Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آریایی عصر جمعه در بازدید معاون عمرانی وزیر کشور از پروژه های شهرداری بروجرد، اظهار داشت: انتظار می رود با توجه به توانی که در سازمان شهرداری های کشور وجود دارد مشکلات شهرداری بروجرد هرچه سریع تر برطرف شود.

وی با اشاره به سازمان اتوبوسرانی شهرداری بروجرد، تصریح کرد: این سازمان ناوگانی بسیار فرسوده دارد، در برخی از مناطق مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد شرایطی مشابه دانشگاه علوم تحقیقات را دارد، ممکن است اتفاقات ناگواری رخ دهد که تاسف بار خواهد بود و امید است در راستای تقویت سازمان اتوبوسرانی بروجرد نگاه ویژه ای انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بروجرد، افزود: همچنین ساختمان شهرداری بروجرد در زلزله سال ۸۵ شهر تخریب شد و بعد از گذشت ۱۳ سال هنوز این ساختمان ساخته نشده است و در حال حاضر شهرداری بروجرد در ساختمان های کناری فعالیت می کنند.

آریایی، گفت: قرار است با صحبت هایی که با وزارت کشور انجام شده و با همکاری دفتر فنی، طرحی برای تجاری و اقتصادی کردن این ساختمان ها ارائه دهند که اجرای آن مساعدت پرداخت تسهیلات سازمان شهرداری ها را می طلبد.

وی، تاکید کرد: اگر از محل تسهیلات سازمان شهرداری ها به شهرداری بروجرد اعتباراتی تزریق شود می توان امیدوار بود، چرا که در حال حاضر سرمایه گذار برای انجام این طرح پای کار است، اما شهرداری بروجرد تمایل دارد این طرح را خود اجرا کند.

فرماندار بروجرد، ادامه داد: اگر این تسهیلات با نرخ سود ارزان قیمت در اختیار شهرداری بروجرد قرار بگیرد خیلی مناسب تر است.

آریایی همچنین با اشاره به واحد آتش نشانی بروجرد، افزود: در بروجرد ساختمان هایی با ۱۳ طبقه داریم دارد که در هنگام بروز حادثه مانند حریق، نردبانی برای اطفا آن در آتش نشانی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اگر چه در این ساختمان ها تمهیداتی اندیشیده شده است، اظهار داشت: برای برطرف شدن این مشکل نیاز است آتش نشانی بروجرد به نردبان مجهز شود.

فرماندار بروجرد با اشاره به قانون شهرداری های کشور، تاکید کرد: چندین دهه است که قانون شهرداری های کشور دست نخورده و اکثریت مطلق تبصره ها و الحاقیه ها در این قانون قدیمی بوده که لازم است بروز شود.

کد خبر 4503910

منبع: مهر

کلیدواژه: خودروهای فرسوده رضا آریایی شهرداری بروجرد فرمانداری بروجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۸۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • اختصاص ۵۹ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد