Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلانتر با اشاره به حمایت از نخبگان استانی یزد گفت: تاکنون بیش از ۷۰۰ نفر از نخبگان استان یزد تحت پوشش این بنیاد قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « سید مهدی کلانتر» در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: بر اساس آیین‌نامه تشکیل بنیادهای استانی و با پیگیری‌های مسئولان استان، اولین بنیاد استانی نخبگان کشور هم‌زمان با اولین سالگرد ورود رهبر معظم انقلاب به استان یزد در تاریخ ۱۲ دی‌ماه سال ۸۷ با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و مسئولان استان یزد افتتاح شد که در حال حاضر این کانون پس از حدود ۱۰ سال فعالیت حدود ۷۰۰ نفر از مستعدان برتر یزدی را تحت حمایت قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراهم کردن مسیر معرفی نخبگان به جامعه مهمترین هدف ما است که از ابتدای دانش آموزی استعدادیابی می شوند و در ادامه نیز توانمندسازی صورت می گیرد و در ادامه نیز سرآمدی صورت می گیرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد خاطرنشان کرد: آغازگران، آینده سازان و سرآمدی به عنوان سه مرحله ابتدایی است که در نخبگان صورت می گیرد.

کلانتر تصریح کرد: جذب در دستگاه های اجرایی، نهادهای فناوری، موسسات علمی، ادامه تحصیل در پسادکتری، تحصیلات وام مسکن از جمله خدمات ارائه شده به نخبگان است.

وی افزود: حقیقت وظیفه این بنیاد به‌گونه‌ای است که مسیر نخبه‌پروری را تسهیل کند و مسیری را ایجاد کند تا نخبگان به جامعه معرفی شوند و همچنین در راستای توانمندی آن‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: از مهم‌ترین بحث‌هایی که بنیاد موردتوجه قرار داده این است که وقتی کشورمان اقتصاد بدون نفت در پیش‌رو دارد، مجبور است که به سمت‌وسوی شرکت‌های دانش‌بنیان گرایش یابد که این شرکت‌ها نیازمند تکنولوژی‌های نوینی هستند؛ لذا در این راستا نیروی انسانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: حماسه 9 دی 9 دی گرامیداشت حماسه 9 دی مجلس فتنه 88 خراسان جنوبي شیراز اردبیل انقلاب اسلامی کرمان بنیاد نخبگان یزد شبستان یزد حمایت از نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ در دانشگاه آزاد اسلام واحد علوم تحقیقات و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ملی ربوکاپ ایران، به میزبانی واحد علوم و تحقیقات از امروز برگزار شد.

این مسابقه که تا ۳۱ فروردین ادامه دارد در کتابخانه دکتر حبیبی این واحد دانشگاهی علوم تحقیقات برگزار می‌شود و با حضور ۱۸۰۰ شرکت کننده در قالب ۳۱۶ تیم از سراسر دانشگاه ها و مدرسه های ایران و خارج از ایران آغاز به کار کرده است.

فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و از اعضای هیات مسؤولان مسابقات بین المللی ربوکاپ در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این رقابت با ثبت نام ۴۰۰ تیم شروع شد و در نهایت ۳۱۶ تیم که حائز شرایط شرکت در این مسابقه بودند از داخل و خارج از کشور توسط داوران انتخاب شدند، شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ با مربیان و همراهانشان به بیش ۳ هزار نفر می رسند، همچنین ۳۰۰ نفر کادر اجرایی از طرف دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان در حال خدمت به شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان این مسابقات بین المللی هستند.

رزازی افزود: هدف ما این است که بتوانیم یک قدم در جهت اعتلای فناوری کشور با کمک جوانان و نوجوانان ایرانی عزیزمان برداریم. مسابقات ربوکاپ فقط جلوه فناورانه و مهندسی ندارد بلکه یک مسیر تیم سازی و استعداد یابی در حوزه مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک محسوب می شود.

وی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

رزازی افزود: مسأله ای که از هر موضوع دیگر مهم تر است انگیزه دانشجویان است دانشجویان ما خیلی وقت ها از محتوای درس و فضای دانشگاه خسته می شوند و فکر می کنند که این کلاس ها و درس ها قرار نیست جایی به کار آن ها بیاید که با این نوع از مسابقات و رغابت ها این انگیزه ایجاد می شود و علمی که سر کلاس های درس به دست می آورند را در این نوع از رقابت ها استفاده می کنند.

وی ادامه داد: اختتامیه این مسابقه با حضور مسؤولین بنیاد نخبگان و وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی در روز سی و یکم اردیبهشت ماه برگزار می شود و برگزیدگان این مسابقه از امتیازات بنیاد نخبگان و از جوایز نقدی برخوردار می شوند.

کد خبر 6081209

دیگر خبرها

  • جامعه نخبگان مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • مسئولان به جامعه نخبگان توجه داشته باشند
  • نخبگان دماوند تجلیل شدند
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • نماینده مردم اصفهان: از نظرات نخبگان استفاده خواهیم کرد
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • آغاز ثبت نام عمره مفرده ویژه مستعدان و نخبگان دانشگاهی
  • سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم به ۴ و نیم میلیارد تومان افزایش یافت
  • سقف حمایت‌های بنیاد ملی علم افزایش یافت