Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز جمعه و به صورت هم‌زمان در ۷ استان کشور آزمون دوره‌ آموزش تسهیل‌گری اقتصادی و اجتماعی بنیاد برکت برگزار می شود.

ایران آنلاین / بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی اجتماع‌محور خود از جمله «طرح آسمان»، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور را به شکل جدی در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح آسمان با هدف نهایی ایجاد اشتغال، گروه‌های ۱۵ تا ۲۰ نفره با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق هدف تشکیل می‌شود.

در مبحث توانمندسازی اجتماعی، افراد متقاضی شغل از طریق آموزش، خودباوری و اعتماد به نفس، آمادگی پذیرش شغل را کسب می‌کنند که این مهم بر عهده‌ی تسهیل‌گران بنیاد برکت خواهد بود. عمده تسهیل‌گران حال حاضر در کشور بیش‌تر بر مسایل اجتماعی تمرکز دارند و کم‌تر مباحث اقتصادی با رویکرد اشتغال‌زایی را مورد توجه قرار می‌دهند. از این رو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصمیم به برگزاری دوره‌ آموزش تسهیل‌گری گرفته است تا افراد علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه را با مفاهیم و مبانی کلی اقتصادی، مالی و جامعه‌شناسی آشنا نموده و توانایی همکاری در فرآیند ایجاد و تثبیت مشاغل خرد را در مناطق هدف کسب کنند.

آزمون ورودی دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری با حضور صدها داوطلب روز جمعه اول تیر ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به‌طور هم‌زمان در ۱۱ شهر در ۷ استان کشور، با همکاری دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام استان‌هایی هستند که این آزمون در آن‌ها برگزار خواهد شد. از بین داوطلبان این آزمون، ۱۴۰ داوطلب پذیرفته‌شده‌ نهایی پس از انجام مصاحبه به تهران اعزام می‌شوند و از سوی بنیاد برکت به‌طور رایگان در دوره‌های آموزشی تخصصی شرکت خواهند کرد.

پذیرفته‌شدگان در مجموع یک دوره‌ی آموزشی یک ماهه را پشت سر گذاشته و سپس در صورت موفقیت در ارزیابی تخصصی، برای اجرای طرح آسمان در مناطق هدف استان‌های مختلف با بنیاد برکت همکاری خواهند داشت.

وظیفه‌ اصلی این تسهیل‌گران آماده‌سازی افراد جویای شغل برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار است. پس از بهره‌مندی از این مهارت‌ها و توانمندی اجتماعی، تسهیلات لازم از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اختیار متقاضیان کار قرار می‌گیرد تا به لحاظ اقتصادی نیز شرایط کافی را برای فعالیت و اشتغال پیدا کنند.

این تسهیل‌گران که رابطه‌ی استخدامی با بنیاد برکت نخواهند داشت، به عنوان افراد توانمند محلی و آشنا با جنبه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی مناطق هدف، می‌توانند با رویکرد علمی و روز به فرآیند اشتغال، نقش مهمی در پایداری مشاغل ایجادشده داشته باشند./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند

میلاد حبیبی نیا در نشست شورای معاونین و روسای آموزش و پرورش استان در شهرستان عسلویه عنوان کرد: مسئول اصلی سوادآموزی در شهرستان‌ها و مناطق شخص مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق هستند.

وی تاکید کرد: لذا می‌بایست با بکارگیری تمام ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های سوادآموزی اقدامات لازم را به منصه ظهور بگذارند. 

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت جذب و پوشش افراد کم سواد و محروم از سواد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلفی تحصیلی سوادآموزی جذب شده اند.

حبیبی نیا به بررسی وضعیت عملکردی شهرستان‌ها و مناطق در خصوص تحقق حجم ابلاغی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی پرداخت و اظهار کرد: در سال گذشته؛ شهرستان‌ها و مناطق دیر، سعدآباد، دشتستان، بوشهر و گناوه بیشترین درصد عملکرد را در خصوص تحقق حجم ابلاغی در زمینه جذب و پوشش افراد کم سواد و محروم از سواد در طرح‌های آموزشی حوزه سوادآموزی داشته اند.

عضو شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان ضمن اشاره به ضرورت همگامی تمامی ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق در جهت تحقق اهداف و برنامه‌های سوادآموزی، خاطر نشان کرد: ترسیم چشم‌انداز این اداره کل برای رسیدن به استان عاری از بی سواد و محروم از سواد در افق ۱۴۰۴ منوط به همراستایی و تلاش مضاعف همه ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • شبکه ملی تسهیل‌گر جوانی جمعیت در سمنان ایجاد می‌شود
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • فردا، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند