Web Analytics Made Easy - Statcounter

موارد مصرف لوراتادین لوراتادین در درمان علامت رینیت آلرژیک ملتحمه ، خارش، کهیر عطسه و آب ریزش از بینی و همچنین در کاهش علائم ناشی از آسم آلرژیک مصرف می شود. مکانیسم اثر لوراتادین اثرات آنتی هیستامین این دارو به علت رقابت با هیستامین در اتصال به گیرنده H¬1 ¬است . کاربرد آن در کاهش علائم ناشی از آسم آلرژیک ممکن است به دلیل جلو گیری از اثرات انقباضی هیستامین بر برونش ها در این بیماران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارماکوکینتیک لوراتادین نیمه عمر آن 3-20 ساعت است . زمان لازم برای شروع اثر ان 1-3 ساعت و طول مدت اثر آن حدود 24 ساعت است . متابولیسم دارو کبدی و به متابولیت فعال تبدیل میشود. عوارض جانبی لوراتادین سردرد٬ خواب آلودگی و خستگی شایع ترین عوارض جانبی لوراتادین است تداخلات دارویی لوراتادین با توجه به اثر مهار کنندگی CYP3A4 یا CYP2D6 با داروهای زیر تداخل دارد: 
سایمتیدین : اثرات لوراتادین و دسلوراتادین را افزایش می دهد 
کتوکونازول: اثرات لوراتادین ودسلوراتادین را افزایش می دهد 
آنتی بیوتیک های ماکرولید مانند کلاریترومایسین٬ اریترومایسین : اثرات لوراتادین و دسلوراتادین را افزایش می دهند هشدار ها لوراتادین در صورت وجود آسپارتام در قرص های دهان بازشو لورتادین می تواند منجر به فنیل کتونوری شود.

دارو های هم گروه لوراتادین

 Cetirizine  Desloratadine  Fexofenadine  Ketotifen  Levocetirizine  Cetirizine+Pseudoephedrine   اسامی تجاری موجود در ایران نام تجاری تولید کننده قرص لوراتادین شفا 10 میلی گرم  داروسازی شفا [ایران ] قرص لوراتادین-سبحان 10 میلی گرم  داروسازی سبحان دارو[ایران ] قرص لوراتادین-ناژو 10 میلی گرم  داروسازی ایران ناژو [ایران ] قرص لوراتکس 10 میلی گرم  داروسازی حکیم [ایران ] قرص لوراتادین-آریا 10 میلی گرم  داروسازی آریا [ایران ] قرص لوراتادین-عبیدی 10 میلی گرم  داروسازی عبیدی [ایران ] قرص لوراتدین تی سی 10 میلی گرم  داروسازی تهران شیمی[ایران ] قرص لوراتادین راموفارمین 10 میلی گرم  داروسازی راموفارمین [ایران ] قرص لوراتادین پورسینا 10 میلی گرم  داروسازی پور سینا [ایران ] قرص لوراتادین فارماشیمی 10 میلی گرم  داروسازی فارماشیمی [ایران ] قرص لوراتادین دی پی 10 میلی گرم  دارو پخش - کارخانه [ایران ] قرص لوراتادین اسوه 10 میلی گرم  داروسازی اسوه [ایران ] شربت لوراتد 1 میلی گرم/میلی لیتر 60 میلی لیتر  داروسازی تهران دارو [ایران ] شربت لوراتادین-پاک دارو 60 میلی لیتر  داروسازی پاک دارو [ایران ] شربت لوراتکس 1 میلی گرم/میلی لیتر 60 میلی لیتر  داروسازی حکیم [ایران ] شربت لوراتادین راموفارمین 60 میلی لیتر  داروسازی راموفارمین [ایران ] شربت لوراتادین فارما 60 میلی لیتر  داروسازی فارماشیمی [ایران ] شربت لوراتادین داروپخش 1 میلی گرم/میلی لیتر 60 میلی لیرت  دارو پخش - کارخانه [ایران ] شربت لورادین 60 میلی لیتر  داروسازی ایران دارو [ایران ] کپسول نرم لوراتاژل 10 میلی گرم  داروسازی دانا [ایران ] قرص دهان بازشو لوراتادین ایران دارو 10 میلی گرم  داروسازی ایران دارو [ایران ] قرص لوراتادین اسوه 10 میلی گرم  داروسازی اسوه [ایران ] شربت لوراتادین تی سی 1میلی گرم/میلی لیتر 60 میلی لیتر  داروسازی تهران شیمی[ایران ]   اسامی تجاری انگلیسی Brand names Manufacturer LORATADINE SHAFA10MG TAB  داروسازی شفا [ایران ] LORATADINE-SOBHAN 10MG TAB  داروسازی سبحان دارو [ایران ] LORATADINE-NAJO 10MG TAB  داروسازی ایران ناژو [ایران ] LORATEX 10MG TAB  داروسازی حکیم [ایران ] LORATADINE-ARYA 10MG TAB  داروسازی آریا [ایران ] LORATADINE-ABIDI 10MG TAB  داروسازی عبیدی [ایران ] LORATADINE TC 10MG TAB  داروسازی تهران شیمی [ایران ] LORATADINE RAMOPHARMIN 10MG TAB  داروسازی راموفارمین [ایران ] LORATADINE PURSINA 10MG TAB  داروسازی پور سینا [ایران ] LORATADINE PHARMACHEMI 10MG TAB  داروسازی فارماشیمی [ایران ] LORATADINE DP 10MG TAB  دارو پخش - کارخانه [ایران ] LORATADIN OSVAH 10MG TAB  داروسازی اسوه [ایران ] LORATED 1MG/ML 60ML SYRUP  داروسازی تهران دارو [ایران ] LORATADINE-PAKDAROU 60ML SYRUP  داروسازی پاک دارو [ایران ] LORATEX 1MG/ML 60ML SYRUP  داروسازی حکیم [ایران ] LORATADINE RAMOPHARMIN 60ML SYRUP  داروسازی راموفارمین [ایران ] LORATADINE PHARMA 60ML SYRUP  داروسازی فارماشیمی [ایران ] LORATADINE DAROUPAKHSH 1MG/ML 60ML SYRUP  دارو پخش - کارخانه [ایران ] LORADINE 60ML SYRUP  داروسازی ایران دارو [ایران ] Loratagel 10MG SOFT GEL CAP  داروسازی دانا [ایران ] LORATADINE IRAN DARU 10MG ORODISPERSIBLE TAB  داروسازی ایران دارو [ایران ] LORATADINE OSVAH 10MG TAB  داروسازی اسوه [ایران ] LORATADINE TC 1MG/ML 60ML SYRUP  داروسازی تهران شیمی [ایران ]   منبع: وب سایت دارویاب

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قرص Loratadine

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن و بازی با جون جوانان؛ طرح مطالعاتی وزارت بهداشت؟

چند روزی است که بحث سرو "قلیان اکسیژن" در بسیاری از کافه‌ها و سفره‌خانه‌ها و مخاطرات پیدا و پنهان آن، سوژه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی شده است و بحث بر سر مضر بودن یا نبودن این قلیان بالا گرفته است.

به گزارش تسنیم، در تبلیغات قلیان اکسیژن ادعا شده است که یک قلیان شادی‌آور است که از ترکیب گاز اکسیژن و گاز بیهوشی N۲O تشکیل شده است؛ تا امروز بر اساس مشاهدات میدانی، عوارض متعدد و بعضاً بسیار خطرناک در پی استعمال این قلیان در مراکز عرضه آن مشاهده شده است و در اعتیادآور بودن آن تقریباً تردیدی وجود ندارد.

بعد از استعمال قلیان اکسیژن چه‌حالتی برای استعمال‌کننده ایجاد می‌شود؟

تاکنون گزارش‌های مختلفی از مسمومیت و حالت بیهوشی موقت برای مصرف‌کنندگان این قلیان منتشر شده است که در صورت عدم مراجعه به مراکز درمانی، ممکن است اتفاقات تلخی برای استعمال‌کنندگان روی دهد.

بر اساس "مشاهدات میدانی" در یکی از کافه‌های غرب تهران، دختر خانم جوانی پس از حدود نیم ساعت استعمال قلیان اکسیژن، به‌یک‌باره شروع به خنده‌های بلند و غیرعادی کرد و سپس با همان حالت غیرطبیعی، اقدام به سفارش دادن مقدار بسیار زیادی از اقلام خوراکی و نوشیدنی که در این کافه فروخته می‌شد، کرد و در ادامه مشغول به خوردن دیوانه‌وار این اقلام شد!

اما این دختر جوان بعد از چند دقیقه به‌صورت ناگهانی به‌روی زمین افتاد و از حال رفت! پس از تماس حاضران در کافه با اورژانس و حضور تکنسین اورژانس در محل این کافه، اقدامات درمانی اورژانسی به‌روی این دختر انجام شد؛ تکنسین اورژانس اذعان داشت که اغلب افرادی که قلیان اکسیژن مصرف می‌کنند، این حالت را تجربه می‌کنند!

البته این دختر برای دریافت خدمات پزشکی بیشتر به بیمارستان منتقل شد و تا لحظه آخر خارج کردن این دختر به‌وسیله برانکارد از کافه همچنان در حالت بی‌هوشی بود!

وزارت بهداشت: قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی خود ماست؟!

اما برای دریافت موضع وزارت بهداشت درباره سرو آزادانه قلیان اکسیژن در سطح شهر تهران و بسیاری از استان‌های کشورمان و عوارض خطرناکی که پس از استعمال آن در افراد مشاهده می‌شود، تماسی را با بهزاد، ولی زاده؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت داشتیم که این مقام مسئول وزارت بهداشت در کمال ناباوری این توضیحات را داد:

"اجرای طرح مطالعاتی دستگاه پاک‌دم یا قلیان اکسیژن به‌صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت با هدف کاهش مصرف قلیان دخانی در ۱۰ استان کشور آغاز شده است!

این وسیله ثبت اختراع شده است و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به‌عنوان تجهیزات پزشکی ثبت شده است و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گاز‌های اکسیژن و N۲O با رعایت حدود تعیین‌شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

از سوی دیگر قلیان‌های اکسیژن تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی عرضه می‌شود و استفاده از گاز‌های دیگر در این قلیان مجاز نیست و دانشگاه‌ها از مجریان این طرح یعنی قهوه‌خانه‌ها و کافی‌شاپ‌هایی که این طرح در آن‌ها اجرا می‌شود نیز تعهدنامه‌هایی اخذ می‌کنند و این مراکز صنفی نیز با رضایت خودشان در این طرح مشارکت می‌کنند و به‌دلیل سود اقتصادی عرضه این قلیان در این مراکز، توجیهی ندارد که بخواهند تخلفی در این زمینه داشته باشند! "

پلیس: ابلاغیه مکتوبی در ارتباط با قلیان‌های اکسیژن برای ما ارسال نشده.

اما در ادامه و در پی این موضع بسیار قابل تأمل و پرابهام وزارت بهداشت، یک مقام مسئول در فراجا درباره قلیان اکسیژن و اجازه سرو آن با مجوز وزارت بهداشت در سطح کافه‌های شهر تهران و دیگر شهر‌ها به خبرنگار تسنیم اظهار کرد: "هیچ ابلاغیه‌ای در این ارتباط نه از طرف وزارت بهداشت و نه وزارت کشور به پلیس ابلاغ نشده است! در واقع رسماً به پلیس اطلاع داده نشده است که با استعمال قلیان‌های اکسیژن برخورد شود یا نشود. "

جهان‌پور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است!

اما این ماجرا زمانی جالب‌تر شد که کیانوش جهان‌پور؛ سخنگوی اسبق وزارت بهداشت و از مسئولان ارشد سابق سازمان غذا و دارو درباره قلیان اکسیژن و عوارض خطرناکی که در استعمال‌کنندگان آن در سطح کافه‌ها در حال مشاهده است، گفت: در اصل چیزی که در ایران به‌عنوان قلیان اکسیژن شناخته می‌شود و به‌نوعی الگوبرداری و تغییر فرم چیزی است که در کشور‌های دیگر تحت عنوان "اکسیژن کلاب" شناخته می‌شود؛ این یک اسم شبهه‌ناک است.

وی افزود: چرا که ماده مورد استفاده در این دستگاه، گاز اکسیژن نیست و ماده دیگری به‌نام N۲O یا نیتروز اکسید است که به‌عنوان گاز خنده نیز شناخته می‌شود.

سخنگوی اسبق وزارت بهداشت متذکر شد: این گاز کاربرد‌هایی در حوزه پزشکی و صنایع غذایی و شیمیایی دارد، پس اصل موضوع جدید نیست، اما الگوی مصرف به‌سمت استفاده نابجا، به‌عنوان سرگرمی و تا حدودی به‌عنوان مخدر رفته است! البته باید در نظر داشت اثر تخریبی و روانگردان آن مشابه و در سطح بسیاری از مواد مرسوم نیست و مصرف این گاز در برخی از کشور‌ها مجاز است و در مقابل برخی از کشور‌ها مصرف آن را ممنوع کرده‌اند.

هزار و یک ابهام درباره چرایی مجوزدهی وزارت بهداشت به قلیان اکسیژن که بی‌پاسخ مانده!

این‌که وزارت بهداشت بر اساس کدام مستندات علمی، کار آزمایشگاهی یا بالینی اقدام به صدور مجوز برای سرو گسترده قلیان اکسیژن در تهران و ۱۰ استان کشورمان کرده است، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تا امروز هیچ سند و نتایج تحقیقات بالینی و علمی که دال بر بی‌عوارض بودن و خطرناک نبودن استعمال این نوع قلیان باشد از سوی وزارت بهداشت ارائه نشده است!

از سوی دیگر وزارت بهداشت اعلام کرده است که "طرح مطالعاتی این نوع قلیان به‌صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت در ۱۰ استان آغاز شده است"، در حالی که باید از مسئولان این وزارتخانه که متولی اصلی سلامت مردم است، پرسید؛ سرو قلیان اکسیژن از سال ۹۵ در تهران و استان‌های دیگر شروع شده است و در زمان حاضر حداقل ۸ سال از سرو و عرضه آزادانه قلیان اکسیژن می‌گذرد؟! آیا هنوز و بعد از ۸ سال همچنان عرضه و مصرف این قلیان در "حالت مطالعاتی" قرار دارد و نتایج مخرب و اعتیادآور آن هنوز هم برای وزارت بهداشت احراز نشده است؟!

نکته بسیار قابل تأمل دیگر اینکه از همان روز‌های نخست عرضه قلیان اکسیژن در کافه‌ها، قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌های تهران و دیگر شهر‌ها به‌کرّات و به‌وفور همه ناظران شاهد عوارض شدید، آنی، بسیار عجیب و بعضاً خطرناک در افرادی که اقدام به استعمال قلیان اکسیژن می‌کنند، بوده‌اند! حال چطور ممکن است که وزارت بهداشت بعد از این سال‌ها در طرح مطالعاتی خود، این عوارض را مشاهده نکرده است تا دستور سریع و فوری برای توقف عرضه قلیان به‌اصطلاح اکسیژن را صادر کند؟!

اما نکته بد ماجرا اینکه باید در کمال تأسف از مسئولان وزارت بهداشت پرسید؛ آیا مردم ما "موش آزمایشگاهی" هستند که وزارت بهداشت به اسم "انجام طرح مطالعاتی"، اما در عمل به‌صورت رسمی "مجوز عرضه و سرو قلیان پرعارضه اکسیژن" را آن هم نه به‌صورت محدود بلکه در سطح ۱۰ استان کشورمان صادر کرده است؟

و اگر وزارت بهداشت مدعی انجام کار مطالعاتی به‌روی اثرات و عوارض قلیان اکسیژن است پس چرا طبق یک قاعده عقلی و علمی ساده، این طرح به‌صورت محدود و در زمان محدود اجرا نشده است و امروز بعد از گذشت سالیان طولانی، همچنان شاهد عرضه و سرو آزادانه آن و بروز عوارض عجیب و غریب در مصرف‌کنندگان این قلیان هستیم!

آیا دختران و پسران جوانی که طی این سال‌ها در کافه‌ها، سفره‌خانه و... در استان‌ها و شهر‌های مختلف کشور اقدام به استعمال قلیان اکسیژن کرده و می‌کنند، می‌دانند که عملاً در حال شرکت در "طرح مطالعاتی" وزارت بهداشت هستند تا وزارت بهداشت از طریق این افرادِ ازهمه‌جابی‌خبر به عوارض پیدا و پنهان استعمال قلیان اکسیژن پی ببرد.

در پایان باید گفت تا روشن شدن تمام ابعاد و ابهامات پرتعداد و بزرگ این ماجرا، این پرونده را از مجاری قانونی و ذی‌صلاح با جدیت پیگیری خواهد کرد و منتظر پاسخ صریح و روشن وزارت بهداشت درباره ابهامات و سؤالات کلیدی مطرح‌شده در این گزارش است.

دیگر خبرها

  • سرو قلیان اکسیژن و جوانانی که موش آزمایشگاهی شده‌اند
  • قلیان اکسیژن و بازی با جون جوانان؛ طرح مطالعاتی وزارت بهداشت؟
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • عوارض جدی مصرف زیاد دارچین