Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو قمری، رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: چیزی که محاسبه کردیم، این بود که برای بهره‌گیری از مربی ژاپنی مدنظر تیم‌های ملی جاده و کوهستان روی هم هر ماه باید ۱۰ هزار یورو خرج شود که در شرایط مالی کنونی امکان پذیر نیست. ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

خسرو قمری، رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، درباره شرایط برگزاری رقابت‌های لیگ برتر پیست اظهار داشت: حضور جوانان در تیم‌های مختلف یکی از مسائلی بود که دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به این نکته توجه کرد که در رشته‌های پیست و جاده برخی رکابزنان سالیان سال عضو تیم ملی بودند و حالا تقریباً خداحافظی کرده‌اند. بنابراین ما باید به سمت جوانگرایی برویم  و این سیاست را در پیش بگیریم. باشگاه‌ها نیز باید در این مسیر از کسانی که سن‌شان بالا رفته و انگیزه کمتری دارند، کمتر استفاده کنند تا همسو با سیاست‌های فدراسیون باشند.

وی افزود: ما سیاست جوانگرایی و نخبه‌یابی را از چند ماه قبل آغاز کرده‌ایم و چندی قبل نیز در جریان برگزاری المپیاد استعدادیابی، 50 رکابزن در پیست، جاده، کوهستان و BMX شناسایی شدند که منتظر پایان امتحانات این رکابزنان هستیم تا بتوانیم از 25 دی ماه اردوی مشترکی را برای آنها برگزار کنیم. برای این کار هماهنگی‌های لازم با آکادمی ملی المپیک صورت گرفته و امیدواریم نفرات نخبه در نهایت در مسیر حضور در تیم ملی قرار بگیرند.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ادامه داد: به هر حال امروز (شنبه) قرار است جلسه‌ کمیته فنی در فدراسیون برگزار شده و نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا در جاکارتا معرفی شوند. در این اعزام تعدادی از دوچرخه‌سواران جوان در کنار کسانی حضور خواهند داشت که شانس خوبی برای کسب مدال دارند.

قمری با اشاره به کمکی که تیم‌های باشگاهی به کسب سهمیه المپیک می‌کردند و حالا به حضور آنها در مسابقات مختلف به دلیل مشکلات ارزی به حداقل رسیده است، گفـت: قبلاً 5 باشگاه در سطح کنتیننتال فعالیت می‌کردند که حالا این تعداد فقط به 2 باشگاه رسیده که هر کدام از آنها نیز نهایتاً 2 اعزام را پوشش می‌دهند. بخش عمده‌ای از این شرایط مربوط به تامین منابع ارزی می‌شود. در واقع باشگاه‌های به دلیل مشکلات ارزی زمین‌گیر شدند. البته ما برای سال 2019 راهکاری را در نظر گرفته‌ایم که بتوانیم سهمیه المپیک 2020 را بگیریم. ما تمامی مسابقات کوهستان، جاده و پیستی را که قرار است در سطح آسیا و کشورهای اطراف برگزار شود را شناسایی کرده و از مسئولان برگزاری آنها خواسته‌ایم به ما هم دعوت‌نامه بفرستند. ما تلاش می‌کنیم که باشگاه‌ها به اینگونه مسابقات بروند و اگر نشد، تیم ملی را اعزام می‌کنیم. راه حل دیگر این است که تیم ملی و تیم باشگاهی در کنار هم بروند. واقعیت این است که ما در بخش جاده باید امتیازات لازم را برای کشور در بین سه کشور برتر آسیایی کسب کنیم. در پیست هم پس از مسابقات قهرمانی آسیا به این نتیجه می‌رسیم که آیا می‌توانیم سهمیه بگیریم یا نه. به هر حال امسال تمرکز بر روی کسب سهمیه خواهد بود.

وی درباره شرایط جذب «میورا» مربی ژاپنی برای تیم‌های ملی جاده و کوهستان عنوان کرد: چیزی که محاسبه کردیم، این بود که برای این مربی به پول رفت و برگشت و مترجم، هر ماه باید 10 هزار یورو خرج شود که در شرایط مالی کنونی امکان پذیر نیست. حالا قرار است جلسه‌ای با رضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک داشته باشیم تا یک راهکار خوب برای جذب یک مربی پیدا کنیم. باید به اینکه نکته هم توجه کرد که میورا در رده پایه کشور عملکرد خوبی داشته است. من امیدوارم در این فاصله دو ماهه بتوانیم تصمیم نهایی را بگیریم تا تیم ملی آماده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا شود.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره کمک بخش خصوصی گفت: ما در تامین بخشی از هزینه خرید دوچرخه‌ها و اعزام‌ها از بخش خصوصی کمک می‌گرفتیم که حالا این کمک را نداریم. البته کمک‌های خوبی از سوی وزارت ورزش و کمیته المپیک صورت گرفته که باید تشکر کرد، اما به هر حال مشکلاتی وجود دارد که برای حل آنها باید تلاش کنیم. ما در این سال‌ها سعی کرده‌ایم با کمترین بدهی جلو برویم و تلاش‌مان این بود که بدهی ایجاد نشود.

قمری درباره احداث ساختمان جدید فدراسیون اظهار داشت: همه مجوز‌های لازم در این باره گرفته شده است و کار ساخت ساختمان جدید به زودی آغاز می‌شود. ما برای تأمین منابع لازم برای این کار ابتدا باید ساختمان فعلی را به فروش برسانیم و از پول به دست آمده، کار احداث ساختمان جدید را استارت بزنیم. کل فضای اداری فدراسیون در حال حاضر 180 متر است که این میزان در ساختمان جدید در سه طبقه و چیزی بین 900 تا 1200 متر خواهد بود.

قمری در پاسخ به این سؤال که پس از فروش ساختمان فعلی و پایان ساخت ساختمان جدید فدراسیون، کارمندان و مسئولان در چه مکانی برای انجام امور ساکن می‌شوند؟ عنوان کرد: دو حالت را پیش رو داریم؛ یا اینکه از خریدار ساختمان جدید فرصت می‌گیریم و فعلاً در مکان فعلی باقی می‌مانیم، یا اینکه بخش اداری به بخشی از کمپ تیم‌های ملی منتقل می‌شود تا هیچ کاری رو زمین نماند.

وی درباره اعزام رکابزنان معلول به مسابقات قهرمانی آسیا و مشکلاتی که در این راه وجود دارد، خاطرنشان کرد: از کمیته ملی المپیک و فدراسیون جانبازان و معلولین در این باره درخواست کمک کردیم، اما هر دو نهاد گفتند که منابع لازم را در این باره ندارند. ما دیدیم که اگر دست روی دست بگذاریم، شاید نتوانیم در آینده این فرصت را که در مسیر کسب سهمیه پارالمپیک است، جبران کنیم، به همین دلیل اقداماتی را انجام دادیم تا در نهایت یک نفر به اندونزی اعزام شود.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری تصریح کرد: انتقال رسمی دوچرخه‌سواری معلولان به فدراسیون ما از ابتدای سال آیده صورت می‌گیرد. به هر حال شرایط را طوری مدیریت کردیم که همه نفرات مد نظر شامل 17، 18 نفر اعزام شوند. در همین مسیر از دبیر فدراسیون به عنوان سرپرست تیم اعزامی و همچنین نماینده وزارت بهره برده می‌شود تا هزینه‌ها نیز کاشه یابد.

اولین رکابزن ایران در اروپا: می‌خواهم اولین بانوی المپیکی دوچرخه‌سواری لقب بگیرم

 

انتهای پیام/

R1351/P/S3,33/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فدراسیون دوچرخه‌سواری خسرو قمری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون دوچرخه سواری خسرو قمری فدراسیون دوچرخه سواری خسرو قمری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو و پیشکسوت این رشته با انتقاد از شرایط کنونی گفت: اقدامات میراسماعیلی باعث شده چیزی برای جودو باقی نماند. - اخبار ورزشی -

یوسف مهری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اتفاقات چند سال اخیر فدراسیون جودو اظهار داشت: به عنوان اولین مربی آرش میراسماعیلی و‌ کسی که بیشتر عمرش را در این رشته گذرانده، می‌گویم که هیچ زمانی تا به امروز وضعیت این رشته المپیکی به این نابسامانی نبوده است. در حیرتم که چرا هیچ مسئولی به داد جودو نمی‌رسد. واقعاً وزارت ورزش منتظر چه اتفاق دیگری است تا به موضوع ورود کند؟

پیشکسوت جودو ایران و لرستان اضافه کرد: بحث پرونده میراسماعیلی مشخص و‌ با قطعی شدن رأی محکوم شده است. طبق مواد مرتبط به موضوع که در اساسنامه فدراسیون‌های آماتوری کشور تدوین شده، او‌ دیگر نمی‌تواند ریاست فدراسیون را در اختیار داشته باشد. چرا به دستور قضایی توجه نمی‌شود؟ سؤال من این است که چرا بعد از برکناری اجازه دادند او‌ مجدد به فدراسیون بازگردد؟ آیا ریاست او‌ در چند ماه اخیر غیرقانونی نیست؟

وی تأکید کرد: این حرف‌ها را مربی او‌ می‌زند؛ کسی بهتر از هر کسی میراسماعیلی را می‌شناسد. جالب است که کلاس من جزو‌ اولین کلاس‌هایی بود که منحل شد و‌ بعد از آن نیز مرا به کمیته انضباطی فراخواندند. میراسماعیلی چیزی برای جودو باقی نگذاشته و‌ این موضوع با بررسی سطحی در استان‌ها کاملاً مشخص است.

مهری‌پور با اشاره به دوران تعلیق جودو عنوان کرد: میراسماعیلی چند سال جودو را درگیر موضوع شکایت از فدراسیون جهانی کرد و‌ به این ترتیب به اجبار چهار سال تعلیق شدیم. کدام منطقی حکم می‌کرد که از فدراسیون جهانی شکایت کند؟ چند مرتبه پیش از این جودو ایران تعلیق شده بود و‌ با گفت‌وگو و رایزنی مشکل حل شد؛ نمی‌دانم چرا این بار چنین کاری کرد.

نخستین مربی رئیس فدراسیون جودو با اشاره به نارضایتی جامعه جودو از عملکرد میراسماعیلی، گفت: تمام اهالی جودو چه در کانون جودوکارها و چه در استان‌ها از وضعیت موجود شاکی هستند، اما نمی‌دانند به کجا پناه ببرند. بیشتر پست‌های کلیدی در اختیار افراد غیر جودویی است. این موضوع چه معنایی جز این دارد که اهالی جودو حاضر نیستند با او‌ کار کنند.

وی خاطرنشان کرد: نه تنها در عرصه بین‌المللی جایگاه خودمان را از دست دادیم، بلکه بیشتر کلاس‌های آموزشی خالی شده است. تیم ملی پیش از حضور میراسماعیلی در رقابت‌های جهانی با سه ورزشکار موفق به کسب یک طلا و یک برنز شد، اما حالا حتی توان شرکت در مسابقات معمولی را ندارد. در این چند ماه که از تعلیق خارج شدیم چرا تیم به هیچ‌تورنمنتی اعزام نشده است؟ آیا مسئولان می‌دانند که جودو ایران با توجه رنکینگ اعلامی از سوی فدراسیون جهانی در این دوره از مسابقات جهانی هم هیچ نماینده‌ای نخواهد داشت؟ این یعنی یک المپیک و یک جهانی تا اینجای کار از دست رفته و هشت سال عقب افتادیم.

این مربی گفت: بروید پای درددل جودوکاران از پیشکسوت بنشینید و ببینید چه دل خونی دارند. تکلیف آکادمی تخصصی جودو چه شد؟ بعد از گذشت چند سال فقط جای کلنگ‌ها بر روی زمین مانده است! ورزشکاران ما از دست این سیستم به رشته‌های دیگر می‌روند و استعدادسوزی به اوج‌ خود رسیده است. در برخی استان‌ها که جزو استان‌های قهرمان خیز بودند سال‌ها تکلیف انتخابات مشخص نشده و جودو در آن‌ منطقه در حال نابودی است.

مهری‌پور عنوان کرد: عاجزانه از وزیر ورزش و جوانان خواهش می‌کنم به داد جودو برسد. حالا که حکم قطعی قضایی از سوی مراجع مربوطه اعلام شده است؛ چرا وزارت ورزش اقدامی نمی‌کند؟ یک جمعیت چند هزار نفری عمر، جوانانی و زندگی‌شان را در این رشته گذاشته‌اند. خدا را خوش می‌آید که با دست دست کردن، شرایط آزار دیدن این نفرات را فراهم کنیم؟! بیشتر پیشکسوتان خانه‌نشین شده‌اند. جودو نفس‌های آخرش را می‌کشد و‌ امیدوارم‌ وزارت نشین‌ها این موضوع را درک کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناگفته های خسرو حیدری از دربی جام حذفی
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • حضور ۶ دوچرخه سوار و یک مربی از آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی
  • تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی
  • قالیباف : مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • تاکید قالیباف بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • ارسال دفاعیه مربی تیم استقلال به کمیته انضباطی
  • راه‌اندازی پروژه دوچرخه و موتور برقی اشتراکی در مناطق ۱۱ گانه شیراز