Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-20@02:33:54 GMT

مقابله با آنتن فروشی!

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۷۵۷۴

مدتهاست که پخش برخی تیزرهای تبلیغاتی و پررنگ شدن حضور اسپانسرها در رسانه ای چون صداوسیما مورد اعتراض عده بسیاری از اهالی کمیسیون فرهنگی مجلس و رسانه ها قرار گرفته است.به گزارش بلاغ،به خصوص تاثیرات منفی که برخی از تبلیغات تلویزیونی روی مخاطبان از جمله جوانان دارد. اما علی رغم اعتراضاتی که اغلب به تبلیغات تلویزیونی موسسات آموزشی کنکور می شود و چندی پیش هم معاونت سیما اعلام کرد که نظارت بیشتری روی این تبلیغات شده و قرار است که تعداد این آگهی ها کمتر شود، اما همچنان شاهد پخش یکی از موسسات معروف و بنام آموزشی هستیم که دقایقی را به پخش تیزر خود اختصاص می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو سید احسان قاضی زاده عضو شورای نظارت بر سازمان صداوسیما معتقد است تجاری‌سازی آنتن تلویزیون به بهانه کسب درآمد باعث به هم ریختن و ایجاد چالش‌های گسترده در نظام تعلیم و تربیت می‌شود. وی در گفت و گو با خانه ملت درباره برخی تیزرهای تلویزیونی و به خصوص موسسات آموزشی کنکور بیان کرد: «شورای نظارت بر سازمان صداوسیما درباره این موضوع در جلسات خود به تفصیل بحث کرده زیرا ما معتقدیم تجاری‌سازی آنتن تلویزیون به بهانه کسب درآمد از آگهی و ایجاد رقابت شدید بین موسسات مختلف، به هم ریختن و ایجاد چالش‌های گسترده در نظام تعلیم و تربیت است».

گرچه تعداد برخی از این آگهی ها در تلویزیون کمتر شده است، اما همچنان کارشناسان درباره تاثیرات مخرب این تبلیغات حتی در برنامه های تلویزیونی نیز صحبت می کنند. به خصوص در برنامه های صبحگاهی که اغلب به چنین موضوعاتی می پردازند و به نوعی می توان گفت صدای مجریان تلویزیون هم درآمده و مدام در این باره موضوعاتی را مطرح می کنند. با این حال هنوز تصمیم جدی در این زمینه گرفته نشده و شاید یکی از مهمترین دلایل آن هم میزان درآمدهای هنگفتی است که از این طریق نصیب صداوسیما می شود که اگر جلوی پخش آگهی هایی از این دست گرفته شود، مشخص نیست چگونه می تواند از پس حقوق کارمندان این رسانه بربیاید!

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • یزد از استان‌های پیشتاز در طرح بزرگ ۴ هزار حافظ قرآن کریم
  • برخورد با گران‌فروشی در بازار حبوبات/مقابله بازرسان با محتکران
  • معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»
  • خدمات آموزشی راه آهن به شرکت ها و موسسات فعال در حوزه آموزش واگذار می شود
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • کاریابی اینترنتی، ترفند کلاهبرداران سایبری
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود