Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مجمع عمومی سازمان ملل با موضوع «رای‌گیری در حمایت از فلسطین» آغاز شد؛ جلسه‌ای که در آن نماینده آمریکا ادعاهای بی اساس خود علیه فلسطینیان، سازمان ملل و ایران را تکرار کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که فشارهای آمریکایی و صهیونیستی علیه طرح حمایتی از فلسطین در سازمان ملل ادامه دارد، مجمع عمومی این سازمان جلسه‌ای برای رای گیری درباره طرح پیشنهادی با موضوع حمایت از فلسطینیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه فوق‌العاده مجمع عمومی سازمان ملل با موضوع رای‌گیری درباره طرح حمایت از فلسطین، با سخنرانی رئیس مجمع عمومی آغاز شد.

این جلسه با عنوان «اقدامات غیرقانونی اسرائیل در قدس شرقی اشغالی و فلسطین» برگزار شده است؛ جلسه ای که به درخواست کشورهای عربی و عضو سازمان همکاری اسلامی برگزار شده است.

ابتدا نماینده الجزایر به نمایندگی از کشورهای عربی در حمایت از قطعنامه پیشنهادی درباره حمایت از فلسطین سخنرانی کرد. او در سخنرانی خود از کشورهای عضو خواست که در حمایت از حقوق بشر، قوانین بین‌الملل و حاکمیت قانون به این طرح رای مثبت دهند.

نماینده آمریکا در سازمان ملل هم در این نشست پشت تریبون رفت و ادعاهای بی اساس خود را تکرار کرد. او از کشورهای عضو مجمع عمومی خواست به متمم پیشنهادی واشنگتن برای اصلاح قطعنامه پیشنهادی رای مثبت دهند؛ متممی که «حماس» را محکوم می‌کند.

«نیکی هیلی» گفت که اکنون بحران‌های زیادی در جهان وجود دارد. وی سپس ادعاهای بی اساس خود درباره «اعتراضات در ایران» را تکرار کرد و از اینکه سازمان ملل فقط به «اسرائیل حمله می‌کند»، به شدت انتقاد کرد.

این مقام آمریکایی سپس مدعی شد که در قطعنامه پیشنهادی به مجمع عمومی سازمان ملل، هیچ اشاره‌ای به عامل اصلی وقایع اخیر در نوار غزه یعنی «حماس» نشده است.

پس از نیکی هیلی، نماینده فلسطین در سازمان ملل پشت تریبون رفت و از «اشغالگری‌های اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین» سخن گفت.

این مقام از وتوی آمریکا علیه قطعنامه پیشنهادی کویت در جلسه شورای امنیت سازمان ملل در تاریخ ۱۲ خرداد به شدت انتقاد کرد.

نماینده فلسطین  همچنین به حملات خونین نظامیان رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به ویژه ساکنان نوار غزه اشاره کرد. 

این مقام فلسطینی به آنچه «اقدامات با سوء نیت»  آمریکا برای بر هم زدن رای گیری درباره قطعنامه پیشنهادی در حمایت از فلسطینیان خواند اشاره کرد و از اعضای مجمع عمومی خواست به قطعنامه رای مثبت دهند.

پس از این مقام فلسطینی، نماینده ترکیه در مجمع عمومی سازمان ملل هم سخنرانی کرد و ابتدا از مواضع آمریکا علیه فلسطین انتقاد کرد.

این مقام ترکیه‌ای خواستار اقدام سازمان ملل برای حفاظت از فلسطینان و تحقق خواسته‌های آنها برای تشکیل یک کشور مستقل به پایتختی قدس شرقی در مرزهای ۱۹۶۷ شد.

نماینده ترکیه در مخالفت با پیشنهاد آمریکا، از اعضای مجمع عمومی خواست به هیچ متممی درباره قطعنامه پیشنهادی رای ندهند.

بعد از ترکیه، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد. وی بلافاصله به حماس حمله کرد و مدعی شد که رژیم صهیونیستی در حال «دفاع از خود»  است.

به ادعای «دنی دانون»،  حمایت اعضای مجمع عمومی سازمان ملل از قطعنامه پیشنهادی درباره فلسطین به «حمایت از تروریسم» و «تقویت حماس» منجر خواهد شد.

این مقام رژیم صهیونیستی، از اقدامات آمریکا در حمایت «تنها کشور یهودی جهان» تشکر کرد و به شدت به مواضع سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی تاخت.

وی در پایان سخنرانی خود ادعای مضحکی کرد و گفت که «اسرائیل خواهان کمک کردن به مردم غزه است. رای مثبت به قطعنامه پیشنهادی به مجمع عمومی سازمان ملل، رای به تروریست‌های حماس است».

نماینده بنگلادش در سازمان ملل به نمایندگی از کشورهای سازمان همکاری اسلامی در این نشست سخنرانی کرد و به «اشغالگری‌ها و خشونت‌های» نظامیان رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان پرداخت.

وی از اعضای مجمع عمومی سازمان ملل خواست به قطعنامه پیشنهادی در حمایت از فلسطین رای مثبت دهند.

بعد از او، نماینده ونزوئلا در سازمان ملل به نمایندگی از کشورهای جنبش عدم تعهد پشت تریبون رفت. او هم از اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی، «محاصره غیرانسانی» فلسطینیان و کشتار آنها توسط این رژیم سخن گفت.

نماینده اتحادیه اروپا هم در نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره فلسطین سخنرانی کرد و ابتدا از کشته شدن تعداد زیادی از فلسطینان در اتفاقهای اخیر نوار غزه «به شدت ابراز نگرانی کرد».

این مقام اروپایی از «استفاده بیش از حد از زور» توسط نظامیان رژیم صهیونستی انتقاد اما به آنچه که «نگرانی‌های امنیتی مشروع اسرائیل» خواند، هم اشاره کرد.

پس از سخنرانی نمایندگان بولیوی، آفریقای جنوبی و واتیکان درباره فلسطین و رژیم صهیونیستی، رئیس مجمع عمومی از بررسی درخواست آمریکا برای اضافه کردن متمم به قطعنامه پیشنهادی درباره فلسطین شد.

نماینده الجزایر از مجمع عمومی سازمان ملل خواست بدون توجه به درخواست آمریکا برای افزودن متمم پیشنهادی آمریکا، به قطعنامه پیشنهادی اولیه رای مثبت دهند.

او از اعضا خواست، متمم پیشنهادی آمریکا را کنار بگذارند.

به گفته نماینده الجزایر، آمریکا تنها برای تصویب نشدن قطعنامه «حفاظت از مردم فلسطین»، پیشنهاد افزودن متمم با محتوای محکوم کردن حماس را مطرح کرده است.

پس از وی، نماینده کوبا در سازمان ملل هم این موضوع را تکرار و اقدام آمریکا را رد کرد.

به دنبال اظهارات این دو نماینده عضو مجمع عمومی سازمان ملل، «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل در انتقاد از ممانعت از افزودن متمم درخواستی واشنگتن برای محکوم کردن حماس، اظهارات تندی علیه مخالفان این اقدام مطرح کرد.

پس از رای گیری در مجمع عمومی سازمان ملل درباره درخواست آمریکا برای افزودن متمم به قطعنامه پیشنهادی واشنگتن، مشخص شد که آمریکا بار دیگر در مجمع عمومی در موضوع فلسطین ناکام ماند.

پس از مشخص شدن رد درخواست آمریکا، رئیس مجمع عمومی درخواست 5 دقیقه استراحت و تعطیلی جلسه مجمع داد.

سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان، مجمع عمومی سازمان ملل به رای گیری درباره قطعنامه پیشنهادی در حمایت از فلسطین پرداخت.

مجمع عمومی سازمان ملل با رای بالایی قطعنامه حمایت از فلسطین را تصویب کرد.

علی رغم فشارها و اقدامات آمریکا،  قطعنامه پیشنهادی در حمایت از فلسطین، با رای مثبت 120 کشور، 8 رای منفی و 45 رای ممتنع تصویب شد.

 قطعنامه مصوب مجمع عمومی سازمان ملل، ضمن مقصر دانستن رژیم صهیونیستی در خشونت‌های اخیر در غزه و کشته شدن فلسطینان، اقدامات این رژیم را محکوم کرد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان ملل رژیم صهیونیستی فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۷۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، «علی بحرینی» سفیر ایران در ژنو طی نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، اظهار کرد: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این نسل‌کُشی را فوراً متوقف کنید.

سفیر ایران در ژنو همچنین ضمن برشمردن فهرستی از موارد جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کُشی که توسط رژیم صهیونیستی در ۸ ماه گذشته به وقوع پیوسته است، خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین المللی برای توقف این نسل کشی شد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل در ژنو در این مکاتبه با اشاره به گزارش مؤسسه دفاع مدنی در غزه مبنی بر کشف گور دسته جمعی حاوی پیکرهای ۲۰۰ تن از شهدای فلسطینی که توسط نیروهای اسرائیلی در مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس غزه کشته و دفن شده بودند، در این نامه اظهار داشته است: پیش از ارتکاب به این جنایت نیز کارشناسان سازمان ملل در خصوص حمله به بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند.

بحرینی تاکید کرد: این واقعیت نشان می‌دهد که اگر این جنایات دهشتناک فوراً متوقف نشود، لاجرم شاهد تکرار چنین فجایعی خواهیم بود.

وی در این نامه با استناد به حقوق بین الملل، حقوق بین المللی بشردوستانه و اسناد مهم بین المللی از قبیل کنواسیون های چهارگانه ژنو، حمله به بیمارستان‌ها و اماکن درمانی، گرسنگی دادن به مردم به عنوان ابزار جنگی، جلوگیری از انتقال کمک‌های بشردوستانه و مواردی از این قبیل را مصادیق غیر قابل انکار جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی خوانده و اظهار کرد: سبعیت در حملات غیر انسانی رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این رفتار قبلاً نیز توسط این رژیم وعده داده شده است.

گفتنی است؛ کنوانسیون‌های بشردوستانه ژنو، متضمن حقوق غیر نظامیان در مخاصمات مسلحانه است و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان پاسدار و نگهبان حقوق بین المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو موظف است حداکثر تلاش خود را برای اجرای مفاد این کنواسیون ها مبذول دارد.

کد خبر 6087829 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • سرپیچی رژیم صهیونیستی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل
  • واکنش طالبان به کشف گورهای جمعی در خان یونس
  • کابل: از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کنیم
  • نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید
  • افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در بیمارستان ناصر را محکوم کرد
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • سفیر بولیوی در تهران: نسل کشی در فلسطین سینه همه بشریت را به درد آورده است
  • نسل کشی در فلسطین سینه همه بشریت را به درد آورده است