Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > تجاری - مالی - همشهری آنلاین:
گمرک ایران درخصوص خروج ارز مسافری بیش از مبلغ مجاز و بدون مجوز هشدار داد.

به گزارش ایسنا، بر اساس تصمیمات ارزی اتخاذ شده توسط بانک مرکزی مقدار مجاز ارز همراه مسافر هنگام خروج از کشور از ۱۰ هزار یورو به ۵۰۰۰ یورو کاهش یافته است.

در سال گذشته بود که با اصلاح دستورالعمل اجرایی "ضوابط ناظر بر ارز، اسناد بانکی و اوراق بهادار بی‌نام همراه مسافر"، مبلغ قابل حمل برای خروج از کشور تعریف شد به طوری که در راستای اجرای قوانین و مقررات مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم اعلام شد که سقف خروجی و ورودی ارز ۱۰ هزار یورو و یا معادل آن به سایر ارزها است و بیش از این مبلغ ممنوع بوده و پولشویی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در تازه‌ترین بازنگری که در روابط ورود و خروج ارز مسافری انجام شده، مبلغ قابل حمل تا ۵۰ درصد کاهش یافته است و بر این اساس خروج ارز، اسناد بانکی و اوراق بهادار بی‌نام همراه مسافر مجموعا تا سقف۵۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها از مرزهای هوایی و تا سقف مبلغ ۲۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها از مرزهای زمینی، ریلی و دریایی مجاز است.

این در حالی است که حجم مجاز ورود ارز به کشور کماکان همان ۱۰ هزار یورو است.

در همین رابطه گمرک جمهوری اسلامی ایران به ایسنا اعلام کرد که در صورت اقدام مسافر برای خروج ارز از کشور بدون مجوز و بیش از سقف تعیین شده، طبق قانون با فرد متخلف برخورد می‌شود.

در این راستا ممکن است افرادی به دلایل مختلف تصمیم به خروج ارز از کشور بیشتر از ۵۰۰۰ هزار یورو کنند که در این موارد اقدام اولیه گمرک، هشدار به این‌گونه مسافران است که افراد به هر دلیلی که بخواهند ارز بیشتری را از کشور خارج کنند، باید از طریق شعب ارزی بانک ملی، ارز مربوطه را اظهار و در صورت اخذ مجوز اقدام به خروج ارز کنند.

به گفته یک مقام مسئول در گمرک ایران، در صورتی که فردی بدون اظهار ارز خود، بخواهد آن را از کشور خارج کند، مشمول قانون قاچاق ارز شده و ضمن ضبط ارز مذکور، پرونده قضایی قاچاق ارز برای فرد خاطی تشکیل می‌شود.

البته ارز همراه مسافر به مقدار کمتر از ۵۰۰۰ یورو یعنی تا سقف مجاز نیازی به اظهار ندارد، اما در صورت همراه داشتن مبلغ مضاف بر این مقدار، فرد باید حتما ارز خود را اظهار کرده و برای خروج آن مجوز بگیرد.

به گفته این مقام مسئول در گمرک، نوع بررسی ارز حمل‌شده توسط مسافر از طریق بازرسی فیزیکی و بررسی ایکس‌ری انجام می‌شود.

در همین زمینه: مقررات گمرکی ارز همراه مسافر | سقف مجاز نقل و انتقال هوایی ۵۰۰۰ یورو پرداخت ارز مسافرتی جام جهانی؛ فقط با روادید و بلیط ارز مسافرتی ۵۴۰۰ تومانی | فقط یورو پرداخت می‌شود | این قیمت متغیر است بانک مرکزی نحوه تأمین ارز مسافرتی، درمانی و دانشجویی را اعلام کرد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید بانک مرکزی/ سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه‌های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.

برهمین اساس نیز در هفته‌های گذشته، سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود.

همچنین هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را بصورت غیرحضوری برداشت کند. این آستانه پیش تر معادل یک میلیارد ریال تعیین شده بود.

بر همین اساس، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب‌های خود می‌باشند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را بصورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت نموده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب‌های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است.

بنابراین سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود. ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

تسنیم در گزارشی نوشت: سقف برداشت مشتریان حقیقی بصورت حضوری از طریق شعب نیز ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898583

دیگر خبرها

  • بایرلورکوزن رقیب جدی یوونتوس در مسیر جذب ریکاردو کالافیوری
  • کشف سکه‌های عتیقه مربوط به دوران اشکانیان از مسافر یک قطار
  • جزئیات کشف سکه‌های دوره اشکانی از یک مسافر قطار
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت اسرائیل
  • توقیف بیش از ۲۲ تن کود شیمیایی ساخت رژیم جعلی صهیونیستی
  • اطلاعیه جدید بانک مرکزی/ سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • توافق مالی در رختکن پرسپولیس برای نحوه تمدید قرارداد