Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@20:50:02 GMT

مهارت در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گم شده است

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۲۳۷۱۹

مهارت در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گم شده است

یک مدرس کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با بیان این‌که مهارت در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی گم شده است، گفت: متاسفانه اکنون دانشجویان تنها به دنبال کسب یک مدرک بوده و به کسب مهارت توجهی ندارند.

بهرام ستاری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص سهم دانشگاه‌های علمی کاربردی در ارتقاء کیفیت آموزشی و کارآفرینی، اظهار کرد: برای ورود به دنیای موفقیت و کار لازم است تا دانش فنی و دانش کسب و کار را در اولویت قرار دهیم، اما متاسفانه اکنون در سرفصل‌ دانشگاه‌ها توجهی به دانش کسب کار نشده و تنها در تلاش هستند تا دانشجو مدرک تحصیلی خود را کسب کرده و در یک سازمان دولتی یا غیردولتی استخدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروزه در سرفصل‌های دانشگاه‌ها دانش و مهارت ورود به دنیای کسب و کار دیده نشده است، اما دانشگاه جامع علم کاربردی به عنوان یکی از دانشگاه‌های نسل سوم کارآفرین این رسالت را به خوبی دنبال می‌کند.

ستاری با بیان این‌که در این راستا تلاش های زیادی انجام شده ولی هنوز به نتیجه‌های موثری دست نیافته‌ایم، گفت: امید است در سال‌های آینده تمامی دانشجویان بتوانند محصولی را ارائه کرده و برای خود کسب و کار ایجاد کنند.

ستاری در خصوص راهکارهای تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های نسل سوم، گفت: در گام اول برای دانشگاه نسل سوم شدن، هدایت اساتید کارآفرین به دانشگاه‌ها امری ضروری است؛ چرا که تا زمانی که یک استاد کارآفرینی نکرده و محصولی به بازار ارائه ندهد، نمی‌تواند به دانشجوی خود کمک کند تا در راستای کارآفرینی وارد بازار کار شود.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار سرفصل‌های دانشگاهی، خاطرنشان کرد: دانشجویان باید همراه با کسب مدرک علمی دانشگاهی یک مهارت را نیز یاد گرفته و آن را به ثروت تبدیل کنند.

مدرس کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: دروس کارآفرینی به عنوان درس اختیاری در دانشگاه‌ها مطرح بوده و چندان تاثیری ندارد، اما اگر قرار باشد دانشگاه کارآفرینی داشته و بتوانیم دانشجویان را وارد بازار کار کنیم، لازم است تا دروس کارافرینی، بازاریابی و ... در قالب دروس عمومی قرار دهیم، وگرنه با این سرفصل‌ها نمی‌توان دانشجویان کارآفرین تحویل جامعه داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويي دانشگاه علمی و کاربردی منطقه آذربایجان شرقی مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباسی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشجویان متقاضی برای ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا ۳۱ اردیبهشت می‌توانند درخواست خود را در سامانه پکپارچه صندوق رفاه دانشجویان به نشانی refah.swf.ir ثبت کنند. به گفته وی، مبلغ وام شهریه به ازای هر نیم سال تحصیلی ۳ میلیون تومان است.

دیگر خبرها

  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • معرفی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت