Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان فضایی ایران از شبکه‌سازی ۹ رصدخانه در حوزه نجوم با هدف همکاری مستمر میان رصدخانه های کشور بر بستر وب و ورود بخش خصوصی به حوزه اکتشافات فضایی خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مرتضی براری با اشاره به برنامه ریزی برای ساماندهی رصدخانه‌های کشور گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته، هم اکنون ۵۰ رصدخانه در کشور وجود دارد که ۹ رصدخانه مربوط به حوزه نجوم است و از آنجایی که هیچ سازمانی تاکنون متولی این حوزه نبود، سازمان فضایی ایران مدیریت این بخش را به عهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه این سازمان از حوزه نجوم و رصدخانه‌های نجوم حمایت می‌کند، ادامه داد: موضوع ایجاد شبکه میان ۹ رصدخانه نجوم درجهت همکاری میان این مراکز در دستور کار قرار گرفته که به زودی اجرایی می‌شود تا این مراکز به تولید محتوای علمی و کشف و رهگیری اجرام آسمانی، ترویج و معرفی کاربرد‌ها و خدمات فناوری فضایی و اکتشافات نجومی بپردازند.

وی با اشاره به اینکه به دلیل ضعف فعلی رصدخانه‌های کشور، ایرانیان به کشور‌هایی مانند آذربایجان برای کشف و رهگیری اجرام آسمانی می‌روند، افزود: ما با جدیت به دنبال آن هستیم که زیرساخت‌های مورد نیاز را برای سرویس دهی به جامعه نجومی کشور فراهم کرده و با افزایش بهره وری استفاده از تجهیزات رصدی در کشور، رصد و سنجش مدار ماهواره‌ها و اجرام فضایی نزدیک به زمین و همکاری‌های بین المللی را در این بخش امکان پذیر کنیم.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر نقش حاکمیتی سازمان فضایی ایران در رشد و توسعه نجوم در کشور، گفت: سازمان فضایی ایران برنامه مدونی را برای سرمایه گذاری در حوزه نجوم و ماهواره تدوین کرده است تا بخش خصوصی به این حوزه ورود کرده و با ساخت تلسکوپ رادیویی به حوزه اکتشافات فضایی وارد شود.

وی ادامه داد: گفته می‌شود چین در حال ساخت بزرگترین تلسکوپ فضایی جهان از نظر رادیویی و آیینه‌ای است که قطر آنتن آن به اندازه زمین فوتبال است، ما نیز به دنبال این هستیم که از افرادی که در حوزه اکتشافات فضایی به دستاورد‌های مهم می‌رسند، حمایت کنیم.

براری هم افزایی و شبکه‌سازی تحت وب میان رصدخانه‌های نجومی را در راستای توسعه این بخش و سرویس دهی به جامعه علمی کشور، مهم ارزیابی کرد.

 

انتهای پیام/

منبع:مهر
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رصد خانه سازمان فضایی ایران حوزه نجوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۵۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت