Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

ابوطالب حسینی یکی از شرکت کنندگان خنداننده شو ۲ است که در گروه پانته آ بهرام خوش درخشیده و توانسته به شهرت برسد. در ادامه با زندگینامه او آشنا می شوید.

 

تولد

ابوطالب حسینی متولد 28 آبان 1369 در تهران، کمدین است

29 نوامبر در روز جهانی مرد بدنیا آمده است، مدتی ورزشکار حرفه ای تکواندو بود ولی حالا کمدین شده و از تلگرام به تلویزیون و خندوانه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شروع فعالیت

 

ابوطالب فعالیت خود را از شبکه های اجتماعی با تهیه پادکست های طنز شروع کرد و کم کم در فضای مجازی اسم رسم دار شد.

 

ورود به خندوانه

در سال 96 بعنوان سربازی در خدمت سربازی بود به همین دلیل از سری دوم استعداد یابی کمدین در خندوانه شرکت کرد و کم کم از مراحل گروهی بالا آمد.

 

شهرت با خندوانه

ابوطالب  بعد از حضور در جمع 32 و سپس 16 نفر در گروه خانوم پانته آ بهرام بسیار درخشید و به شهرت رسید، او یکی از شانس هایی قهرمانی این دوره است.

 

علاقه به تکواندو

از دوران کودکی تکواندو رو شروع کرد و می خواست مثل بچه محله‌اش هادی ساعی قهرمان المپیک شود اما تلاش او دیده نشد و بعد از سالها، تکواندو را کنار گذاشت.

 

دوست قدیمی

از دوران دبستان با امیرحسین قیاسی دیگر شرکت کننده مشهور خندوانه همکلاسی بود و در مقطع راهنمایی، دبیرستان، دانشگاه و حتی خندوانه در کنار هم بودند.

ازدواج

ابوطالب حسینی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.

نویسندگی

ابوطالب خندوانه حالا علاوه بر اجرای استندآپ، خودش نیز در قامت یک نویسنده چیره دست اجراهای خود را می نویسد.


انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تکواندو تلویزیون شبکه های اجتماعی فضای مجازی سربازی المپیک ازدواج ازدواج تکواندو تولد شبکه های اجتماعی فضای مجازی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۱۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اختلال طیف اوتیسم، طیفی از اختلالات را به خود اختصاص می‌دهد. مهمترین علامت تشخیصی اختلال در ارتباطات اجتماعی از کوچکترین تا پیشرفته‌ترین و پیچیده‌ترین ارتباطات است.

روح‌الله حسینی  افزود: علامت اصلی و مهم دیگر رفتارهای تکرارشونده، به عبارتی رفتارهای تکرارپذیر بدون هدف است. یکی دیگر از زیرعلایم این است که این دسته از کودکان به شدت نسبت به تغییر مقاوم هستند، بنابراین آداب و مناسب خاص خود را دارند. 

حسینی با بیان اینکه کودک اوتیسم می‌تواند در یک موضوع بسیار توانمند ظاهر شود، گفت: در اوتیسم سیستم مغزی به شکلی رشد پیدا کرده که در یک حوزه خاص تخصصی شده و در سایر حوزه‌ها به درستی عمل نمی‌کند. ما همیشه در خصوص ناتوانی‌ها در اوتیسم حرف می‌زنیم اما می‌توانیم در خصوص توانمندی‌ها نیز صحبت کرد.

عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در مغز رویکرد شبکه‌ای وجود دارد. لوکال‌ها در مغز مجزا از هم هستند و هر کدام وظیفه خاصی دارند که در مغز افراد نرمال به درستی عمل می‌کند. تمام لوکال‌ها باید شبکه بزرگی را ایجاد کنند تا مغز به صورت یکپارچه عمل کند. در کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم این یکپارچگی به درستی صورت نمی‌گیرد و خروجی کلی مغز سالم و درست نیست اما از نظر تخصص‌گرایی لوکال‌ها در برخی موارد به قدری تخصصی عمل می‌کنند که رفتارها عجیب و غریب است.

وی گفت: شیوع اختلالات طیف اوتیسم وابسته به فرهنگ بوده، در برخی فرهنگ‌ها شیوع آن پایین‌تر و در برخی نژادها شیوع بالاتر است. اختلال طیف اتیسم وابسته به جنسیت نیز هست که کودکان پسر چهار برابر بیشتر از دختران مبتلا می‌شوند.

حسینی گفت: یکی از مهمترین بخش‌های مغز که در اختلالات عصبی رشدی درگیر بوده، کرتکس پیشانی حدقه‌ای است. تجارب اولیه زندگی از جمله رابطه کودک با والد در قدم اول مادر و بعد پدر در رشد این ناحیه بسیار تاثیرگذار بوده و کیفیت این ارتباط مهم است. کیفیت والدگری به عنوان یکی از فاکتورهای تعیین‌کننده بعدی رشد این ناحیه مغز مطرح می‌شود. مغز این کودکان به سمت فعالیت‌های متشنج پیش می‌رود، بنابراین میزان تشنج و صرع در این کودکان ۳۰ درصد است.

 

 

دیگر خبرها

  • بازیگرانی که از کودکی به شهرت رسیدند (فیلم)
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • اولین فرمانده گردان شهید استان کهگیلویه و بویراحمد را بشناسید
  • استقلال و پرسپولیس رسما فروخته شدند ؛ مالکان جدید سرخابی ها را بشناسید
  • استاندار جدید لرستان را بیشتر بشناسید + سوابق
  • استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید
  • نابودگر دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • عکس| نابودگر دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • قاتل دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید