Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم وفناوری ایسکانیوز، علی ناظمی، مشاور سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علم‌وفناری ریاست جمهوری، گفت: بستری که در اکوسیستم کارآفرینی شکل گرفته است، همان سیستمی است که نیاز ارتباط بین نهادهای مالی و شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است. نگاه صندوق نوآوری و شکوفایی به‌عنوان یک نهاد مالی، مأموریت‌محور است و بنا شده تا بنگاه‌های استارت‌آپی خلاق از سازوکارهایی در بستر بازارها استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: خوشحالیم که با راه‌اندازی این سامانه به همگرایی رسیده‌ایم و تمایل داریم تا از صندوق‌های جسورانه خطرپذیر و صندوق‌های حمایت از پژوهشگران و فناوران به‌طور ویژه حمایت کنیم.

ناظمی ادامه داد: اولویت صندوق نوآوری و شکوفایی این است که نبود شفافیت از بین برود و نیازهای بازار به‌طور مناسبی تشخیص داده شود.

مشاور سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: این سامانه یک نهاد مهم است و امیدواریم بتوانیم از فرصت پیش آمده استفاده کنیم تا فضای اکوسیستم دانش‌بنیان تحقق یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طبق برنامه درنظرداریم تا نهادهای متکی بر بازار را شناسایی و نظارت‌ها روی آنها را افزایش دهیم تا شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بتوانند فعالیت بیشتری داشته و ما نیز بتوانیم از آنها حمایت کنیم.

در ادامه امیر هامونی مدیرعامل شرکت فرابورس، با بیان این‌که امروز در مراسم هیات پذیرش یک شرکت دانش‌بنیان به ارزش 20 میلیارد تومان در صنعت دارو که در حوزه تامین مواد اولیه شرکت‌های دارویی رو روکش قرص و کپسول ها مورد پذیرش قرار گرفت، گفت: طی هفته و ماه‌های آینده این شرکت وارد بازار خواهد شد.

وی تصریح کرد: پیش از این نیز فرابورس ایران توانسته است با همکاری با پارک‌های علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت‌های مناسبی در جهت اقتصاد دانش‌بنیان و تحقق اقتصاد مقاومتی انجام دهد.

هامونی افزود: هم اکنون ریل قانونی صندوق در صندوق‌ها یا فان دا فان از طریق سازمان بورس مصوب شده و سازوکار خوبی است برای جذب منابع مالی در حاکمیت و پول‌هایی که حاکمیت برای اکوسیستم استارتاپی تزریق کند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری نهادها برای ایجاد یک بازار فکری مناسب اهمیت زیادی دارد و با سامانه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری می‌توانیم از حضور مؤثر شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران در کنار شتاب‌دهنده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم.

به عنوان مثال صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت مستقیم وارد طرح‌ها و استارتاپ‌هایی می‌شود تا پول را دراختیار صندوق، صندوق‌ها قرار دهد تا شرکت‌های‌ بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری کنند.

انتهای پیام/

169 / 279 فناوری دانش بنیان استارت آپ سرمایه گذاری فرابورس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری دانش بنیان استارت آپ سرمایه گذاری فرابورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ برنامه «راهیان پیشرفت»، توسط خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، برگزار می‎شود.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیئت امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام اول این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان 1402 و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف مانند مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با  توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • برپایی پاویون دانش بنیان‌ها در نمایشگاه ایران هلث
  • ایران هلث ۱۴۰۳؛ سکوی پرتاب شرکت‌های دانش‌بنیان به سوی صادرات
  • تحصیل در خارج، خدمت به داخل | حمایت از نخبگان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور