Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-19@05:25:25 GMT

فرشید اسماعیلی 200 هزار دلار بدهد، آزاد است!

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۵۰۹۹

فرشید اسماعیلی 200 هزار دلار بدهد، آزاد است!

فرشید اسماعیلی یکی از بهترین پاسورهای لیگ قهرمانان بود. او بازی‌های درخشانی برای استقلال انجام داد و گل‌های خوبی ساخت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فرشید اسماعیلی و تیام، مهارنشدنی به نظر می‌رسیدند. فرشید پاس می‌داد و تیام گل می‌زد. هماهنگی این دو باعث شد تا بتوانند کامل‌کننده یکدیگر باشند، به شکلی که حتی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا هم به آنها توجه ویژه‌ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا همان‌طور که برای مامه تیام پیشنهاد خوب رسیده، باشگاه‌های عربی خواهان جذب فرشید اسماعیلی هم شده‌اند. این بازیکن دو فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد ولی مثل تیام توانسته یک بند در قراردادش جا دهد.

تیام در حال حاضر ۴ میلیون دلار از الهلال پیشنهاد دارد و می‌تواند با پرداخت ۲۰۰ هزار دلار به استقلال آزاد شود و برود. فرشید اسماعیلی هم دقیقاً چنین شرایطی دارد. فرشید هم موفق شد در قراردادش چنین‌بندی را برای فسخ بگنجاند.

فرشید اسماعیلی در صورتی که ۲۰۰ هزار دلار بپردازد، می‌تواند رضایتنامه‌اش را بگیرد و از استقلال برود. خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که او با پیشنهادی جدی روبه‌روست و این احتمال وجود دارد که عازم قطر شود. حالا تصور کنید اگر اسماعیلی هم بخواهد جدا شود، چه اتفاقی می‎افتد؟ استقلالی‌ها زوج طلایی خود را در از دست می‌دهند.

او این روزها سکوت کرده و فعلاً در حال استراحت است ولی به باشگاه گفته پیشنهاد خارجی دارد و می‌‎خواهد برود. یکی از دلایلی که باعث شده تا فرشید برای گرفتن این تصمیم راغب باشد، بحث‌های مالی است. اسماعیلی در این چند سال با وجود آنکه همواره جزو خوب‌های استقلال بود اما درآمد خوبی نداشت و معمولاً استقلال پول‌هایش را به طور کامل پرداخت نکرد. او به همین دلیل تصمیم گرفته به خارج از ایران برود و پول خوبی دربیاورد.

خبرورزشی

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مامه تیام استقلال تهران باشگاه استقلال مامه تیام مهاجم سنگالی استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بازیکنی که روی او خطا شده باید ضربه پنالتی را بزند؟

اتفاقات عجیب استمفوردبریج باعث شده است اتلتیک به سراغ بررسی یک ایده متفاوت برود: اجرای قانون پرتاب آزاد بسکتبال در فوتبال. 

طرفداری | دوشنبه شب بازیکنان چلسی که مثل یک تیم زیر 12 سال بر سر اینکه چه کسی پنالتی مقابل اورتون را بزند، با هم جدل می‌کردند، صحنه‌ای سرگرم کننده بود یا زشت؟

پاسخ شما به پرسش مطرح شده، احتمالا هر دو خواهد بود. از برخی جهات قابل درک بود: چلسی با نتیجه 4-0 بازی را به پایان رسانده و پنالتی زن همیشگی آن‌ها، کول پالمر، سه گل زده بود. بنابراین، در فصلی که لحظات درخشان برای بازیکنان به غیر از ستاره انگلیسی بسیار کم بوده، این فرصتی برای افراد دیگری بود که بدرخشند. در نهایت، پالمر پنالتی را گرفت و طبق معمول گل زد، اما این اتفاق یکی از سوالاتی را مطرح می کند که همیشه در پس زمینه در مورد چیزهای کوچکی که می‌توانیم در فوتبال تغییر دهیم و اینکه فوتبال از سایر ورز‌ش‌ها چه چیزی می‌تواند بیاموزد، مطرح می‌شود.

قانون پرتاب آزاد در بسکتبال 

این موضوع در بسکتبال، برای پرتاب‌های آزاد اتفاق می‌افتد. پرتاب‌های آزاد شبیه به پنالتی هستند: هنگامی که روی یک بازیکن خطا صورت می‌گیرد، به او بین یک تا سه پرتاب آزاد (بسته به فاکتورهای مختلف) از فاصله معین با سبد تعلق می‌گیرد. این بازیکن فقط در صورتی ضربه نمی‌زند که به خاطر حوادث مختلف، مصدوم یا اخراج شده باشد. در این حالت، حریف بازیکن دیگری را انتخاب می‌کند. اجرای این سیستم در فوتبال منجر به نتایج متفاوتی خواهد شد. در بسکتبال، بازیکنی مثل کلی تامپسون نرخ موفقیت 93% دارد و آندره دراموند در شیکاگو بولز کمی بیش از 59% از ضرباتش را با موفقیت وارد سبد کرده است. 

آیا پنالتی باید توسط بازیکنی زده شود که خطا روی او انجام شده است؟

اگر بخواهیم این سیستم را در فوتبال پیاده کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چه می‌شود اگر فقط به بازیکنی که روی او خطا شده است اجازه پنالتی را بدهیم؟ در وهله اول، درگیری بچه‌گانه استمفوردبریج دیگر رخ نمی‌دهد. در قدم دوم، این کار برای شروع، عنصر خطر را ایجاد می‌کند. با وجود دراماتیک بودن ضربات پنالتی، نتیجه آن‌ها یکی از قابل پیش‌بینی‌ترین بخش‌های فوتبال است. به طور کلی، ضربات پنالتی حدود 75 درصد تبدیل به گل می‌شوند و این نرخ در لیگ برتر این فصل حتی بالاتر است و به کمی بیش از 90 درصد می‌رسد. مبارزه عادلانه‌ای نیست، بازیکنان پنالتی‌زن مهارت و تمرین‌های زیادی داشته‌اند و دروازه‌بان‌ها کاری جز شیرجه نمی‌توانند انجام دهند.

در صورت اجرای قانون بسکتبال، ترفند قدیمی که بازیکنی با توپ روی نقطه پنالتی می‌ایستد و حواس‌پرتی حریف توپ را به زننده‌ی واقعی پنالتی پاس بدهد، دیگر کاربردی نخواهد داشت. در این روش جدید، فقط مهاجم و دروازه‌بان روبروی هم قرار می‌گیرند. 

چلسی، نمونه‌ای برای انتخاب بهترین رویکرد پنالتی

به سراغ چلسی برویم. به آن‌ها 12 پنالتی تعلق گرفته است: پالمر 9 مورد را تبدیل به گل کرده و از سه پنالتی دیگر، انزو. فرناندز و رحیم استرلینگ هر کدام یک ضربه را از دست داده‌اند. تا جایی که می‌دانیم، نیکلاس جکسون، بازیکنی که بیش از همه از تصمیم پالمر ناراحت بود، هرگز در فوتبال حرفه‌ای پنالتی نزده است. اگر او پنالتی را می‌زد، نتیجه آن به مراتب کمتر از زمانی که پالمر پنالتی را زد، قابل پیش‌بینی بود.

نمودار بالا بازیکنانی را نشان می‌دهد که در 10 فصل گذشته لیگ برتر بیشترین پنالتی را تصاحب کرده‌اند. منطقی است که اکثر بازیکنان حاضر در بالای این لیست، خودشان پنالتی‌زن هستند. پنالتی‌زن‌ها معمولا مهاجم هستند و اغلب در موقعیتی قرار می‌گیرند که خطا روی آن‌ها پنالتی اعلام شود. با این حال، این نمودار همچنین نشان می‌دهد که تغییر رویکررد پنالتی‌ها می‌تواند تا حدودی تفاوت ایجاد کند. از بازیکنانی که در این لیست حضور دارند، درصد موفقیت جیمی واردی در پنالتی‌های لیگ برتر 81 درصد است، هری کین 89 درصد و محمد صلاح نیز با وجود اینکه اخیرا چند پنالتی از دست داده، همچنان نرخ 81 درصد را حفظ کرده است.

مهم‌ترین مورد مربوط به رحیم استرلینگ بوده که تعداد ناکامی‌هایش بیشتر از تعداد گل‌هایش از روی نقطه پنالتی است: او هفت پنالتی در لیگ برتر زده است که سه تای آن‌ها گل شده است. اگر به این اعداد استناد کنیم و نرخ موفقیت او را روی پنالتی‌هایی که خودش به دست آورده اعمال کنیم، استرلینگ تقریبا 13 پنالتی از 23 پنالتی را از دست می‌داد. 

ایراد واقعی ضربات پنالتی جدید

بزرگترین ضعیف سیستم اعطای پنالتی به بازیکنی که آن را کسب کرده، از بین رفتن شایستگی فنی است. اینکه از قبل مشخص کنیم چه کسی باید فرصت گلزنی از روی پنالتی را داشته باشد، عجیب به نظر می‌رسد و کمی هم به طور خودسرانه امتیاز را که تیمی با یک پنالتی‌زن ماهر دارد، کاهش می‌دهد. مقایسه با بسکتبال نیز کاملا درست نیست، چرا که فرصت‌های بسیار بیشتری برای گلزنی در بسکتبال وجود دارد: یک پرتاب آزاد به مراتب کمتر از یک پنالتی می‌تواند در برد و باخت تیم تأثیرگذار باشد، بنابراین تغییر در فوتبال در سناریوهای خاص، تأثیر بسیار زیادی خواهد داشت.

به قلم نیک میلر از اتلتیک 

از دست ندهید ????????????????????????

شب دلچسب عثمان دمبله مقابل تیم سابق اشک‌های ستاره نوجوان بارسلونا بعد از حذف حمله مجازی هواداران بارسلونا به آرائوخو: برو بایرن مونیخ! مایلی کهن: قلعه نویی بابت کلمه مردک شکایت کرده اما این که معنی بدی ندارد

دیگر خبرها

  • بورس سرخپوش شد، سکه آمپر چسپاند؛ آیا سفر مردم بی تاثیر از دلار آزاد است؟
  • صدرنشینی سرخ‌ها با سوزاندن «نفت»/ پرسپولیس منتظر لغزش استقلال
  • پرسپولیس از آبادان به صدر رفت | برد پرگل سرخ‌ها برای جا گذاشتن استقلال
  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • فروش آزاد ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • آیا بازیکنی که روی او خطا شده باید ضربه پنالتی را بزند؟
  • آخرین وضعیت یامگا برای بازگشت به میادین
  • هشدار عرضه دلار تقلبی در بازار آزاد
  • سقوط در رکود؛ روایتی از بازار ارز
  • چرا قیمت دلار محکوم به سقوط است‌؟