Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی سیرجان از افزوده شدن ۱۵پزشک متخصص به کادر درمانی بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛ غلامرضا جهانشاهی معاون درمان دانشکده علوم پزشکی سیرجان روز گذشته  از افزوده شدن ۱۵پزشک متخصص به کادر درمانی بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و گفت: ۱۵پزشک متخصص جدید در ۱۳رشته تخصصی پزشکی به مجموعه کادر درمانی شهرستان افزوده شده و کار خود را در این بیمارستان و کلینیک ویژه تخصصی زنده یاد حسینی آغاز کرده اند

غلامرضا جهانشاهی با تاکید بر اینکه این اتفاق از پیامدهای مبارکی است که مسلما می تواند در ارتقای کیفی و سرعت خدمات تخصصی پزشکی در شهرستان تاثیر به سزایی داشته باشد، افزود: این پزشکان متخصص در رشته های جراحی مغز و اعصاب، پوست، اطفال، توانبخشی و طب فیزیکی، عفونی، داخلی، زنان، بیهوشی، ارتوپدی، کلیه و مجاری ادراری، رادیولوژی، طب اورژانس و روانپزشکی در کنار سایر پزشکان شهرستان، به ارائه خدمات درمانی می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با پزشکان جدید مذکور در حال حاضر ۸۰پزشک متخصص در بیمارستان امام رضا(ع) و کلینیک ویژه تخصصی زنده یاد حاج ابراهیم حسینی دانشکده علوم پزشکی سیرجان مشغول به ارائه خدمات هستند و بر این اساس گام موثری در ارتقای خدمات تخصصی پزشکی برداشته شده است.

جهانشاهی اظهار امیدواری کرد در سال های آینده با جذب پزشکان فوق تخصص در دانشکده علوم پزشکی سیرجان، در راستای تحقق نیازهای پزشکی فوق تخصصی مردم شریف سیرجان اقدام شود.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی سیرجان همچنین از به راه اندازی مرکز جامع بیماران خاص شهرستان اشاره کرد و گفت: با راه اندازی مرکز جامع بیماران خاص سیرجان ارائه خدمات درمانی با فعال شدن ۱۸ تخت دیالیز و تالاسمی در محل بیمارستان قدیم به این بیماران آغاز شده است و در صدد توسعه این مرکز هستیم.

وی از نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس به خاطر همراهی و حمایت ویژه ای که در تحقق این اقدامات مهم درمانی در شهرستان داشته اند و نیز همراهی و حمایت همیشگی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت سیرجان، تشکر کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سیدعلی مظفرپور گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی از تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳، تعداد ۳۳۶۳۰ بیمار در بخش اورژانس مراکز آموزشی و درمانی تابعه این دانشگاه ویزیت شدند. از این تعداد ۲۵۲۶۴ نفر از مراجعه‌کنندگان به صورت سرپایی درمان شده و ۸۳۶۶ نفر نیز بستری شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این آمار نسبت مراجعین سال گذشته که ۲۳۷۸۵ نفر بود، ۴۲ درصد افزایش یافت. و در این مدت، ۴۴۶۹ مسافر به مراکز درمانی تابع این دانشگاه مراجعه کردند که ۱۰۹ نفر نیازمند پذیرش و بستری در مراکز درمانی بودند.

وی ادامه داد: در مدت طرح سلامت نوروزی، ۱۶۳۵ عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی بابل انجام گردید.

مظفرپور اذعان داشت: در طی طرح سلامت نوروزی، ۱۰۶۹۰ تماس با اورژانس ۱۱۵ گرفته شده است که ۲۴۸۳ تماس منجر به اعزام آمبولانس شد. ۷۹۴۱ مورد مشاوره، ۲۶۶ تماس هم متاسفانه مزاحمت بوده است.

این مسئول افزود: اورژانس ١١۵ بابل در این مدت ۲۶۶۸ ماموریت انجام داد که ۱۰۰۹ ماموریت شهری، ۱۶۲۲ ماموریت جاده‌ای، ۱۹ ماموریت بین مراکز درمانی و ۱۸ ماموریت در ایستگاه سلامت بوده است. از کل ماموریت‌های انجام شده ۲۲۰۹ ماموریت غیرتصادفی بوده و ۴۵۹ ماموریت تصادفی بوده است.

وی بیان داشت: لازم به ذکراست از شروع طرح سلامت نوروزی ۲۸۹۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی، صورت گرفته است که ۱۸۷ مورد اخطار بهداشتی داده شد و ۴۰ مورد به مراکز قضایی معرفی شده است.

 مظفرپور گفت: در مراکز جامع سلامت شهری و روستایی نیز ۵۹۰۶ ویزیت توسط پزشکان عمومی و دندانپزشکان و ۲۵۷۳ مورد مراقبت مادران صورت گرفته و ۳۵۱۱ مورد واکسیناسیون انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ارائه پنج هزار و ۸۰۰ خدمت بسیجیان جامعه پزشکی در چهارمحال و بختیاری
  • ارائه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خدمت رایگان از سوی بسیجیان جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • «تشخیص طبی» پیش شرط خدمات درمانی است
  • امروزه تشخیص طبی پیش شرط خدمات درمانی است
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار