Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی پیش از ظهر شنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی موضوع مصوبه ۵بهمن۹۵ شورای عالی اشتغال، می‌تواند در صورت اجرای درست در مهارت آموزی نیروی جوان دانشگاهی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی بسیار مفید و موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس افزود: در مورد اشتغال نیروهای جوان به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی دو مشکل اساسی وجود دارد. نکته اول اینکه تحصیل‌کردگان دانشگاهی فاقد مهارت لازم برای حضور در واحدهای تولیدی هستند.

کریمی ادامه داد: معمولا یافته‌های دانشجویان در دانشگاه به گونه‌ای نیست که بتوانند بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدن در واحدهای فنی وتولیدی به عنوان نیروی ماهر و فعال کار کنند. یعنی یک دوره گذار لازم دارند که از شرایط دانشگاهی وارد حوزه عملی و مهارتی شوند.

وی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه طبق قانون کار، امکان به کارگیری نیروها در واحدها با پرداخت کمتر از حداقل حقوق قانون کار ممکن نیست. این دو مانع بسیار جدی، باعث شده که واحدهای تولیدی و خدماتی نتواند فارغ التحصیلان را در طرح کارورزی، به کار گیرند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس بیان داشت: در ماده ۱۷ قانون، برای ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی در ارتباط با اجرای طرح کاروزی فارغ التحصیلان دانشگاهی آمده است؛ برای ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی و تعاون به جذب نیروی کار جوان، چنانچه طی اجرای برنامه نسبت به جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی با مدرک حداقل کارشناسی به صورت کارورزی اقدام نمایند، از پرداخت سهم بیمه کارفرما برای مدت دو سال از تاریخ شروع به کار معاف می باشند.

وی ادامه داد: به این ترتیب فضایی ایجاد می شود که فرد بتواند با دریافت کمتر از حداقل حقوق در آیین نامه تعیین شده و یا در حقیقت نوعی توافق با کارفرما به اصطلاح توافقی کار کند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس ادامه داد: این فرصتی برای فارغ التحصیل دانشگاهی است که هم کار یاد بگیرد و هم به مدت دو سال از پوشش بیمه ای برخوردار می شود. برای کارفرما هم این مزیت را دارد، که پرداخت هزینه بیمه بر او تحمیل نمی‌شود.

کریمی تصریح کرد: به اعتقاد من این فرصت خوبی برای استان، آن هم با حجم بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار و در عین حال واحدهای گسترده صنعتی است و در این ارتباط هم بیش از سه هزار نفر سهم استان مرکزی تعیین شده است.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس در بخش دیگر سخنان خود در مورد بررسی مشکلات صنعت آلومینیوم استان در مورد معافیت از مالیات بر ارزش افزوده و پیشنهاد اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، خاطرنشان کرد: در قانون جدید، معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای کسبه و صنوف آلومینیوم پیش بینی نشده است.

کد خبر 4498269

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی علی اکبر کریمی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۵۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود

استاندار مرکزی در جریان بازدید از برخی از واحدهای تولیدی شهرستان دلیجان از گره‌گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از دلیجان، فرزاد مخلص‌الائمه شامگاه سه‌شنبه به همراه جمعی از مدیران حوزه اقتصادی استان و منتخب دلیجان و محلات، مسائل برخی واحدهای تولیدی و دامپروری و کشاورزی این شهرستان را مورد بررسی قرار دادند و تصمیماتی در راستای تسهیل و رفع موانع تولید اتخاذ شد.

استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی دلیجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز از تعدادی واحدهای صنعتی پیشران شهرستان دلیجان بازدید شد، برخی از واحدها طرح‌های توسعه بسیار خوبی داشتند، اما بعضا با موانعی مواجه هستند که باید گره‌گشایی شود و روند اجرای طرح‌ها تسهیل شود.

وی با اشاره به برخی از موانع واحدهای صنعتی افزود: برخی از موانع واحدهای صنعتی در حوزه منابع طبیعی، حوزه شرکت شهرک‌های صنعتی، حوزه برق و زیرساخت‌ها است، اما برخی از موانع و مشکلات مربوط به سطح ملی است مانند تأمین انرژی و تعرفه‌های مربوط به این حوزه که از نزدیک مسائل و موضوعات را بررسی کردیم و برای  برخی از موضوعات توانستیم به صورت میدانی تصمیم‌گیری داشته باشیم و برای رفع تعدادی از مسائل و موارد این حوزه نیز باید در مرکز استان جلساتی برگزار شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: امروز از واحدهای مربوط به تولید سیمان، واحدهای حوزه نساجی، واحدهای حوزه دامپروری و کشاورزی بازدید شد و طرح‌ها توسعه‌ای بسیار خوبی در شهرستان دلیجان وجود داشت، دلیجان جزو شهرهای صنعتی پیشران کشور است و جا دارد به صورت جدی مسائل این شهرستان مورد توجه قرار گیرد تا تولیدکنندگان با تسهیل و سهولت اقدامات خود را پیش ببرند.

وی با تأکید بر حمایت از طرح‌های توسعه صنعتی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم تأکید بسیار جدی بر حمایت از طرح‌های توسعه صنعتی و توسعه واحدها دارد. بنابراین لازم است برای رفع چالش‌ها این حوزه کمک شود تا تولیدکنندگان اقدامات خود را با روند پر سرعتی پیش ببرند و در سال جهش تولید گام‌های بلند و مؤثری در حوزه تولید استان مرکزی برداشته شود.

استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از روند احداث نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی محلات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به منظور نظارت میدانی و بررسی روند اجرای بزرگ‌ترین طرح نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان محلات در شرکت مانا انرژی پاک حضور داریم، شرکت مانا انرژی پاک ازجمله نگین‌های صنعت استان مرکزی و کشور است. 

وی افزود: در حال حاضر شرکت مانا انرژی بزرگترین نیروگاه خورشیدی درحال ساخت کشور است و با این ابعاد و استاندار و ظرفیت 100 مگاواتی هیچ نیروگاهی در کشور وجود ندارد، عملیات اجرایی نیروگاه از نوروز 1401 عملیات آغاز شد و اکنون شرکت مانا انرژی مراحل پایانی ساخت را طی می‌کند.

مخلص‌الائمه خاطرنشان کرد: شرکت مانا انرژی در حال حاضر حدود 10 مگاوات برق به شبکه تزریق می‌کند امیدواریم در ماه‌های اخیر مراحل تکمیلی ساخت نیروگاه پایان یابد و امسال شاهد تولید 100 مگاواتی برق خورشیدی و برق پاک و تجدیدپذیر از این نیروگاه باشیم. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • راه اندازی پویش حفاظت از محیط زیست
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • لزوم برنامه عملیاتی برای خروج از زیان‌دهی واحدهای دانشگاهی
  • رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود
  • عضویت بیش از ۱۵۶ هزار نفر در صندوق بیمه کارورزی استان مرکزی