Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کارگروه ایمنی زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حال حاضر تمام صیفی جات در کشور با بذرهای وارداتی تولید می‌شوند که با انواع روش‌ها اصلاح شده‌اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محمود تولایی» ظهر امروز (‌چهارشنبه ۱۴ آذر) در نشست خبری شورای ملی ایمنی زیستی با تشریح قانون ملی ایمنی زیستی، گفت: این قانون مشتمل بر ۱۱ ماده و هشت تبصره است که در ماده ۲ آمده که کلیه امور مربوط به تولید، رهاسازی، نقل و انتقال داخلی و فرامرزی، صادرات و واردات، خرید و فروش و مصرف موجودات زنده تغییر شکل یافته ژنتیکی باید با رعایت قانون ایمنی زیستی صورت گیرد و تنها در این صورت مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس کارگروه ایمنی زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به مسئولیت ها و وظایف نهادهای مختلف در قالب قانون ملی ایمنی زیستی، افزود: وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تولیدات کشاورزی و منابع طبیعی و وزارت بهداشت در حوزه تولید مواد غذایی و بهداشتی و مواد پزشکی مسئولیت دارند و سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه حیات وحش و محصولاتی که سایر دستگاه‌ها تولید می‌کنند باید ارزیابی‌های مخاطرات زیستی را انجام دهد.

 

وی درخصوص بررسی و ارزیابی مخاطرات زیست‌محیطی تولید و رهاسازی پنبه تراریخته گفت: در حال حاضر، مراحل مختلف صدور مجوز رهاسازی پنبه تراریخته در سه دستگاه وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست پیگیری می‌شود.

 

تولایی با بیان اینکه ما هر محصول تراریخته ای را تایید نمی کنیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام صیفی جات در کشور با بذرهای وارداتی تولید می‌شوند که با انواع روش‌ها اصلاح شده‌اند.

 

رییس کارگروه ایمنی زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه حداکثر روغن های تولیدی در کشور ۱۰ درصد است، افزود:  ۵۵ درصد سبد کالایی ما از طریق واردات تامین می‌شود که ۸۰ درصد آن تراریخته هستند.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس استان سمنان خراسان جنوبي بیرجند حوزه هنری اردبیل روز جهانی معلولان دولت حسن روحانی روزنامه کارگروه زیست محیطی پنبه محصولات تراریخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان مه ولات گفت: سال گذشته تعداد ۶۲ واحد آلاینده که به دلیل رفع آلودگی اخطار دریافت کرده بودند و اقدامی برای رفع آلایندگی در مهلت مقرر انجام نداده‌اند به عنوان صنعت آلاینده معرفی شده‌اند.

اباذر حسین‌نژاد افزود: شناسایی صنایع آلاینده محیط‌زیست در زمینه‌های آب، خاک و هوا یکی از وظایف سازمان حفاظت محیط‌زیست است که به منظور حفاظت، بهبود و بهسازی محیط‌زیست و پیشگیری از هر نوع آلودگی که موجب بر هم زدن تعادل و حفظ محیط‌زیست می‌شود، انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ مورد بازدید و پایش واحد‌های صنعتی و خدماتی در حوزه شهرستان انجام شده است، گفت:در این بازدیدها، ۸۷ فقره اخطاریه رفع آلودگی صادر شد که تعداد ۱۲ واحد به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات محیط‌زیست و تداوم آلودگی محیط‌زیست برای رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.

اوافزود: تعداد مجوز‌های محیط‌زیستی صادره برای استقرار و بهره‌برداری از واحد‌های صنعتی در یک سال گذشته ۴۸ مورد بوده که انتظار می‌روند واحد‌های مذکور نیز به تعهدات محیط‌زیستی خود عمل نمایند.

حسین نژاد گفت:با توجه به فصل پیش رو و مطابق با ماده ۱۵ قانون هوای پاک صنایع و واحد‌های تولیدی مکلف به کاشت و نگهداری فضای سبز با گونه‌های مشجر کم‌آب طلب و متناسب با اقلیم هستند.

 

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت آحاد جامعه در حفظ محیط زیست
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • روند ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی لاک‌پشتی نیست
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • معاون رئیس‌جمهور پاسگاه محیط‌‍‌بانی مهدیشهر را بهره‌برداری کرد
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود