپا در دانشگاه ورتسبورگ آلمان روز چهارشنبه در کلاس درس خود که بیش از 250 دانشجو در آن حضور داشتند از دانشجویان خود خواست پوشش‌های سر خود را بردارند.

یک دانشجوی مسلمان ترک‌تبار 19ساله مستقیماً توسط این استاد آلمانی خطاب قرار گرفته از وی درخواست شد که پوشش سر خود را بردارد. وی دلیل این درخواست خود را این طور اعلام کرد که دانشگاه یک فضای سکولار است که سمبل‌های مذهبی در آن جایی ندارد. این دانشجو این طور پاسخ داد که در آلمان مسئله آزادی مذهب وجود دارد.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده این درخواست استاد دانشگاه وورتسبورگ فضای کلاس را متشنج کرد و برخی دانشجویان به‌نشانه اعتراض به این اقدام استاد خود و برای همبستگی با دانشجوی مسلمان کلاس درس را ترک کردند.

این اقدام استاد دانشگاه وورتسبورگ آلمان انتقادات زیادی را از طرف محیط‌های دانشگاهی و سیاسی به‌دنبال داشت و بار دیگر مسئله نقض حقوق بشر علیه مسلمانان را در این کشور به نمایش گذاشت.

منبع: تسنیم ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت، در جمع خبرنگاران در مورد گوگل پلی گفت: تاکنون دو بار درخواست رفع فیلترینگ گوگل پلی را در کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه ارایه کردیم که هر دو بار با آن مخالفت شد و پیش از سال برای سومین بار این درخواست را ارایه کردیم که قرار شد بررسی مجدد شود و امیدوارم در جلسه آتی که قرار است هفته آینده برگزار شود این درخواست در این کارگروه مطرح شده و امیدوارم دوستان همراهی کنند که رفع فیلتر صورت گیرد.
وی افزود: این کارگروه، ۱۲+۱ عضو دارد که شامل ۱۲ عضو صاحب رای و به علاوه مرکز ملی فضای مجازی به عنوان سیزدهمین عضو این کارگروه هستند که در این بین اکثریت با نمایندگان دولت نیست چراکه دولت در مجموع ۶ رای دارد و باید به صورت جمعی تصمیم گیری شود.
زارع پور با اشاره به اینکه در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها تا امروز بیش از ۷ میلیون خانوار در کشور تحت پوشش قرار گرفته که بیش از یک سوم از کشور می‌شود، تصریح کرد: هدف گذاری شده که امسال به ۱۴ میلیون خانوار تحت پوشش برسیم.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه  هدف گذاری دوم امسال این است که حداقل ۲ میلیون خانوار امسال سرویس دریافت کنند، خاطرنشان کرد: این کار بسیار سختی است چراکه در طول یک دهه کمتر از ۵۰۰ هزار نفر سرویس گرفتند که می‌خواهیم این عدد را در طول یکسال به چهار برابر برسانیم و امیدوارم با همکاری شهرداری‌ها و مسوولان محلی این اتفاق رقم بخورد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد فعالیت‌های امسال در حوزه فضایی افزود: امسال برنامه ریزی‌های زیادی درباره ساخت و پرتاب ماهواره صورت گرفته است و همچنین رویداد‌های فضایی متعددی داریم که ظرف یکی دو ماه آینده اولین رویداد‌ها در مورد رونمایی از ماهواره‌های جدید و پرتاب آنها اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سرپرست شهرداری نور شد
  • هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند