Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@13:35:52 GMT

وزیر خارجه آلمان: اروپا باید از برجام دفاع کند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۶۷۵۸۷

"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان در یک سخنرانی کلیدی در برلین به موضوع مناسبات اتحادیه اروپا با چین، روسیه و آمریکا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و چالش های موجود برای جامعه ارزشی اتحادیه اروپا پرداخت.

وی در این باره گفت که ما باید شکاف هایی را که در سال های اخیر در اتحادیه ما تشکیل شده است را ببندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شکاف ها شامل شکاف های بین شمال و جنوب و همچنین شکاف های بین شرق و غرب است. این باید پیشنهاد ما آلمانی ها به اروپا باشد.

هایکو ماس هم زمان هشدار داد که در عین حال این مسئله مهم است که برلین به عنوان یک معلم ارشد عمل نکرده بلکه به عنوان یک انگیزه دهنده که اروپا را قاطعانه پیش می برد رفتار کند. برای موفقیت در این راستا همبستگی کامل با فرانسه اهمیت دارد. ما باید به بلای ضرورت دستیابی به اتفاق نظر در اتحادیه اروپا خاتمه دهیم. این بلا قدرت های بیگانه را دعوت می کند که ما را از هم جدا کرده و از ما سوء استفاده کنند.

هایکو ماس همچنین به نقش چین در اروپای شرقی و مرکزی که آنجا از نظر اقتصادی و سیاسی نفوذ بیشتر و بیشتری به دست می آورد اشاره کرد.

وی بخصوص خواستار یک سیاست شرق جدید شده و گفت: هدف ما باید این باشد که با روسیه به نفع همه اروپاییان همکاری کنیم. وی همچنین از ایده یک شورای امنیت اروپایی که یک بار در سال با همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا دیدار می کند و هدف یک سیاست خارجی و امنیتی منسجم و استراتژیک را دنبال می کند حمایت کرد.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین با توجه به تک روی های بین المللی رئیس جمهور آمریکا خواستار یک سیاست خارجی مستقل و بر مبنای اعتماد به نفس اروپایی شده و گفت: تحت ریاست جمهوری ترامپ آتلانتیک گسترده تر شده است. ائتلاف های چند دهه های اخیر زیر سوال قرار گرفته؛ در این شرایط ماس از همکاری های متعادل جدید با آمریکا حمایت کرد.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین تصریح کرد: جایی که دولت آمریکا ارزش ها و منافع ما را به صورت تهاجمی زیر سوال قرار می دهد ما باید قدرتمندانه تر خود را نشان دهیم.

وی اولین آزمون در این راستا برای اروپا را مسئله توافق هسته ای لغو شده با ایران ارزیابی کرده و گفت: اروپاییان باید از این توافق دفاع کنند تا از یک رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه با عواقب فاجعه بار همچنین برای امنیت اروپا اجتناب کنند.

هایکو ماس همچنین درباره این امید که روابط دو سوی آتلانتیک بعد از پایان دوره حکومت ترامپ دوباره مانند سابق شود هشدار داده و گفت: متاسفانه این آسیب به اندازه ای جدی است که فراتر از دوران ریاست جمهوری ترامپ است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آلمان برجام توافق هسته ای با ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا

کشور آلمان که برای جبران افزایش هزینه‌های ناشی از قطع واردات گاز از روسیه طرح افزایش قیمت گازهای تحویلی به کشورهای همسایه را در دستورکار قرار داده با تهدید کمیسیون اروپا برای اقدام قانونی مواجه شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "برلینر سایتونگ"، آلمان قیمت گاز خود را برای کشورهای همسایه به دلیل از دست دادن تحویل گاز از روسیه افزایش داده است. کمیسیون اتحادیه اروپا اکنون تهدید کرده است که اقدام قانونی علیه این اقدام برلین خواهد کرد.

به این ترتیب تغییر اجباری برای استفاده از گاز غیرروسی در نتیجه تحریم‌ها علیه جنگ روسیه علیه اوکراین برای آلمان هزینه‌های زیادی را به همراه دارد. این ضررها باید از طریق هزینه های بالاتر برای صادرات در اروپا جبران شود. از دیدگاه کمیسیون اتحادیه اروپا، این امر قوانین بازار داخلی را نقض می کند. خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد، حالا کمیسیون اروپایی تهدید کرده که به دلیل این اقدام ازبرلین شکایت خواهد کرد.

آلمان به منظور جبران میلیاردها یورویی که برای جایگزینی گاز روسیه در این کشور هزینه شده است، مالیات به اصطلاح بی طرفی بر فروش گاز به کشورهای همسایه خود وضع کرده است. به گزارش رویترز، هزینه ای که آلمان در اکتبر 2022 معرفی کرد، از آن زمان تاکنون بیش از سه برابر شده است. به گفته برخی از دولت ها، این ناقض قوانین بازار داخلی اتحادیه است که هرگونه تعرفه بر تجارت بین کشورهای عضو را ممنوع می کند. بنابراین، کمیسیون اتحادیه اروپا اکنون در حال بررسی آغاز به اصطلاح رسیدگی به تخلفات علیه جمهوری فدرال آلمان است.

به گفته منابعی که رویترز آنها را شناسایی نکرده است، این شکایت ممکن است در روزهای آینده طرح شود. سخنگوی کمیسیون اروپایی در مورد این گزارش ها با احتیاط با این خبرگزاری صحبت کرد و گفت که همچنان با مقامات آلمانی در این مورد در تماس است و گمانه زنی در مورد باز شدن احتمالی رسیدگی به تخلفات انجام نمی دهد. به گفته وی اگر شکایتی مطرح شود، رویه نقض اتحادیه اروپا با اخطاریه ای مبنی بر درخواست اطلاعات و به دنبال آن درخواست برای رعایت قوانین اتحادیه اروپا آغاز می شود. وی تاکید کرد:روند بعدی ممکن است ماه ها طول بکشد.

وزارت اقتصاد فدرال آلمان در پاسخ به سوالی در این باره از طرف رویتر درک کمی در مورد این شکایت تهدید شده ابراز کرد. این وزارتخانه اعلام کرد: این مالیات بدون تبعیض است و سایر کشورها از این واقعیت سود برده اند که آلمان به سرعت در حال پر کردن انبارهای عظیم گاز خود است. سخنگوی این وزارتخانه به این خبرگزاری گفت: «این اقدام سهم تعیین کننده ای در امنیت عرضه و ثبات قیمت اروپا داشته است».

بر اساس این گزارش در این میان بخصوص جمهوری چک، اتریش، اسلواکی و مجارستان در حال اعمال فشار بر کمیسیون برای اقدام علیه این طرح مالیات آلمان هستند. در این گزارش آمده است که تنظیم کننده انرژی اتحادیه اروپا ACER اعلام کرده که چنین هزینه هایی منجر به افزایش قیمت گاز در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا شده و نباید در تجارت فرامرزی اعمال شود.

با توجه به افزایش قیمت ها، کمیسیون اتحادیه اروپا نیز نگران است که کشورهای آسیب دیده دوباره به گاز روسیه متوسل شوند. وزارت امور اقتصادی آلمان این نگرانی ها را رد کرده و به رویترز گفت: «تجارت بین کشورهای عضو با این عوارض محدود نخواهد شد، بنابراین دلیلی برای روی آوردن به گاز روسیه وجود ندارد. حالا باید دید که شکایت اتحادیه اروپا به طور رسمی و چه زمانی انجام و ثب خواهد شد.

چین اتهامات جاسوسی آلمان علیه کشورش را رد کردتقابل شدید آلمان با آزادی بیان برای حمایت یکجانبه از اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اتحادیه اروپا درباره ایران
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
  • مجارستان : رقابت ناتو در اوکراین جرقه جنگ جهانی سوم را خواهد زد