Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان: علیرضا استادی بازیگر سینما و تلویزیون درخصوص حضور خود در سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: خوشبختانه در بخش اول اعلام شده جشنواره فیلم فجر برای آثار نگاه نو سه فیلم که در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته‌ام حضور دارند و تا اینجای کار با این سه فیلم به جشنواره می‌آیم مگر اینکه در بخش‌های دیگر هم فیلمی داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: امسال با فیلم "زهرمار" ساخته جواد رضویان، سونامی به کارگردانی "میلاد صدرعاملی" و همچنین "روز‌های نارنجی" ساخته "آرش لاهوتی"حضور در جشنواره فیلم فجر را تجربه می‌کنم. البته فیلم زیرنظر به کارگردانی "مجید صالحی" از جشنواره فیلم فجر امسال انصراف دادند.

بازیگر فیلم لاتاری سه فیلمی که در آن‌ها حضور داشته را قابل دفاع خواند و ادامه داد: خدا را شکر از نظر من هر سه این فیلم‌ها از لحاظ کیفی درجه بالایی دارند و البته که باید دید مخاطبان و اهالی سینما چه برخوردی با فیلم خواهند داشت.

وی درباره احتمال دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در سال جاری تاکید کرد: واقعیت امر من به هیچ وجه دغدغه سیمرغ جشنواره را نداشته و ندارم. یک مرغ هم به من نمی‌دهند چه برسد به سیمرغ، اما در هر حال همیشه دغدغه هنری و کیفی به آثار داشته و هیچ وقت اثری را برای حضور در جشنواره و یا جایزه قبول نکرده‌ام. البته نه اینکه سیمرغ جشنواره را دوست نداشته باشم، اما همیشه می‌گویم ملاک من کیفیت است و حال اگر جایزه هم بگیرم که خوش به حالم می‌شود.

بازیگر فیلم "روز‌های نارنجی" در مورد ایفای نقش‌های کوتاه و فرعی در اکثریت آثار اضافه کرد: واقعیت امر هنوز پیشنهادی که باب میل من باشد رخ نداده و به نوعی می‌توان گفت: هنوز سینما به من بدهکار است. از نظر من هنوز در سینما به من به خوبی پرداخته نشده و همچنان در انتظار نقش پررنگ تری هستم تا بتوانم توانایی خود در این عرصه را نشان دهم.

استادی در خصوص فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشغول بازی در سریال "سال‌های دور از خانه" به کارگردانی مجید صالحی هستم. این سریال به نوعی اسپین آف و یا ادامه‌ای بر سریال "شاهگوش" است که در آن داستان جداگانه زندگی شخصیت‌های "خنجری" و "زهره" با بازی احمد مهرانفر و هادی کاظمی پیگیری می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: سیمرغ جشنواره فیلم فجر علیرضا استادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده‌یاد اصغر یوسفی‌نژاد با «عروسک» ابدی شد

اصغر یوسفی‌نژاد را می‌توان یکی از نام‌های کشف شده در جشنواره فیلم فجر دانست که با اولین فیلمش «اِو» (خانه) در بخش سودای سیمرغ سی‌وپنجمین جشنواره فجر توجه زیادی را به خود جلب کرد؛ به همین دلیل وقتی پنج سال بعد در چهلمین دوره این جشنواره با فیلم «عروسک» متقاضی حضور در جشنواره شد، فیلمش به عنوان یکی از آثار کنجکاوی‌برانگیز این رویداد محسوب می‌شد اما با رد شدن فیلم توسط هیأت انتخاب سرنوشت فیلم و شاید فیلمسازش هم تغییر کرد.

پس از جشنواره فیلم فجر اصغر یوسفی نژاد کارگردان مطرح سینمای کشورمان برای دریافت پروانه نمایش فیلم عروسک تلاش بسیاری کرد که تا قبل از فوتش بی‌نتیجه ماند و سرانجام  فیلم سینمایی عروسک چند روز پیش با حضور جمعی از اهالی سینما و منتقدین در سینماهای هنر و تجربه به نمایش در آمد.

فیلم «عروسک» (قولچاق) داستانی درام و اجتماعی دارد و ماجرای این فیلم در تبریز اتفاق می‌افتد. تهیه‌کننده فیلم جلیل صحت از اعضای انجمن منتقدان سینمای ایران است.

️مهسان فراست منتقد سینما تلویزیون درباره این فیلم گفت‌: اکبر خواجوی با پدرسالار ابدی شد و اصغر یوسفی نژاد با عروسک. معتقدم همان طور که پدر سالار را زندگی کردیم، با عروسک هم زندگی می‌کنیم. زنده یاد اصغر یوسفی نژاد کارگردان پر آوازه ترک زبان اثری از خود به جا گذاشت که تاریخ سینمای ایران این شاهکار ترک زبان را هرگز فراموش نخواهد کرد و در عجبم که مسؤلین جشنواره فجر چطور این فیلم را رد کرده‌اند.

وی ادامه داد: فیلم سینمایی عروسک حداقل در سه رشته می‌توانست نامزد بهترین فیلمنامه، بهترین تصویر برداری و بهترین بازیگر نقش اول مرد قرار بگیرد اما نامهربانی داوران از ارزش‌های این فیلم کم نکرد و نخواهد کرد.

این منتقد سینما افزود: همچنین قطب اصلی داستان زبان مادری بازیگران است که شیرینی این فیلم را دو چندان کرده است. زنده یاد اصغر یوسفی نژاد با تمام وجود، درد جامعه افسار گسیخته امروز را درک کرده، از سینمای لمپنیسم امروز فاصله گرفته و یک اثر کلاسیک ایرانی به جا گذاشته است.

 فراست بیان کرد: فیروز عاقلی بازیگر نقش ایوب، مردی برای تمام ثانیه‌های فیلم عروسک است که تماشگر را با فیلم همراه و میخکوب می‌کند. همچنین این کاراکتر با دیالوگ های خیره کننده تماشگر را شیفته نقش منفی خود می‌کند.

وی مطرح کرد: فیلم عروسک با بهترین تصویر برداری و فیلم نامه ادای دینی برای بیدار شدن انسانیت و زنان بی سرپرست است. عروسک فیلمی است که بیننده آن را لمس می‌کند، ودرپایان داستان ببینده را به فکر فرو می‌برد. 

شایان ذکر است اصغر یوسفی نژاد در ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ بر اثر خونریزی و سکته مغزی در گذشت. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • دختر بازیگر مطرح در پشت صحنه گناه فرشته | تصاویر
  • رونمایی از تیزر سریال «هیس، هیچی نیس!»/ خواننده تیتراژ معرفی شد 
  • از تیزر سریال «هیس، هیچی نیس!» رونمایی شد +فیلم
  • تارانتینو از ساخت فیلم «منتقد سینما» منصرف شد
  • بازیگر سریال «ترش و شیرین» ۱۸ سال پیش چه شکلی بود؟ / عکس
  • حمایت بازیگران «جیغ» از بازیگر اخراجی برای اعتراض به اسراییل
  • بازیگر جومونگ در جلسه فیلمنامه‌خوانی سریال جدیدش/ عکس
  • زنده‌یاد اصغر یوسفی‌نژاد با «عروسک» ابدی شد
  • لحظه تلخ و دردناک از پایان زندگی یک زن تُرک
  • افخمی: به نظرم به آوینی ایدئولوژیک بودن نمی‌چسبد