Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستم san در مرکز منطقه خلیج فارس راه اندازی شد.

مسئول IT منطقه خلیج فارس گفت : با توجه به رشد روز افزون اطلاعات و لزوم نگهداری از آنها ، امروزه فرآیندذخیره سازی و مدیریت توسعه آنها به یکی از ارکان اصلی برنامه ریزی فناوری اطلاعات تبدیل شده است.

محمود عرب نژاد با بیان اینکه توسعه فرآیند شبکه بندی برروی سیستم های ذخیره سازی تاثیر بسیار دارد افزود : یکی از روشهای متداول دسترسی به سیستم ذخیره سازی DATA SENTER سیستم SAN می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه خلیج فارس ، مسئول IT اظهار داشت : با انتقال ماشین های مجازی مهم و حیاتی منطقه خلیج فارس  به SAN احتمال DOWN TIME بسیار پائین آمده  و می توان با سرکشی به موقع و روزانه ، نگهداری مناسب و انتخاب راهکارهای مبتنی بر کلاسترینگ این احتمال را به صفر نزدیک نمود.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۸۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه

به گزارش قدس آنلاین، وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور در همایش عالی‌رتبه میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا درخصوص امنیت منطقه که در روز دوشنبه در لوکزامبورگ برگزار شد، شرکت کرد.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، محمد بن عبدالرحمان بن جاسم، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر ریاست هیأت قطری در این همایش را برعهده داشت.

در این بیانیه همچنین آمده است، در این همایش تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش، برقراری آرامش به‌ویژه پس از پایان یافتن جنگ غزه، تحولات بحران روسیه و اوکراین و امنیت دریایی و آزادی دریانوردی مورد بررسی قرار گرفت.

در همین راستا، وزارت خارجه عربستان هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که فیصل بن فرحان، وزیر خارجه این کشور در این همایش شرکت کرد.

در جریان این نشست درخصوص تقویت همکاری امنیتی و راهبردی و تحولات نوار غزه و اطراف آن رایزنی شد و بر اهمیت دستیابی به آتش‌بس و کمک‌رسانی بیشتر تاکید شد.

وزیر خارجه سعودی اعلام کرد که سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد.

وی این سخنان را بسیار مثبت توصیف کرد.

در همین رابطه، شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این نشست جاسم البدیوی، دبیرکل این شورا و همچنین وزرای خارجه کشورهای عضو این شورا از جمله عربستان، امارات، قطر، بحرین، کویت و عمان مشارکت داشتند.

ریاست این نشست برعهده محمد بن عبدالرحمان بن جاسم از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از طرف اروپا بود.

در همین رابطه، جوزپ بورل خاطرنشان کرد: وضعیت وخیم غزه را نمی‌توان فراموش کرد و ما نیازمند آزادی فوری همه اسرا، برقراری آتش‌بس و کاهش فاجعه انسانی هستیم.

وی در ادامه گفت زمانی که جنگ غزه ادامه داشته باشد، ثبات دائمی در منطقه وجود نخواهد داشت.

البدیوی نیز درجریان این نشست تاکید کرد که این نشست همزمان با شرایط و پیامدهای بسیار خطرناک تداوم عملیات نظامی و غیرانسانی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و عملیات نظامی در برخی کشورهای عربی همجوار آن برگزار شد.

البدیوی تداوم عملیات رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کرد و خواستار برقراری آتش‌بس فوری، ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای دستیابی به راهکاری جهت تشکیل کشور مستقل فلسطین شد.

وی ادامه داد: ما مجددا از تشکیل کنفرانسی بین‌المللی با هدف رایزنی درخصوص مسأله فلسطین و دستیابی به راهکاری برای خاتمه بخشیدن به اشغالگری اسرائیل و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی حمایت می‌کنیم.

وی ضمن هشدار نسبت به تشدید عملیات نظامی اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی از تمامی طرف‌ها خواست برای جلوگیری از پیامدها و خطرات جنگ‌ها در منطقه خویشتنداری کنند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • رونمایی از تصویر سازی گرافیکی میرمهنای بندر ریگی در بوشهر
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست