Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید شرکت سایپا آذین گفت: افزايش بهره وري و سودآوري شركت هاي گروه در مسير رشد و تعالي سازمان از اولويت گروه خودروسازي سايپا است.
به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، طی حکمی از سوی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا امیر رضا نخعی به عنوان مدیرعامل شرکت سایپا آذین منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید شرکت سایپا آذین، دكتر محمدرضا سروش با قدرداني از زحمات مهندس چرومي، مدیرعامل قبلی سایپا آذین، گفت: افزايش بهره وري و سودآوري بايد در اولويت کاری همه شركت هاي گروه قرار گرفته شود و در راستاي افزايش و سودآوري براي  صاحبان سهام گام های جدي برداشته شود.

وي خاطر نشان كرد: با همكاري و همدلي تمامي همكاران بايد تغييرات لازم و كافي در ساختار مالي، نيروي انساني و سازماني شركت ها داده شود تا بهره وري و رشد سازماني محقق شود.

سروش خاطر نشان كرد: شركت سايپا آذين به لحاظ پتانسيل و جايگاه، جزو شركت هاي پيشرو گروه است كه لازم است با تغييرات عمده در همكاري با شركت هاي زيرمجموعه، تقويت زنجيره تامين، افزايش كيفيت و كاهش قيمت تمام شده سهم بازار خود را افزايش دهد.

مديرعامل گروه سايپا افزود: براي برون رفت از شرايط موجود، شركت هاي گروه بايد با تغيير نگرش، فرهنگ بهره وري را در سازمان خود نهادينه كنند.

وي گفت: رشد و تعالي سازمان در گرو همكاري همه جانبه تمامي سطوح است كه براي رسيدن به اين مهم، كار مضاعف و تغييرات لازم در ساختار سازمان بايد در دستور كار قرار گيرد.

گفتني است در اين مراسم محسن چرومي مدير عامل پيشين سايپا آذين گزارشي ا ز عملكرد دوران تصدي خود ارائه داد و براي مهندس نخعي به عنوان مدير عامل جديد سايپا آذين آرزوي موفقيت كرد.

شایان ذکر است نخعی دارای مهندسی مکانیک جامدات در مقطع کارشناسی و مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد بوده و داری سوابق پژوهشی، آموزشی و ارائه مقالات تخصصی در زمینه تحصیلی خود است.

 وی دارای 20 سال سابقه کاری در بخش های مهندسی و تولید در گروه خودروسازی سایپا  است و دارای سوابقی چون مدیرعاملی و عضویت در هیات مدیره شرکت مهندسان مشاور صنایع وسائط نقلیه(خودرو) ایران و قائم مقام مدیرعامل این شرکت، مدیریت فنی مهندسی و طرح و برنامه، مدیر پروژه های محصول در شرکت خدمات مهندسی و فن آوری سایپا و عضویت در هیات مدیره و مدیریت پروژه های مهندسی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سایپا معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید؛ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • مدیران نگران چه هستند؟
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز