Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ بهروز اکرمی در نشست کارگروه بانوان و خانواده استان هرمزگان، عنوان کرد: بانوان هنرمند و ورزشکار هرمزگانی می توانند با پوشیدن لباس های سنتی استان پوشش هرمزگان را معرفی کنند.

اکرمی با اشاره به کسب و کار خرد و خانگی بانوان در استان، بیان داشت: کسب و کارهای خرد نیازمند زنجیره ارزشی هستند و فقط با استفاده از آن برای رسیدن به ایجاد اشتغال نمی توان به موفقیت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بازاریابی حرفه ای و مناسب نقش کلیدی در به موفقیت رسیدن این گونه کسب و کارها دارد که هنوز به درستی این حوزه فعال نشده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال پوشش حجاب کسب و کار هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۰۰۰ اثر به نخستین جشنواره فیلم اقوام ایرانی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مهدی حیدری مدیر جشنواره ملی فیلم اقوام در این نشست گفت: این جشنواره قرار بود در تبریز باشد، اما بنا به مصلحت‌هایی قرار شد دوره اول آن در تهران برگزار شود. حضور بنیاد ایران شناسی می‌تواند به اهداف و آرمان‌های جشنواره کمک کند. امیدواریم جشنواره در سال‌های بعد در مناطق قوم نشین کشورمان رقم بخورد.

حیدری درباره غیبت کمال تبریزی در نشست خبری هم یادآور شد: با توجه به اینکه امروز آقای تبریزی مشغول ساخت سریال است حضورش به عنوان دبیر در جشنواره کمتر خواهد شد. 

در ادامه حیدری در سخنانی درباره برگزاری جشنواره برای اقوام عنوان کرد: این جشنواره به اسم اقوام برای اولین بار با موضوع اتحاد قومیت‌ها شکل می‌گیرد از این رو نیازمند دیده شدن و استمرار است. من اطمینان دارم این جشنواره در آینده به یکی از جشنواره‌های معتبر تبدیل می‌شود.

وی درباره جزییات جشنواره نیز گفت: ۱۰۰۰ اثر برای جشنواره ارسال شده که در سه بخش داستانی، مستند و سینمایی پذیرای آثار خواهد بود. در بخش سینمایی ۱۶ اثر، در بخش داستانی و فیلم کوتاه ۶۵ اثر و در بخش مستند نیز ۶۵ اثر به بخش اصلی جشنواره راه پیدا کرده اند. در کنار این‌ها بخش دیگری داریم که در آن ۱۲ نماهنگ و ۱۳ پویانمایی عرضه می‌شود. همچنین بخش فیلمنامه هم بعدا اضافه شد که ۴۰ اثر به بخش اصلی آن راه پیدا کرد.

وی ادامه داد: در این جشنواره نوعی آشتی ملی وجود دارد و چهره‌ها و فیلمسازان مختلفی با این رویداد همکاری دارند. خود جشنواره هم نگاه فراجناحی دارد. در حال حاضر با حبیب احمدزاده، حسین تراب نژاد، فرهاد توحیدی و فریدون جیرانی همکاری داریم که داوران بخش فیلمنامه هستند.

وی اضافه کرد: ۱۶ فیلم سینمایی به بخش سینمایی ما اضافه شده است. فیلم «احمد»، «آپاراتچی»، «آسمان غرب»، «آفتاب گرگ و میش»، «خورشید آن ماه»، «عروسک»، «میرو»، «نوروز» و ... از جمله این فیلم‌ها هستند.

در این نشست همچنین از پوستر جشنواره با طراحی حمیدرضا بیدقی رونمایی شد.

دیگر خبرها

  • همه اقوام کشور با وحدت کامل برای اقتدار نظام اسلامی شجاعانه ایستاده‌اند
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • موفقیت های سپاه مرهون ولایتمداری است
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • ارسال ۱۰۰۰ اثر به نخستین جشنواره فیلم اقوام ایرانی
  • نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
  • شروع به کار یک جشنواره سینمایی بدون دبیر!
  • بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد
  • رمز موفقیت سپاه مقابله با تهدیدات دشمن است