Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با همراهی محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه فضایی ایران بازدید کرد و با دستاوردها و اقدامات انجام شده این پژوهشگاه در حوزه فضایی آشنا شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بازدید با اشاره به دستاوردهایی که در سال های گذشته در حوزه فضایی به دست آمده است، گفت:سازمان فضایی ایران درباره پایش دریاچه ارومیه و پدیده گردو غبار با سازمان حفاظت محیط همکاری سیستمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به توافق سازمان فضایی ایران برای حفاظت از جنگل گلستان با سازمان محیط زیست اشاره کرد و افزود: جزییات این پروژه نهایی شده است و در سفری که به استان گلستان خواهیم داشت این تفاهم نامه منعقد می شود و بر اساس این توافق آتش سوزی ها در این منطقه بزرگ و میراث ملی کشور که بیشتر هم از طریق عامل انسانی ایجاد می شود، در اسرع وقت اطفا شود.

آذری جهرمی تصریح کرد: همچنین برای بسیاری از مسائل دیگری که در حفاظت از جنگل ها موثر است به وسیله دانش فضایی و استفاده از اینترنت اشیا مدلی با سرمایه گذاری اولیه وزارت ارتباطات طراحی شده است. وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری اولیه این طرح با وزارت ارتباطات است، افزود: ما می خواهیم با این کار استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات و فناوری فضایی در عرصه های مختلف را ترویج کنیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: اگر این طرح موفقیت آمیز باشد دولت و مجلس تشویق می شوند که برای چنین طرح هایی اعتباراتی در نظر بگیرند. وی افزود: این پروژه متعلق به سازمان محیط زیست است و وزارت ارتباطات در کنار این سازمان به اجرای طرح کمک می کند و این طرح می تواند دستاوردهای خوبی هم برای محیط زیست و هم برای فناوری فضایی داشته باشد.

آذری جهرمی اظهار امیدواری کرد با همکاری مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و با استفاده از فناوری فضایی و فناوری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشتر از گذشته در حفظ محیط زیست و میراث ماندگار آیندگان تلاش داشته باشیم. عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز در حاشیه بازدید از پژوهشگاه فضایی با اشاره به اینکه محیط زیست برای نسل های آینده است، گفت: با پیشرفت تکنولوژی بدون داشتن فرهنگ و دانش آن، نسل جدید در حال تمام کردن منابع و تخریب محیط زیست بدون توجه به نسل های بعد است.

وی با انتقاد از سیاست های غیر کارشناسی از سال های گذشته تاکنون، افزود: خیلی از سیاست ها باعث حراج منابع کشور بویژه آب شد و در ۲۵ سال گذشته حدود ۹۰ درصد آب شیرین کشور مصرف شده است. کلانتری با اشاره به نابودی جنگل های زاگرس و شمال و از بین رفتن مراتع، گفت: منابع طبیعی و محیط زیستی را که از هزاران سال پیش به مارسیده در مدت کوتاهی و با اهداف کوتاه مدت از بین می بریم.

وی با بیان اینکه هیچ نسلی مانند نسل ما به محیط زیست و منابع طبیعی آسیب نزده است، افزود: پژوهشگاه فضایی باید مرکز اعلام خطر در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی باشد و سکوت در این حوزه خیانت به نسل های بعد است. معاون رئیس جمهور با اشاره به آگاهی این مرکز به مسائل زیست محیطی، تاکید کرد: مسوولین نظام را باید از این مسائل آگاه کنید و این خطرات و پیش آگاهی ها را به تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور اطلاع دهید و ما هم به عنوان سازمان محیط زیست به شما کمک می کنیم.

کلانتری با اشاره به وسعت آتش سوزی های در جنگل ها و عدم اطلاع از وقوع آن تاکید کرد: امیدوارم با تجهیزات و تکنولوژی شما کمک بسیاری به حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی شود. بر اساس همین گزارش، در این جلسه مقرر شد روسای سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی از وزارت ارتباطات و معاونین سازمان حفاظت از محیط زیست برای بررسی همکاری های مشترک کارگروهی را تشکیل دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۷۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری

ایرج حشمتی امروز ۳ اردیبهشت در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک گفت: به‌روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان‌شهر‌ها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

حشمتی با تشریح اقدامات سیاست‌گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی‌های مذکور، بهینه‌سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استاندارد‌های مرتبط باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحد‌ها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامتر‌های مشمولیت واحد‌ها به تفکیک کد آیسیک در اجرای قانون حفاظت از خاک و آئین‌نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامتر‌های عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش‌های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهاد‌های متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می‌شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • دیدار با مدیر کل دفتر بازرسی ،مدیریت عملکرد ،امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری آذربایجان غربی
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری