Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکایی ها پس از خروج از سوریه قصد دارند دو پایگاه جدید در مناطق «الرطبه و الرمانه» در استان الانبار عراق ایجاد کنند.

به گزارش مشرق، نزدیک به دو هفته از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نیروهای ارتش این کشور از خاک سوریه می‌گذرد و آخرین خبرهای میدانی حاکیست چند پایگاه آمریکایی‌ها در مناطق تحت تصرف شبه نظامیان کُرد و نزدیکی مرزهای مشترک با ترکیه تخلیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعات به دست آمده، گروهی از نیروهای آمریکایی پس از تخلیه برخی مقرهای خود به پایگاه نظامی در شهر «عین عیسی» در شمال غرب استان رقه منتقل شده اند تا پس از تجمیع شدن از خاک سوریه خارج شوند.

بیشتر بخوانید:

جزئیات ورود نیروهای ارتش سوریه به شهر راهبردی منبج +عکس و نقشه میدانی جزئیات جدید از خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه و استقرار در پایگاه اربیل عراق

یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به جزئیات اهداف پشت پرده آمریکایی‌ها پس از تصمیم برای خروج از سوریه اشاره کرد و گفت: استان الانبار عراق یکی از مناطقی به شمار می‌آید که مورد توجه آمریکایی‌ها است.

این منبع میدانی با بیان اینکه شواهد می‌دانی نشان می‌دهد آمریکایی‌ها برای استان الانبار عراق برنامه‌هایی در نظر دارند، افزود: تحرکات آمریکایی‌ها در روزهای گذشته در این استان مشهودتر شده است.


آمریکایی‌ها از تثبیت نشدن مواضع اشغالی خود در مناطق تحت تصرف شبه نظامیان کُرد به دلیل آمادگی و عزم نیروهای ارتش سوریه برای پاکسازی این مناطق و افزایش تنش‌ها با ترکیه اطلاع کامل داشتند و ترجیج دادند منطقه‌ای خاص و ویژه مانند استان الانبار عراق را برای استقرار نیروهای خود انتخاب کنند.

استان الانبار پس از سقوط صدام به مکانی برای رشد و آموزش گروه‌های تروریستی تبدیل شده و این مسئله برای آمریکایی‌ها هم مطلوب است چرا که می‌توانند اهداف خود را علیه دولت‌های سوریه و عراق در این منطقه با حمایت بیشتر از عناصر تروریستی پیش ببرند.

وی با بیان اینکه تحرکات جدید آمریکایی‌ها در استان الانبار عراق یک خطر جدی محسوب می‌شود، گفت: به نظر می‌رسد سناریوهای ضد سوری و عراقی دوباره از این استان استارت زده شود چرا که به حیات خلوت آمریکایی‌ها تبدیل شده است.

این منبع میدانی افزود: در حال حاضر، شماری از نیروهای آمریکایی خارج شده از سوریه در پایگاه نظامی «عین الاسد» در جنوب منطقه «البغدادی» در شمال استان الانبار مستقر شده اند و این یک نشانه مشخص برای افزایش نا امنی‌ها در منطقه است.
 


وی گفت: رصدهای میدانی نشان می‌دهد آمریکایی‌ها درصدد هستند دو پایگاه جدید دیگر در حومه مناطق «الرمانه و الرطبه» در شمال غرب و غرب استان الانبار احداث کنند تا در مسیر اهداف مشخص شده حرکت کنند.

به گزارش مشرق، منطقه الرمانه در نزدیکی گذرگاه مرزی مهم «القائم» واقع شده و آمریکایی‌ها با ساخت پایگاه در این منطقه تلاش می‌کنند تا تحرکات نیروهای مقاومت را در نزدیکی مرزهای مشترک با سوریه و گذرگاه القائم رصد کنند.

به گفته منابع میدانی، ساخت این پایگاه در منطقه الرمانه و نزیکی گذرگاه مرزی القائم به نیروهای آمریکایی امکان می‌دهد تا به بازی دوگانه خود در حمایت از بازمانده‌های گروه تروریستی داعش در شرق رود فرات ادامه دهند و البته از هسته‌های خاموش تروریست‌ها در استان الانبار پشتیبانی کنند که سال هاست در این محور به صورت پنهانی حضور دارند و تکثیر می‌شوند.

قابل ذکر است، گذرگاه مرزی القائم در کنار گذرگاه‌های مرزی مهم «الربیعه» در شمال غرب استان نینوا و گذرگاه الولید در جنوب غرب استان الانبار یکی از مهم‌ترین نقاط اصلی اتصال کشور عراق با خاک سوریه به شمار می‌آید.
 


به گزارش مشرق، نیروهای آمریکایی درصدد هستند تا پایگاه دوم خود را در استان الانبار در منطقه «الرطبه» احداث کنند که محل اتصال گذرگاه مرزی مهم الولید با مرزهای مشترک سوریه است.

براساس اطلاعات به دست آمده، منطقه مهم «الرطبه» در جنوب دره مهم و راهبردی «حوران» واقع شده است؛ دره «حوران» از مرموزترین مناطق عراق محسوب می‌شود و ساخت پایگاه آمریکایی در نزدیکی این منطقه قابل تأمل است.

یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به اهمیت ساخت پایگاه آمریکایی‌ها در نزدیک دره بسیار مهم و مرموز «حوران» اشاره کرد و افزود: شواهد میدانی نشان می‌دهد نیروهای آمریکایی از سال‌ها قبل در این دره حضور دارند و به صورت مخفیانه تروریست‌ها را آموزش می‌دهند.

وی تصریح کرد: این منطقه حدود ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد و نقطه اتصال سه استان «المثنی - کربلاء و بابل» است؛ دره «حوران» در ۳ سال گذشته به مکانی امن برای آموزش عناصر تروریستی داعش تبدیل شده بود؛ پیشتر گروه تروریستی القاعده در این منطقه حضور داشت.

این منبع میدانی با بیان اینکه بیابانی بودن منطقه الرطبه برای آمریکایی‌ها یک امتیاز است، گفت: آمریکایی‌ها با ساخت پایگاه جدید در این محور می‌توانند به راحتی رشد و آمورش تروریست‌ها را چند برابر کنند.


به گفته این منبع میدانی، منطقه الرطبه در نزدیکی مناطق شرقی عربستان واقع شده و می‌تواند یک مکان مناسب برای رفت و آمد آمریکایی‌ها و سعودی در خاک عراق باشد و همین مسئله به پیچیدگی مسئله افزوده است.

به گزارش مشرق، استان الانبار با مساحت ۱۳۵ هزار کیلومتر مربع با کشورهای عربستان، سوریه و اردن نیز هم مرز است و داشتن بیابان‌های وسیع و گسترده باعث شده به مکانی امن برای گروه‌های تروریستی تبدیل شود و این برای آمریکایی که به دنبال ایجاد نا امنی در منطقه هستد یک امتیاز ویژه است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه بودجه 98 ارتش سوریه ارتش عراق استان الانبار استان نینوا پایگاه نظامی تحولات عراق تحولات منطقه ترامپ خروج آمریکا از سوریه خروج از سوریه خواب جدید آمریکا داعش سوریه عراق عربستان کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف فرآیند دونقشه‌ای به نفع شهروندان

نیکونژاد رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: شورای اسلامی شهر یزد در تلاش است تا فرآیند دو نقشه‌ای را برای صدور پروانه ساختمانی با همکاری سازمان نظام مهندسی و با هماهنگی اداره مسکن و شهرسازی و دفتر فنی استانداری حذف کند.

وی افزود: با حذف فرآیند دونقشه‌ای شهروندان برای ساخت و ساز پلاک خود، دو مرتبه هزینه نقشه را پرداخت نخواهند کرد و با سازوکار اندیشیده شده نقشه دوم را ملاک عمل قرار می‌دهند چرا که تاکنون مردم یکبار در زمان أخذ پروانه باید نقشه برای سطح اشغال ۶۰ درصد تهیه می‌کردند و در مرتبه دوم هنگام ساخت و ساز مازاد سطح اشغال ۶۰ درصد باید هزینه نقشه دوم را به نظام مهندسی یا مهندس طراح پرداخت می‌کردند که باعث ایجاد تخلفات متعدد در ساخت و ساز و بی اعتمادی مردم و ساخت ساختمان‌های ناایمن و ناپایدار می‌شد و عملا نقشه اول به هیچ دردی نمی‌خورد.
 
نیکونژاد افزود: مقرر شد در این زمینه تفاهم نامه‌ای بین شهرداری و سازمان نظام مهندسی ساختمان تهیه و برای حذف فرآیند دو نقشه‌ای چاره‌ای اندیشیده شود.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: قطعاً سهل نمودن ساخت و ساز‌های اصولی و کاهش هزینه و اتلاف وقت شهروندان موجب کاهش ساخت و ساز‌های غیر مجاز می‌شود امری که همکاری و حمایت تمامی دستگاه‌های مربوط را می‌طلبد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ۷ مکان مرموز و ناشناخته جهان
  • ۷ مکان مرموز و ناشناخته جهان؛ از آبشار خون تا جنگلی با درختان کج
  • تدارک نتانیاهو برای اعزام هیاتی به آمریکا با محور عملیات در رفح!
  • حذف فرآیند دونقشه‌ای به نفع شهروندان
  • جزئیات ضربه حزب الله در شمال سرزمین‌های اشغالی / هدف قرار دادن پایگاه فرماندهی رژیم صهیونیستی برای نخستین بار + نقشه میدانی
  • جزئیات عملیات موفق پهپادی جبهه مقاومت عراق در جنوب سرزمین‌های اشغالی +نقشه میدانی
  • جزئیات حملات آمریکایی‌ها به مناطق مسکونی در غرب استان دیرالزور + نقشه میدانی و عکس
  • ببینید | حمله جنگنده‌های آمریکایی به سوریه
  • پشت پرده کوچ اجباری دو میلیون فلسطینی به صحرای سینا مصر چیست؟ / حذف کانال سوئز و احداث کانال دریایی بن گورین یکی از اهداف اشغال نوار غزه+ نقشه میدانی و عکس
  • نمایش اقتدار مقاومت عراق پس از «طوفان الاقصی»