Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، وقتی زوج ناباروری برای معالجه به یک مرکز درمانی مراجعه می‌کنند، لازم است کارکنان مرکز اطلاعات کافی در خصوص علت ناباروری، مراحل درمان، میزان احتمال موفقیت و هزینه‌های مراحل درمان را در اختیار آنان قرار دهند.

به منظور بررسی چگونگی اطلاع رسانی به بیماران در پژوهشگاه رویان، دکتر سامانی، زهرا عزآبادی، سعیده سازور، فهیمه ملااحمدی و همکارانشان در پژوهشگاه رویان، ۲۰۰ بیمار (۱۰۰ زن و ۱۰۰ مرد) را که طی ژانویه و مارچ ۲۰۱۵ به پژوهشگاه رویان مراجعه کرده بودند، مورد پرسش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارانی انتخاب شدند که برای نخستین بار به مرکز مراجعه می‌کردند و سابقه شکست در روند درمان یا ارجاع از مرکز دیگری نداشتند. پرسشنامه طراحی شده حاوی ۲۰ سوال بود که علل ناباروری، درمان توصیه شده، روش تشخیص، طول تقریبی درمان، میزان احتمال موفقیت، هزینه تقریبی درمان و عوامل غیر درمانی موثر بر موفقیت را شامل می‌شد.

نتایج این پژوهش که در مجله بین‌المللی IJFS به چاپ رسیده است، نشان داد، میزان اطلاع از علت ناباروری در زنان ۳.۸۲ و در مردان ۳.۵۹ (از پنج نمره) بود. همچنین در خصوص اطلاع از درمان پیشنهادی، آگاهی زنان ۳.۸۵ و آگاهی مردان ۳.۵۸ بود.

طبق اعلام پژوهشگاه رویان، نتایج این پژوهش نشان داد، میزان آگاهی زنان در مورد ناباروری، علت و روش‌های درمانی آن به شکل معنی‌داری از مردان بیشتر است. همچنین اکثر مراجعه کنندگان از نحوه آگاهی بخشی کارکنان مرکز رضایت داشتند. با این وجود نتایج این پژوهش نشان می‌دهد لازم است اطلاع رسانی بهتری در خصوص میزان احتمال موفقیت و هزینه تقریبی درمان صورت گیرد.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۶۷۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

سیدحامد عاملی در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندی‌های بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

او از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می‌شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم کرد.

او افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه‌های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

او با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به صورت رایگان در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • لزوم ارائه خدمت به زوج های نابارور برای جلوگیری از بحران سالمندی
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند
  • تشکیل هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • ۸ هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد