Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-18@02:12:23 GMT

10 تن برگ آلوئه ورا در رفسنجان توليد شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۰۰۳۱

10 تن برگ آلوئه ورا در رفسنجان توليد شد

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - رئيس جهاد کشاورزي شهرستان رفسنجان گفت: بيش از 10 تن برگ گياه آلوئه ورا از ابتداي سال گذشته تاکنون در اين شهرستان توليد و به بازار عرضه شده است.

حسين رضايي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا به کمبود آب در رفسنجان اشاره کرد و افزود: اجراي کشت هاي جايگزين و کاشت محصولات با نياز کم آبي در دستور کار جهاد کشاورزي اين شهرستان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: کشت گياهاني از جمله زعفران، آلوئه ورا، زرشک، گل گاوزبان، عناب و گياهان دارويي با توجه به مصرف اندک آب براي رشد و نمو در شهرستان رفسنجان آغاز شده است.
وي با بيان اينکه کشت آلوئه ورا از سال گذشته با انتقال پاجوش اين گياه از بوشهر و عسلوئيه به رفسنجان آغاز شد گفت: آلوئه ورا در حال حاضر در پنج گلخانه رفسنجان به مساحت پنج هزار متر مربع کشت مي شود.
رضايي بيان کرد: هفته جاري نخستين برداشت برگ گياه آلوئه ورا به ميزان 3.5 تن برگ آلوئه ورا از گلخانه هاي شهرستان رفسنجان انجام شد.
وي مزاياي کشت آلوئه ورا را مصرف کم آب عنوان کرد و گفت: اين گياه در ماههاي تير و مرداد هر هفته يکبار و در ديگر اوقات هر ماه يکبار به آب نياز دارد و به صورت ارگانيک رشد مي کند و از کودها و سموم شيميايي براي رشد آلوئه ورا استفاده نمي شود.
رضايي افزود: متقاضيان کشت گياه آلوئه ورا که از طرح هاي گلخانه اي است مي توانند تسهيلات پنج ساله با سود کم دريافت کنند.
وي با بيان اينکه آلوئه ورا به دليل قابليت فراوري بالا زمينه مناسبي براي اشتغالزايي دارد خاطرنشان کرد: اگر کشاورزان براي خريد دستگاه هاي صنايع تبديلي مورد حمايت قرار بگيرند يا در صنايع تبديلي سرمايه گذاري کنند با توليد انواع کرم، شربت، ژل، دارو و غيره از آلوئه ورا مي توانند اشتغالزايي و سودآوري کنند.
آلوئه ورا جزو گياهان پايا، خشکيزي و آبدار محسوب مي ‌شود.
برگ‌ هاي گياه آلوئه ورا مثلثي شکل، رنگ سبز، حالت آبدار و لبه ‌هاي دندانه ‌دار دارد.
به نظر مي‌ رسد خاستگاه آلوئه ورا کشور سودان باشد و بعدها پاي آلوئه ورا به منطقه‌ مديترانه، نقاط گرمسيري و قاره ‌هاي آفريقا، آسيا، اروپا و آمريکا باز شد.
رفسنجان با جمعيتي بالغ بر 311 هزار نفر در 110 کيلومتري کرمان قرار دارد.
3029/7433
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نورهای مصنوعی جایگزین نورخورشید برای رشد گیاهان

یک شرکت دانش‌بنیان به فناوری جایگزینی نورهای مصنوعی به جای نور خورشید دست یافت که از طریق آن می‌توان در هر فضایی و به دور از نور خورشید، گیاهان را پرورش داد.

به گزارش ایسنا، زمانی، مدیرعامل این شرکت تولید سبدهای هیدروپونیک، بسترهای کشت طبقاتی هیدروپونیک، سازنده کارخانه گیاه‌سازی و متخصص ساخت نورهای رشد گیاه مصنوعی را از دستاوردهای این شرکت دانست و گفت: سال‌ها پیش، متوجه یک نیاز بزرگ در بخش کشاورزی کشور شدیم و آن فناوری جایگزینی نورهای مصنوعی به جای نور خورشید است. این فناوری، در تمام دنیا با سرعت بالایی در حال گسترش بود، اما در کشور ما توجه زیادی به این موضوع نمی‌شد. بنابراین با تشکیل گروهی از نخبگان و دانشجویان برتر رشته‌های فیزیک، علوم کشاورزی، باغبانی و الکترونیک تصمیم گرفتیم تا گروه تحقیقاتی را تشکیل بدهیم و این فناوری را در کشورمان بومی‌سازی کنیم.

زمانی ادامه داد: تولید نورهای رشد گیاه و کشاورزی عمودی با استفاده از نورهای مصنوعی از دستاوردهای جدی ما است. در فناوری نورهای مصنوعی برای تامین نیاز فتوسنتز گیاه نانومترهایی از خورشید که عملکرد مثبت و بیشتری در ایجاد عمل فتوسنتز روی گیاه دارند، از طیف خورشید فیلتر شده و به وسیله تکنولوژی ال ای دی و وابسته به نوع واریته گیاه کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا نیاز گیاه را برطرف کنند.

وی اضافه کرد: در نتیجه این امر در هر فضایی و به دور از نور خورشید می‌توانیم به راحتی گیاهان را پرورش دهیم که نمونه آن در ایستگاه فضایی ناسا نیز وجود دارد و طی آن، برای تامین غذای مسافران این فضاپیماها از فناوری نورهای مصنوعی برای تولید محصول در فضا استفاده می‌شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، زمانی با بیان اینکه بزرگ‌ترین مزیت این فناوری کاهش مصرف آب است که امری حیاتی برای کشورمان محسوب می‌شود، اظهار کرد: در زمینه تولید نورهای مکمل گلخانه برای گلخانه‌های سنتی با افزایش طول روز در فصول پاییز و زمستان بیش از ۴۰ درصد بهره‌وری این گلخانه‌ها را افزایش داده‌ است که این برای تولید محصولات کشاورزی امری شگفت‌انگیز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • چگونه با کمک عسل، گیاه آلوئه ورا را در خانه تکثیر و پرورش دهیم؟ (فیلم)
  • فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی وارد مزرعه شده است
  • کشت سماق برای اولین بار در شهرستان اهر
  • نور مصنوعی رشد گیاه در ایران از راه رسید
  • جایگزینی نورهای مصنوعی رشد گیاه به جای نور خورشید
  • دستیابی متخصصان ایرانی به فن آوری نور‌های مصنوعی
  • نورهای مصنوعی جایگزین نورخورشید برای رشد گیاهان
  • جایگزینی نور‌های مصنوعی رشد گیاه به جای نور خورشید
  • نور‌های مصنوعی رشد گیاه جایگزین نور خورشید می‌شوند