Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، امین بیانک در نشست خبری امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه PVC یکی از سخت‌ترین صنایع پتروشیمی است که غیر قابل کنترل است اظهار داشت: در دنیا فقط 20 درصد تولیدکنندگان می‌توانند به ظرفیت اسمی برسند و آن را تکرار کنند اما ما طی سه سال متوالی توانسته‌ایم ظرفیت اسمی تولید را تکرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه در سال جاری مشکلاتی به لحاظ حاشیه تولید داشتیم.

وی با بیان اینکه در شش ماهه ابتدای سال جاری 54هزار و 717 تن تولید داشتیم افزود: علی‌رغم 57 روز توقف تولید در سال جاری و مشکلی که بابت خرابی راکتور داشتیم، توانستیم به رقم یاد شده در تولید برسیم.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر تصریح کرد: این مجتمع به دلیل خرابی راکتور مجبور به توقف تولید شد که خارجی‌ها بابت تعمیر آن شش ماه زمان، شرکت‌های داخلی چهار ماه برای تعمیر به ما اعلام کردند اما ما با همکاران داخلی شرکت توانستیم ظرف 47 روز راکتور را بازسازی و وارد مدار تولید کنیم و به این ترتیب از تولید عقب نیفتادیم.

وی با بیان اینکه طی 9 ماه سال جاری موفق شدیم 86هزار و 513 تن تولید داشته باشیم گفت: البته 3500 تن از برنامه تولیدی عقب هستیم اما در سه ماه آینده می‌توانیم آن را جبران کنیم.

بیانک یکی از مباحث جدی در روند تولید را تحریم‌ها دانست و گفت: تحریم‌ها این صنعت را هدف گرفته و به طور مستقیم از هر کانالی که بتوانند آن را دچار بحران کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ما در حوزه کاتالیز بیشترین آسیب را داریم تصریح کرد: البته صنعت تولید کاتالیز در کشور بومی شده و این در حالی است که قبلاً مجبور بودیم از فرانسه واردات داشته باشیم.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر با بیان اینکه در حال حاضر کاتالیز در کشور به تولید انبوه رسیده یادآور شد: ما خودمان در قالب قرارداد LONGTERM سه ساله این محصول را از سوی یکی از کارخانجات تولیدی پیش‌خرید کردیم و به این ترتیب 10 تن از نیاز ما ظرف یک ماه آینده از سوی تولیدکننده داخلی تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه خوراک از دیگر مشکلات روند تولید است تصریح کرد: با توجه به کمبود تامین کلر نتوانسته‌ایم به خوبی روی تولید حساب باز کنیم و پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از 60 درصد امکان تولید نداشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: با رفع این مشکل بتوانیم تامین خوراک میانی را در برنامه قرار دهیم.

بیانک با بیان اینکه به هم ریختگی اوضاع ارزی و خوراک همچنین سخت شدن واردات تجهیزات از جمله مشکلات ما بوده است گفت: طی این مدت ثبت سفارش یک و نیم ماه طول کشید. برای تامین ارز یک ماه معطل شدیم و این در حالی است که باید در این شرایط خود را به سود می‌رساندیم تا هم سود کارخانه و هم ظرفیت تولیدی تامین شو د.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر تک‌محصولی بودن را نقطه آسیب‌پذیر بودن شرکت متبوعش برشمرد و افزود: اگر بازار PVC دچار نوسان شود ما چیزی برای خروج از بحران نداریم.

وی ادامه داد: تا تاریخ 16 مرداد ماه که دولت اجازه فروش ریالی داد برخی از نیازهای شرکت را مرتفع کردیم. در شش ماه امسال 42 میلیارد تومان به سهامداران سود به سرمایه‌داران پرداخت کردیم و تلاش کردیم که همانند سال‌های قبل سودده باشیم.

وی افزود: در 9 ماهه امسال توانستیم به اهداف تعیین شده در حوزه سود و بودجه دست یابیم.

وی یادآور شد: طی 9 ماه از 86 هزار و 513 تن برنامه‌ریزی شده توانستیم 85 هزار و 288 تن را به فروش برسانیم و این در شرایطی است که بازار داخلی با اشباع مواجه شده بود و خریداری نداشتیم.

بیانک با بیان اینکه 8هزار تن در بورس عرضه PVC صورت گرفته که از این رقم 1500 تن توسط پتروشیمی غدیر تولید شده گفت: از میزان عرضه PVC در بورس کمتر از 2500 تن خریداری شده و این به دلیل تدابیری است که با کوتاه شدن دست واسطه‌ها و دلال‌ها از بورس اتخاذ شده است.

مدیرعامل پتروشیمی غدیر با بیان اینکه تا آذرماه سال جاری توانستیم از دو برابر سودی که امسال پیش‌بینی می‌شد عبور کنیم ابراز امیدواری کرد که این وضعیت تا پایان سال ادامه یابد.

وی با اشاره به ضررده‌ بودن شرکت تا قبل از سال 94 اظهار داشت: زمانی که بنده این شرکت را تحویل گرفتم 180 میلیارد تومان بدهی داشت و ارزش سهام کارخانه 130 میلیارد تومان بود و با قیمت 150 میلیارد تومان به بابک زنجانی فروخته شده بود اما امروز بدهی سالانه و عقب‌مانده نداریم و کارخانه در شرایط مطلوبی است. مثلاً ارزش سهام شرکت 185 تومان بود که امروز 300 درصد رشد کرده است. همچنین قیمت کارشناسی کارخانه که از سوی بورس اعلام شده بود در سال 94، 150میلیارد تومان بود که امروز با 11 برابر رشد قیمت به 2500 میلیارد تومان رسیده است.

ادامه دارد...

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پتروشیمی خوراک رشد زنجانی ارزش سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان

سفیر تاجیکستان در ایران با اشاره به افزایش حجم مبادلات تجاری ۲ کشور گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان سال قبل به ۲۷۰ میلیون دلار رسید و امسال به ۷۰۰ میلیون دلار هدف‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نظام‌الدین زاهدی، ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر ظرفیت‌های مختلف این کشور را مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: تاجیکستان محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی داد که ضمن تأمین نیاز داخلی برخی صادر می‌شود.

سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران ، واردات فرش ماشینی از ایران را یکی از محصولات صادراتی ایران به این کشور نام برد و افزود: بازار خرما در کشور تاجیکستان از محصولات جمهوری اسلامی ایران است.

وی واردات محصولات پتروشیمی و لاستیکی را از ایران را از دیگر موارد اعلام و خاطرنشان کرد: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان در دولت سیزدهم افزایش یافت و در مجموع از 57 میلیون دلار در 5 سال قبل، در سال گذشته به 270 میلیون دلار رسید و هدف‌گذاری امسال 700 میلیون دلار است.

زاهدی با بیان اینکه قیمت ارز در این کشور ثابت است گفت: ارتباط ایران و تاجیکستان توسعه یافته و با اجرایی شدن، اسناد دوجانبه این روابط افزایش قابل توجهی می‌یابد.

راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان

احمد محمدی‌زاده هم با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با 5 کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید 74 درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت 23 مجتمع پتروشیمی و تولید 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: 93 درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود 6 میلیون اصله نخل، تولید 20 درصد خرما کشور، 50 درصد محصول میگو پرورشی از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای 16 بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی‌ یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان گفت: با تشکیل کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، تجاری، فنی و صنعتی ایران و تاجیکستان فرصت مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و تبادل تجارب با کشور تاجیکستان فراهم شده است.

علی باستین با اشاره به فراهم شدن ظرفیت سرمایه‌گذاری در استان بوشهر برای توسعه صنایع پتروشیمی برای سرمایه‌گذاران کشور تاجیکستان افزود: در استان بوشهر مواد مورد نیاز صنایع این کشور در عرصه پتروشیمی فراهم است.

وی قطب تولید محصولات پتروشیمی ایران را منطقه پارس جنوبی در عسلویه و کنگان دانست و تصریح کرد: مناطق ویژه اقتصادی در استان آمادگی همکاری برای سرمایه‌گذاری در عرصه ایجاد مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی است.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد؛ از این جیب به آن جیب
  • پرسپولیس و استقلال واگذار شدند اما خصوصی نشدند! / پرسپولیس به ۴بانک و استقلال به پتروشیمی فروخته شد
  • فجر انرژی خلیج‌فارس، ضامن تولید پایدار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی