Web Analytics Made Easy - Statcounter

طوفان ضد مهاجرت که در دوران ریاست جمهوری ترامپ،آمریکا را درنوردید در تاریخ این کشور باقی خواهد ماند و برای همیشه عامل شرم برای فرزندان آمریکایی خواهد بود.

خبرگزاری شبستان،گروه بین الملل:دومین کودک در نتیجه سیاست های سختگیرانه مهاجرتی رئیس جمهوری آمریکا جان خود را از دست داد،بدون اینکه هیچ اتفاق خاصی علیه سیاست های مهاجرتی ترامپ رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی مرگ کودک مهاجر هشت ساله اهل «گواتمالا»،نهاد «حفاظت مرزی و گمرکی آمریکا» خواستار کنترل پزشکی بر روی همه کودکان مهاجر شد که در بازداشتگاه ها به سر می برند.

گواتمالا خواستار تحقیق درباره مرگ این کودک شد و نمایندگان آمریکایی هم با عصبانیت سیاست های مهاجرتی دولت «دونالد ترامپ» را محکوم کردند.

اما زیاده روی خشونت ترامپ در سیاست های مهاجرتی از آنجا نشات می گیرد که هیچ اقدام حقوق بشری برای جلوگیری از این سیاست ها انجام نمی شود و همه نهادها تنها به محکوم کردن این دست از اقدامات بسنده می کنند.

سیاست های  خشن مهاجرتی دونالد ترامپ، موجب جدا شدن کودکان از والدین در یک هزار و 800 خانواده مهاجر در بازه زمانی 17 ماهه شده شد و در همان ابتدای کار یک کودک مهاجر جان خود را از دست داد اما کجاست قانونی که از این همه بی اخلاقی جلوگیری کند؟

متاسفانه این بار هم حامیان حقوق کودکان، مهاجران و سازمان ملل تنها به محکوم کردن این اقدام غیر اخلاقی و غیر قانونی بسنده کردند و اجازه دادند این کار ادامه پیدا کند تا اینکه یکی دیگر از کودکان مهاجر جلوی چشم همه جهان و زیر سایه سیاست های ترامپ جان خود را از دست بدهد.

اما مسئله اینجاست که این سیاست ها نه تنها وجهه اخلاقی آمریکا را خدشه دار کرده است بلکه می تواند بر اقتصاد  این کشور هم به شدت تاثیر گذار باشد.

پویایی اقتصادی آمریکا متکی بر رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) و جمعیت است. اقتصاد جهانی به طور فزاینده ای تحت تأثیر خدمات قرار دارد و در آمریکا هم بیش از 80 درصد تولید ناخالص داخلی در بخش خدمات است.

این بخش به خلاقیت، دانش، نوآوری و استراتژی بستگی دارد و هسته از اقتصاد مبتنی بر مغزها  است. از آنجایی که هیچ کشوری قدرت انحصاری در قدرت مغزها ندارد، کشوری که بیشترین قدرت را در جذب باهوش ترین ترین مردم جهان دارد، قوی ترین اقتصادها را ایجاد می کند.

وقتی آمریکا نسبت به مهاجران مهمان نوازی می کرد در جذب بهترین و درخشانترین های جهان موفق بود،اما از زمانی که دونالد ترامپ مهاجران مکزیکی را تقبیح کرد و اجازه ورود آنها به آمریکا را نداد دشمنی بسیاری از مردم جهان با  واشنگتن را آغاز کرد.

اگر آمریکا مهاجرت با دید خصمانه نگاه کند از تأثیری که این نگاه بر اقتصادش خواهد داشت،پشیمان خواهد شد.

به طور قطع همه آمریکایی ها سیستم کارآمد مهاجرتی را ترجیح می دهند که فرآیندی قانونی و با نظم برای ورود و اسکان مهاجران در آمریکا در نظر بگیرد اما در عین حال آنها دوست دارند کنگره ای داشته باشند که قادر به قانون گذاری درست در این زمینه باشد و رئیس جمهوری که سیاست هایش معرف شکوه و منزلت کشورشان باشد.

اما به جای آن مردم آمریکا شاهد هستند که ترامپ در دوران ریاست جمهوری اش سیاست های نمادین بی معنایی را اتخاذ کرده که متمرکز بر «دیوار» است ،دیواری که ناکارآمد است چرا که با خارجی ها دشمنی دارد و اجازه تعامل با آنها را نمی دهد.

«دیوار» در هر زمانی در هر جای دنیا که ساخته شود،پیامدهای بدی در پی دارد ،چه «دیوار برلین» باشد چه «دیوار ترامپ».

دیوار برلین و دیوار ترامپ تفاوت های اساسی در هدف خود دارند:دیوار برلین به دنبال نگه داشتن مردم در داخل مرزهای آلمان و دیوار ترامپ برای نگه داشتن مردم در خارج از مرزهای آمریکا است که هر دو مخالف روح آزادی است.

اما نقطه مشترک آنها این است که هر دو نمایش ها نمادین هستند.دیوار برلین در نهایت نماد شکست کمونیسم شد اما نگرانی مردم امریکا این است که دیوار ترامپ،نماد شکست «رویای آمریکا» شود.

امروز آمریکایی ها شاهد شیوع عصبانیت های نژادپرستانه هستند و در فصل تعطیلات که باید پر از نور امید و شادی باشد ؛تاریکی نفرت و خشم اقلیت ها و خانواده های مهاجر با جامعه سایه افکنده است.اصرار ترامپ بر تخصیص بودجه برای ساخت دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک،دولت را به تعطیلی بی سابقه کشانده است و این یک فاجعه برای جامعه آمریکا به شمار می رود.

این شاید آمریکای دونالد ترامپ باشد اما آمریکای یک آمریکایی نیست.آمریکایی که روزی «جان اف کندی» ،رئیس جمهوری سابق آمریکا آن را «کشور مهاجران» نامید.

رئیس جمهوری آمریکا نگرش های خطرناکی دارد که شخصیت او را شکل داده است و موضع ضد مهاجرتی که مدت هاست بر آن تاکید دارد نشات گرفته از همین شخصیت است.

در حالی که سیاست های مهاجرتی آمریکا به طور قطع نیازمند بازنگری و بهبود است، ترامپ و حامیانش بیشتر مشغول سرکوب مهاجرت ها و مهاجران هستند تا بهبود حکومتداری خود.

این در حالی است که  مهاجرت و باز بودن به سوی دنیا مدتهاست عامل  قدرت آمریکا  بوده است.

دیوار، محدودیت در حال افزایش ویزا، کودکانی که از والدین خود جدا شده اند و ممنوعیت ورود مسلمان به آمریکا، نمونه ای از سیاست های مهاجرت ترامپ هستند که آرام آرام آمریکا را ضعیف می کنند،بدون اینکه بتوان خسارت هایی را که از این همه سیاست های ضد مهاجرتی به وجود می آید را جبران کرد.

آمریکا از این زمان به لطف سیاست هایی که «دونالد ترامپ» در پیش گرفته است به کشور  نفرت و کشور درهای بسته معروف می شود.

زمان لازم است تا آمریکا بار دیگر اعتبار خود را به دست بیاورد،به ویژه به خاطر کودکان مهاجری که از والدین خود جدا شده و در بازداشتگاه ها جان باخته اند این بهبودی و به دست آوردن اعتبار دوباره بیشتر به طول خواهد انجامید.

طوفان ضد مهاجرت که در دوران ریاست جمهوری ترامپ،آمریکا را درنوردید در تاریخ این کشور باقی خواهد ماند و برای همیشه عامل شرم برای فرزندان آمریکایی خواهد بود.

و حرف آخر اینکه «دیوار ترامپ» یک ایده وحشتناک است .این دیوار هرگز نباید ساخته شود و این ایده که آمریکا را به لبه پرتگاه می برد هرگز نباید پیاده شود.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله هاشمی شاهرودی آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی قیمت خودرو مجلس پیام تسلیت حسن روحانی آیت الله شاهرودی بودجه دیوار ترامپ سیاست های مهاجرتی دیوار برلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۶۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ

قضات دیوان عالی آمریکا درباره اتهام ممانعت از انتقال قدرت علیه یک مرد اهل پنسیلوانیا در جریان حمله به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱، ابراز تردید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، قضات محافظه کار دیوان عالی آمریکا درباره اتهام ممانعت از انتقال قدرت علیه یک مرد اهل پنسیلوانیا در جریان حمله به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، ابراز تردید کردند.

براساس این گزارش، این اتهام از سوی وزارت دادگستری علیه مردی به نام جوزف فیچر مطرح شده اما در حال حاضر برخی قضات محافظه کار نسبت به طرح این اتهام ابراز تردید کردند، پرونده‌ای که پیامدهای احتمالی آن برای پیگرد قضایی دونالد ترامپ به منظور تلاش برای تغییر نتایج انتخابات 2020 است.

بر این اساس، قضات جلسه استماعی را درباره درخواست تجدیدنظر فیچر نسبت به حکم دادگاه پایین تر را برگزار کردند. دادگاهی که تلاش های او برای فرار از اتهام ایجاد اختلال در انتقال رسمی قدرت به جو بایدن را رد کرده بود. فرآیندی که در آن کنگره باید به طور رسمی پیروزی جو بایدن بر ترامپ را تایید می کرد اما طرفداران ترامپ سعی داشتند در روز 6 ژانویه مانع از این کار شوند.

در این جلسه استماع قضات نسبت به تصمیم دادستان‌های فدرال برای طرح اتهام اختلال در انتقال رسمی قدرت علیه فیچر براساس قانون ساربنز-آکسلی مصوب سال 2002، ابراز نگرانی کردند. قضات در این جلسه الیزابت پریلوگار معاون دادستان کل را درباره استفاده از این قانون و چگونگی تفسیر آن علیه فیچر مورد پرسش قرار داده و اینکه آیا این اتهام لزوما مجموعه ای از دیگر اتهامات کیفری را علیه متهمان پرونده 6 ژانویه، مطرح می کند.           

جان رابرتس رئیس محافظه کار این قضات اظهار کرد ممکن است، این اتهام تنها علیه متهمانی به کار رود که مدارک و شواهد را از بین برده باشند، تفسیری که فیچر از دادگاه خواسته تا آن را بپذیرد.

دادستان های فدرال اظهار کردند، جوزف فیچر متهم است که در روز 6 ژانویه 2021 به سوی پلیس محافظ ورودی ساختمان کنگره حمله کرده است. فیچر در آن زمان خود عضو پلیس پنسیلوانیا بود که داخل ساختمان کنگره شد و به سمت سپر محافظ یک مامور پلیس که تلاش می کرد شورشیان را متفرق کند, حمله کرده است. وی پیش از آنکه توسط پلیس از ساختمان کنگره بیرون رانده شود، به مدت 4 دقیقه در ساختمان کنگره حضور داشته است.

جفری گرین، وکیل فیچر در این باره گفت: تلاش برای متوقف کردن روند شمارش آرا یا هر چیزی مانند این، بسیار متفاوت از قانونی است که به درستی اسناد را تغییر می دهد.

این در حالی است که دو روز پیش اعلام شد اقدامات دونالد ترامپ و هوادارانش پس از شکست در انتخابات 2020 در مقابل جو بایدن از جمله درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی در جریان تلاش برای تغییر نتایج انتخابات، در دو هفته آینده در دادگاه عالی آمریکا بررسی می شود.

جلسه استماع روز گذشته درباره درخواست تجدیدنظر جوزف فیچر که در جریان حمله به ساختمان کنگره در 6 ژانویه 2021 با هفت مورد اتهام از جمله ممانعت از روند تایید پیروزی جو بایدن بر ترامپ مواجه است، برگزار شد و قرار است در تاریخ 25 آوریل جلسه استماع دیگری درباره اظهارات ترامپ مبنی بر داشتن مصونیت قضایی و مصونیت از هر گونه پیگرد قانونی در این پرونده برگزار شود.

پس از حمله به ساختمان کنگره، بازرسان فدرال اتهاماتی مبنی بر ممانعت از انتقال مسالمت آمیز قدرت را علیه حدود 350 نفر از حدود 1400 نفری که در جریان این حمله متهم شده بودند از جمله ترامپ و فیچر، مطرح کردند. کارشناسان معتقدند حکم دادگاه عالی در مورد تبرئه فیچر از اتهاماتش ممکن است روند این پرونده را پیچیده کند اما اثبات این اتهامات علیه ترامپ غیرممکن نیست. در صورت اثبات این اتهامات ترامپ ممکن است تا 20 سال به زندان بیفتد.

این در حالی است که دادگاه عالی در تاریخ 4 مارس سال جاری، رای دادگاه کلرادو برای سلب صلاحیت از ترامپ به منظور شرکت در انتخابات مقدماتی در این ایالت به دلیل نقش داشتن در یک شورش علیه کشور، را رد کرد اما قضات در این دادگاه به این سند دادگاه پایین تر توجه نکردند که در آن ترامپ پیش از 6 ژانویه 2021، یک فضای خشونت سیاسی را در کشور ایجاد کرده و در یک شورش دست داشته است.

دادگاه ایالت کلرادو در تاریخ 19 دسامبر 2023 رأی داد که ترامپ به دلیل نقشی که در حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در 6 ژانویه 2021 داشت، نمی‌تواند در رأی‌گیری اولیه این ایالت برای انتخابات 2024 شرکت کند.

بر اساس این حکم ـ که با 4 رأی موافق و 3 رأی مخالف به تصویب رسید ـ طبق مفاد بند 3 متمم 14 قانون اساسی آمریکا نام ترامپ نمی‌تواند در برگه‌های رأی قرار بگیرد و او با استناد به این قانون، «صلاحیت داشتن مسئولیت‌های فدرال» را از دست داده است.

طرفداران رد صلاحیت ترامپ با استناد به بند 3 متمم 14 قانون اساسی آمریکا می‌گویند او مجاز به قبول مناصب فدرال نخواهد بود. در این بند قانونی که در زمان جنگ داخلی آمریکا به تصویب رسیده آمده است که کسانی که سوگند یاد می‌کنند از قانون اساسی ایالات متحده حمایت کنند در صورت «تحریک به اغتشاش یا شورش» حق حضور در مناصب فدرال را نخواهند داشت.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 0/6 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ
  • دولت سوسیال دموکراتیک چیست؟
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • چالش‌های پیش روی سوناک برای اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندا
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ