Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختیارات مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در آئین نامه مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده ‌که در جایی که نیاز باشد مصوبه مجلس را اصلاح می‌کند. ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی مطهری در همایش تقنین در جمهوری اسلامی که صبح امروز در سال همایش دانشگاه مفید برگزار شد، اظهار داشت: در قانون اساسی تنها نهادی که قانون مصوب می‌کند مجلس شورای اسلامی است اما در عمل شوراهایی نیز قانون گذاری کرده و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد روند قانون‌گذاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام می‌تواند نظرات خود را در زمان بررسی یک طرح و لایحه در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی ارسال کرده و بگوید که این مصوبه دارای ایراد است و این موضوع برای همه پذیرفته است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختیارات مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در آئین نامه مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده ‌که در جایی که نیاز باشد مصوبه مجلس را اصلاح می‌کند.

مرحوم هاشمی‌رفسنجانی پدر قانون‌گذاری کشور بود

مطهری بیان کرد: مرحوم هاشمی در مقاله‌ای نوشت که در زمان ورود به حوزه علمیه قم 14 سال سن داشتم و نظرم به گوشه‌ای از مدرسه علمیه فیضیه جلب شد که طلاب و فضلا تجمع کرده و متوجه شدم حجره شهید مطهری است که به عنوان شیخ خراسانی شناخته می‌شد.

وی افزود: موقعی که مرحوم هاشمی از زندان شاه آزاد شد همراه شهید مطهری خدمت ایشان رفتیم، نگرانی که شهید مطهری داشت این بود که مرحوم هاشمی رفسنجانی به سازمان مجاهدین انقلاب کمک می‌کرد و در این زمینه از ایشان سؤال پرسید و مرحوم هاشمی گفت که به دنبال عدالت منهای خدا نیستیم و مرحوم پدرم گفت خیالم راحت شد که رفسنجانی گرایشی به سازمان مجاهدین ندارد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مرحوم هاشمی از شخصیت‌های بزرگ انقلاب اسلامی است و در هر منصبی که حضور پیدا کرد موفق بود و رفتار وی آموزنده است، رفتار ایشان برداشت درست از اصل ولایت فقیه را نمایش داد، وی ضمن توجه به حفظ اساس نهاد نظر خود را بیان می‌کرد.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر این نکته که شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند، گفت: می‌توانم به ضرس قاطع بگویم در شرایط حاضر، شورای نگهبان نمی‌تواند جلسه مهمی در بررسی لوایح و طرح‌ها داشته باشد مگر اینکه حتماً کار پژوهشکده آنجا ارائه شود.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان با حضور در پژوهشکده شورای نگهبان، از آخرین دستاوردهای پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد و ضمن تشکر از عباسعلی کدخدایی رئیس پژوهشکده شورای نگهبان و مدیران و کارکنان این پژوهشکده بابت تلاش‌های صورت گرفته در زمینه‌های مختلف، تاکید کرد: قانونگذاری، اساس حرکت یک ملت و کشور است و قانون‌گذاری معمولا نیاز به پایش دارد. قانون اساسی هم که انصافاً راهنمای بزرگی است برای اینکه نظام یک کشور منحرف نشود، پیش‌بینی کرده است که شورای نگهبان با معیارهای شرع و قانون اساسی که معیارهایی جامع هستند قوانین را بررسی کند و شورای نگهبان نیز از روزهای ابتدای تاسیس کار خودش را بر بنیانی قوی و متین بنانهاده است و فقها و حقوقدانان ادوار مختلف این شورا بنای مستحکم و روش دقیقی را برای بررسی مصوبات پایه‌گذاری کرده‌اند.

وی همچنین ضمن ارزشمند برشمردن پژوهش‌ها و نظرات کارشناسی پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان نیز که در شهر قم تشکیل می‌شود از صاحب‌نظران برجسته‌ای تشکیل شده است که نظرات‌شان برای اعضای شورای نگهبان کارآمد است و البته گسترش ارتباط پژوهشکده شورای نگهبان و مجمع مشورتی فقهی بر غنای نظرات این دو مجموعه خواهد افزود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • سفر به ایران قدیم؛ لشکر شاه با کوچکترین خط می‌توانست از هم بپاشد
  • ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان سمنان افزایش یافت
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • حامی اقتصاد اسلامی