Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-19@00:04:45 GMT

۱۳مدیر دوشغله هلدینگ تاپیکو چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۶۸۰۱۹

۱۳مدیر دوشغله هلدینگ تاپیکو چه کسانی هستند؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، هفته گذشته بالاخره لیست اسامی اعضای هیئت مدیره شرکت های زیر مجموعه شستا و صندوق بازنشستگی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتشر شد. اسامی که در آن از ژن خوب و پیرمرد ۸۲ ساله تا مدیران چند شغله و نماینده مجلس دیده می شود.

در گام نخست از بررسی لیست منتشر شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، لیست اعضای هیئت مدیره شرکت های زیر مجموعه هلدینگ نفت، گاز و پتروشیمی تامین یا همان هلدینگ تاپیکو از زیر مجموعه های شستا مورد بررسی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هلدینگی که همواره حاشیه های فراوانی داشت ولی با روی کار آمدن محمود مخدومی که مدرک تحصیلی برق و غیرمرتبط با ماهیت نفتی شرکت های زیر مجموعه داشت، حاشیه های این هلدینگ چند برابر شد.

بررسی لیست اعضای هیئت مدیره شرکت های زیر مجموعه این هلدینگ نشان می دهد که محمود مخدومی، مدیر عامل این هلدینگ برای معاونین و مدیران خود در هلدینگ تاپیکو یک پست هم در شرکت های زیرمجموعه این هلدینگ در نظر گرفته است. بر این اساس ۱۳ نفر از مدیران این هلدینگ در شرکت های زیرمجموعه نیز سِمت دارند.  

 این هلدینگ قرار بود ناظر بر شرکت های زیر مجموعه باشد ولی اکنون مشخص نیست مدیران هلدینگ تاپیکو که خود عضو هیئت مدیره شرکت های زیر مجموعه هستند، آیا به وظایف نظارتی خود در هلدینگ تاپیکو پایبند هستند یا به منافع شرکت ها . این تعارض منافع چگونه قرار است مدیریت شود؟ مدیران هلدینگ تاپیکو با پاداش هایی که این شرکت ها دریافت می کنند، می توانند با تخلفات این شرکت ها برخورد کنند یا چشم بر چشم بر این تخلفات می بندند؟

مدیران دو شغله هلدینگ تاپیکو چه کسانی هستند؟

۱-فرشاد اسفندیاری: در دولت نهم و دهم، معاون طرح و برنامه ریزی زامیاد بود و نامه اش به خودش چندی پیش سوژه رسانه ها شده بود؛ او با سه شغل پرچمدار این مدیران است. وی در حال حاضر معاون نظارت بر هلدینگ های تاپیکو، سرپرست پتروشیمی فن آوران و عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی بدر شرق است. در لیست منتشره توسط وزارت تعاون، اسامی دیگری همچون امیر سامان اسفندیاری و هادی اسفندیاری در شرکت های زیر مجموعه هلدینگ تاپیکو به چشم می خورد که گفته می شود فرزندان یا خویشاوندان فرشاد اسفندیاری هستند.

۲- رضا توکلی بنیزی: مدیر امور مجامع و مالکیت سهام تاپیکو است. وی تیرماه امسال به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت های نفت ستاره خلیج فارس و  سرمایه‌گذاری ساختمان ایران منصوب شده است.

۳- سید نور اله میر اشرفی: سمت بازرس ارشد مدیرعامل تاپیکو را با خود یدک می کشد، ۱۹ فروردین ماه امسال مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره توسعه نفت و گاز آریا شد.

۴- محمدرضا پاشایی: معاون مالی و تامین منابع هلدینگ تاپیکو در حال حاضر عضو هیئت مدیره دو شرکت دیگر است، وی عضو هیئت مدیره پتروشیمی نوری و شرکت افق تامین انرژی توس است، اولی زیر مجموعه هلدینگ تاپیکو و دومی زیر مجموعه صندوق بازنشستگی است.

۵- علیرضا بنی اسدی: دیگر مدیر حاضر در هلدینگ تاپیکو که متولد ۶۷ است، فروردین ماه امسال همزمان با سمت خود در تاپیکو رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه نفت و گاز آریا شد.

۶- امیر مهدی صبائی: متولد سال ۱۳۶۶ در حال حاضر مدیر امور بورس و نظارت بر پرتفوی این هلدینگ است، وی همزمان هیئت مدیره شرکت های بورس کالای ایران و پتروشیمی تبریز است که هر دو از زیر مجموعه های تاپیکو است.

۷- محمد علی موسوی: مدیر حراست هلدینگ تاپیکو هم دو شغله است. وی در حال حاضر رئیس حراست پتروشیمی آبادان هم هست. وی مدیری پروازی است و معلوم نیست چگونه از تهران یک پتروشیمی در آبادان را اداره می کند و حضور یک روز در هفته وی در این شرکت پتروشیمی چگونه قابل توجیه است. آتش سوزی در پتروشیمی ابادان چندی پیش ۳ کشته و ۱۸ زخمی برجای گذاشت.

۸- علیرضا نادرپور: ۳۱ ساله، مدیر نظارت بر تولید، عملیات و مهندسی شرکتهای پالایشگاهی و پتروشیمی هلدینگ تاپیکو است. وی همزمان عضو هیئت مدیره شرکت پالایش نفت آناهیتا نیز هست.

۹- حامد مسینه اصل: مدیرنظارت برعملکرد طرح ها و پروژه ها هلدینگ تاپیکو، مهرماه امسال همزمان با پست اش در تاپیکو نائب رئیس هیئت مدیره پتروشیمی مرجان شد.

۱۰- افشین فتح اللهی: معاون برنامه ریزی و توسعه این هلدینگ، همزمان عضو هیئت مدیره پتروشیمی مروارید است.

۱۱- عبدالله اسدزاده: مدیرسرمایه گذاری و توسعه تایپکو شهریور امسال همزمان عضو هیئت مدیره گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین شده است.

۱۲- پیمان عاشوری بندری: مدیر امور حقوقی و قراردادهای تاپیکو که نامش با تحصن و استعفا در مجلس ششم بر سر زبان ها افتاد و در انتخابات بعدی رد صلاحیت شد، شهریور امسال همزمان به عنوان عضو هیئت مدیره گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین منصوب شد.

۱۳- حمید دیانت پی: مدیر مالی هلدینگ تاپیکو، عضو هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ساختمان ایران است.

این تعداد از مدیران هلدینگ تاپیکو در شرکت های زیر مجموعه خود عضو هیئت مدیره و دارای پست هستند نه تنها عجیب بلکه تخلفی بزرگ است، اینکه مدیران شستا چشمان خود را بر این انتصابات بسته بودند نیز عجیب تر است. از طرفی حضور این افراد در شرکت های زیر مجموعه تعارض منافع ایجاد می کند و همین تعارض منافع خود زمینه تخلفات دیگری را فراهم می کند.

باید منتظر ماند و دید که آیا محمد شریعتمداری که در وزارت صنعت نتوانست برخورد قاطعی با فساد در حوزه واردات خودرو انجام دهد، در صندلی جدید و در قامت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می تواند با این تخلفات محرز برخورد کند یا خیر. 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مدیران دو شغله مدیران پروازی محمد شریعتمداری شستا تاپیکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند مدیرعامل سابق استقلال علیه اعضای هیئت مدیره

آفتاب‌‌نیوز :

حجت کریمی با انتقاد از عملکرد هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: افرادی که در هیئت مدیره استقلال حضور دارند، نقش‌شان در این باشگاه چیست؟ این همه اتفاق در استقلال می‌افتد، دریغ از یک اقدام برای حل مشکلات. یکی از آقایان از روز اول مدعی بود برای کار‌های فرهنگی آمده است، چه کار فرهنگی در این باشگاه انجام شده است؟ اسم این باشگاه شرکت فرهنگی - ورزشی است، در مورد اتفاقات اخیر کشور، حتی به خودتان زحمت ندادید حداقل بیانیه بدهید.

وی افزود: سرمربی با مدیریت باشگاه مشکل دارد که این مشکل ماه‌هاست سر جای خود باقی مانده و هواداران استقلال را آزرده خاطر کرده است، اما اعضای هیئت مدیره باشگاه یک بار هم نتوانسته‌اند مشکل را حل کنند. اگر توانایی این کار را ندارید، به چه علت در هیئت مدیره مانده‌اید؟ هیئت مدیره باشگاه استقلال صرفاً برای گرفتن حق جلسه و بلیت بازی‌ها نیست! آیا اعضای هیئت مدیره توانایی گفتگو با مدیرعامل یا سرمربی را دارند یا صرفاً دنبال گرفتن پیراهن و بلیت بازی هستند؟

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال یادآور شد: آقایان زمانی که در سازمان خصوصی‌سازی بودند مدعی شدند تغییرات در هیئت مدیره باشگاه برای ایجاد تحول اقتصادی و حل مشکلات بوده است. چه تغییر و تحولی در استقلال انجام شده است که دیگران خبر ندارند؟ اگر قربان‌زاده رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی قصد داشت آقایان را برای شرکت خودش جذب کند، آن‌ها را در حد کارمند خود انتخاب نمی‌کرد، اما متأسفانه این اعضا را به‌عنوان هیئت مدیره استقلال منصوب کرد که جای تأسف دارد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • مشکل بزرگ واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک‌ها و هلدینگ‌ها
  • ابراز رضایت رئیس هیئت مدیره استقلال از واگذاری به هلدینگ خلیج فارس
  • مديرعامل جدید خبرگزاری دانشجو معرفی شد
  • اتفاق جالب در رفسنجان: واریز مستقیم پول از کارخانه مس به حساب بازیکنان!
  • کناره‌گیری وزارت از اداره پرسپولیس و استقلال
  • رئیس هیات مدیره استقلال: انتقال مالکیت به هلدینگ خلیج فارس، اتفاقی عالی است
  • انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج فارس، عالی است
  • (عکس) مالک جدید پرسپولیس از استقلال پولدارتر است!
  • هیئت مدیره استقلال جای گرفتن کیت و بلیت بازی نیست!
  • انتقاد تند مدیرعامل سابق استقلال علیه اعضای هیئت مدیره