Web Analytics Made Easy - Statcounter

این شرکت ایرانی برای نخستین بار در کشور با دستیابی به فرمولاسیون داروی خوراکی دفراسیروکس موفق به تولید داخلی این نوع قرص خوراکی شده است.

به گفته بهزاد تقی پور مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، بیماران تالاسمی در طول حیات خود بایستی از داروهای دفع کننده آهن استفاده کنند تا بار اضافی آهن ارگان های حیاتی بیماران را دچار اخلال نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابر این گزارش ، تاکنون داروهای خوراکی ضد آهن از خارج کشور با ارزبری بسیار بالا تامین می شده است که با توجه به شرایط اقتصادی کشور مشکلات فراوانی را برای دولت و بیماران ایجاد می کرده است. اما با ارائه محصول این شرکت داخلی، داروی خوراکی با شرایط بسیار راحت تری به دست بیماران خواهد رسید و مطابق پیگیری‌های انجام شده این دارو تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل این شرکت دارویی، در خصوص بر طرف شدن برخی مشکلات مصرف نمونه خارجی این دارو از قبیل طعم نامناسب دارو، مصرف ناشتا و عوارض گوارشی، گفت: با این دارو، مشکلاتی نظیر زمان مصرف و الزاما ناشتا بودن برای مصرف دارو و حتی شرایطی چون وابستگی دارو به حل شدن در آب رفع شده است.

وی افزود: این دارو مانند قرص‌های معمولی دیگر می‌تواند به راحتی مصرف شود و طبیعتا این موضوع موجب راحتی بیشتر بیماران شده و از این روش درمانی با رضایت استقبال خواهند کرد.

این داروی خوراکی با دوزهای ۹۰، ۱۸۰ و ۳۶۰ میلی گرم برای مصرف بیماران مبتلا به تالاسمی تولید شده است.

این محصول برای دفع آهن اضافی به خصوص در بیماران مبتلا به تالاسمی که در معرض مسمومیت با آهن قرار دارند، بکار می‌رود.

حمید هورفر متخصص خون، در خصوص وضعیت کیفیت داروی جدید ایرانی، گفت: سهولت روش مصرف قرص های روکشدار و کاهش عوارض گوارشی و عدم نیاز به فاصله گذاری با مصرف وعده غذایی باعث افزایش همکاری بیمار در مصرف درست و به موقع دارو شده و در نتیجه باعث کاهش بار آهن و یا جلوگیری از افزایش آن می شود.

به گفته وی، این دارو از نظر تحمل دارو توسط بیمار و عوارض، تفاوت معنی داری با مشابه خارجی ندارد.

قرار است این داروی تولید داخل، با حضور مسئولان صنعت دارویی کشور و همچنین رئیس مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری های وزارت بهداشت، در این هفته رونمایی شود./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین جمشیدی امروز در سیزدهمین همایش طلای سبز (مکمل‌های غذایی و رژیمی) اظهار کرد: صنعت دارو‌های گیاهی از سال ۱۳۶۰ در کشور آغاز شده است. سال گذشته سال سختی در قیمت‌های مواد اولیه بود.

وی تاکید کرد: صنعت تولید دارو‌های گیاهی تنها صنعت علمی است که تولید دانش در آن مستقیما به تولید محصول می‌انجامد. ۴۴۰۰ فرآورده طبیعی و بیش از ۲۰۰۰ فرآورده سنتی داریم.

رئیس انجمن تولید کنندگان دارو‌های طبیعی، فراورده‌ها و طب سنتی ایران ادامه داد: ما بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی داریم که از این میان بیش از ۳۰۰ دارو تهیه می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: ما همیشه برای کمک به سازمان غذا و دارو داوطلب بوده‌ایم و برای اقدامات مورد نیاز نیز نامه‌نگاری می‌کردیم تا کار انجام شود. اما همواره گفته شده فعلا شما اقدامی انجام ندهید و صبر کنید. ما هر سال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی و سنتی را به کمیسیون قیمت می‌فرستیم، اما درخواست ما این است که دوستان و همکاران ما را خسته نکنند. صنعت با همکاری‌ها می‌چرخد. امیدوارم در سال ۱۴۰۳ بتوانیم گوشه‌ای از کار را انجام دهیم.

همچنین نفیسه حسینی یکتا - مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی اظهار کرد: آنچه مسلم است این است که بحث طبی ایرانی و گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و سنتی مراکز به هم گره خورده‌ای است که از هم جداناپذیر هستند و در اسناد بالادستی ما، سند ملی گیاهان دارویی و طب ستتی به عنوان یک صنعت متحد وجود دارد که اهداف و اقداماتی نیز در این خصوص انجام شده است.

وی افزود: بدون شک در صورت فعالیت با برنامه ریزی و سیاست‌گذاری درست نه تنها در حوزه سلامت بلکه در حوزه اقتصاد و معیشت این ظرفیت می‌تواند بسیار اثرگذار باشد و امیدواریم بتوانیم از آن بهترین استفاده را داشته باشیم.

حسینی یکتا در پایان گفت: از جمله مهمترین اقدامات طب ایرانی در نظام سلامت در یک جمله و در نگاه اول در زمینه خدمات درمانی به صورت خدمات چندجانبه در حوزه آموزش، پژوهش، بین‌الملل، خدمات درمانی و بهداشتی به صورت مستمر می‌توان اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • داروی ایدز از فضا به زمین افتاد!
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی