Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۲۰ مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۲ مرکز دولتی هستند و باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مزدک راد ملکشاهی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه با اشاره به مصوبه سال گذشته شورای عالی اداری و دستور رئیس جمهور مبنی بر واگذاری مراکز علمی کاربردی دولتی به بخش خصوصی، گفت: درحال حاضر ۲۰ مرکز علمی کاربردی در استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۲ مرکز دولتی هستند و باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان اینکه این مراکز طی دو ترم گذشته پذیرش دانشجو نداشته اند، تصریح کرد: باتوجه به اینکه مصوبه یاد شده مربوط به سال گذشته است، تمام ۱۹۹۳ دانشجوی مشغول به تحصیل در این ۱۲ مرکز تا شهریور ۹۸ باید فارغ التحصیل شوند و از مهر این سال امتیاز این مراکز به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

به گفته این مسئول این مراکز در حوزه‌های صنعت، فرهنگ و هنر، صنایع دستی و گردشگری، بهزیستی، تامین اجتماعی و کشاورزی فعالیت می‌کنند.

وی یادآور شد: از ۱۲ مرکزی که باید به بخش خصوصی واگذار شوند، هشت مرکز در شهر کرمانشاه و چهار مرکز نیز در شهر‌های سنقر، سرپل ذهاب، پاوه و شهر ماهیدشت قرار دارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه با بیان اینکه فراخوان واگذاری این مراکز به بخش خصوصی آغاز شده، در خصوص شرایط واگذاری این مراکز به متقاضیان نیز گفت: داشتن سابقه مدیریتی و دانشگاهی و داشتن فضای مناسب آموزشی و کارگاهی که مورد تائید واحد ارزیابی دانشگاه باشد، از جمله این شرایط است.

وی تاکید کرد: در بحث واگذاری امتیاز مراکز علمی کاربردی دولتی کرمانشاه به بخش خصوصی اولویت را به متقاضیانی خواهیم دارد که مرکز خود را در جوار صنایع استان راه اندازی کنند.

رادملکشاهی اضافه کرد: متقاضیان واجد شرایط و خواهان خرید امتیاز این مرکز می‌توانند تا ۱۵ دی امسال به واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه مراجعه کنند.

وی یادآورشد: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمانشاه پس از واگذاری این مراکز به بخش خصوصی کماکان کار نظارت بر عملکرد این مراکز را برعهده خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمانشاه خصوصی سازی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا عصر چهارشنبه در نشست توسعه برنامه ریزی با گرامی‌داشت روز ارتش، از سپاه پاسداران، ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح در عملیات غرور آفرین"وعده صادق" تقدیر کرد.

بهرام‌نیا پس از ارائه گزارشات مسئولان دستگاه‌ها، بر لزوم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال در استان ایلام تاکید کرد.

استاندار ایلام منطقه آزاد تجاری مهران را از مهم‌ترین اولویت‌های دولت در استان دانست و خاطرنشان کرد که هم‌چنان با جدیت پیگیر تکمیل زیرساخت‌های موردنیاز این منطقه خواهد بود.

وی اضافه کرد: طرح جامع منطقه آزاد تجاری مهران بین ۷ طرح جامع کشور، به‌عنوان نخستین طرح تهیه و تدوین شد.

استاندار ایلام با اشاره به رشد ۷۰۰ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان استان در دولت سیزدهم، بر حمایت ویژه دولت از توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم از یک شرکت به ۸ شرکت افزایش یافته است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام در این جلسه از مدیر آبفای استان خواست که تجهیزات مورد نیاز شهرک‌های صنعتی استان را در اسرع وقت تامین کند.

بهرام‌نیا افزود: مصوب شده تا حدود ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان برای کشت گلخانه‌ای به مردم استان واگذار شود.

استاندار ایلام با اشاره به وضعیت پروژه‌هایی مانند برج هنر، از مسئولان دستگاه‌هایی که پروژه نیمه‌تمام دارند خواست که تکمیل این طرح‌ها را به صورت مشارکتی به بخش خصوصی واگذار کنند.

بهرام‌نیا یکی از نمودهای تحقق شعار سال در استان را، تکمیل تصفیه‌خانه ایوان دانست و به مسئولان دستگاه‌ها تکلیف کرد که با جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در قالب قرارداد (بی او تی) طرح‌های بر زمین مانده را تکمیل کنند.

حسن بهرام‌نیا در این جلسه مدیران ادارات مربوطه را مکلف کرد تا با ارائه مشاوره‌های جامع به متقاضیان طرح‌های تولیدی و اقتصادی، به پیشبرد اصولی برنامه‌ها کمک کنند.

وی همچنین از مدیران ادارات کلی که حائز رتبه‌های برتر وزارتی در حوزه وظایف سازمانی خود شده‌اند تقدیر کرد و مدیران استانی را به تلاش بیشتر در جهت خدمت‌رسانی به مردم شریف استان تشویق کرد.

استاندار ایلام بر لزوم همکاری بانک‌های استان در تسهیل امور مربوط به تولید، سرمایه‌گذاری و ترغیب بخش خصوصی به مشارکت در صنایع تولیدی استان تاکید کرد.

در پایان این جلسه، استاندار ایلام به معاونت اقتصادی استانداری و سازمان برنامه و بودجه استان ماموریت داد تا با همکاری سایر دستگاه‌های استان، برنامه راهبردی تحقق شعار سال، ظرف حداکثر یک هفته تدوین شود.

کد خبر 6081456

دیگر خبرها

  • در مراکز رشد و واحدهای فناور حامی تیم های ربوکاپ هستیم/ در حوزه رقابتی باقی نمی مانیم و فضای علمی را تقویت می کنیم
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • پروژه‌های نیمه‌تمام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شود
  • پروژه‌های نیمه‌تمام ایلام برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار شوند
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ضرورت جانمایی مراکز امدادی در مسیر همایش سالگرد شهدای بازی دراز
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت